paranoid_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Γεια παιδια τι λεει??Πως τα πατε???Τζαμαρετε καθολου?? Eπειδη φτανει ο καιρος να παρω την καινουρια μ κιθαρα(μαλλον πασχα..το αργοτερο καλοκαιρι) θα ηθελα την βοηθεια σας...η κυριες που φλερταρουν με την θεση ειναι πολλες....:-D και η επικρατεστερη ειναι η Schecter Omen 6 Extreme Schecter Omen 6 Extreme Θα ηθελα την γνωμη(κατι παραπανω απο σχολιο για την ομορφια..) ειδικα απο τους γνωστες εδω μεσα...(estenenough,nikoskon,cassidy σε εσας αναφερομαι...) Για πειτε....
thanocaster Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Είναι αρκετά καλή επιλογή, αλλά νομίζω ότι για 63€ αξίζει πολύ περισσότερο η αγορά της εξαιρετικής Fender Classic Player... Επίσης, πολύ καλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα είναι και η Cort G260, καθώς και η Epiphone Les Paul Standard. Βέβαια, αν μας πεις και τί θέλεις να παίξεις, καθώς και κάποια χαρακτηριστικά που θέλεις οπωσδήποτε (πχ humbuckers / single coils, floyd rose / fixed bridge ή απλό τρέμολο, 21/22/24 τάστα κλπ.) θα μπορέσουμε να σου δώσουμε και πιο καλές συμβουλές. Και μην ξεχνάς ότι αν δεν ΠΑΙΞΕΙΣ πρώτα με μια κιθάρα δεν την αγοράζεις όποιος και να στο προτείνει. Εκτός από την Classic Player που σου προτείνω εγώ.
paranoid_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Τελικα εχω ξεχασει πολλλους που ειναι βαθεις γνωστες του αντικειμενου στο φορουμ(θανο εσενα εννοω...) Mε την Fender Classic Player εχω περασει αρκετο χρονο μαζι της(την εχει ενας γειτονας και παω συχνα απο εκει..) και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη κιθαρα με παρα πολυ καλα καθαρα...αλλα αυτο ειναι το θεμα...η single coils ειναι κυριως για αλλο ειδος μουσικης...εγω ειμαι του μεταλ...οποτε πιστευω οτι καποια απο τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ειναι humbuckers(αυτους που εχει η Οmen(αμα αποκτηθει..) θα μεινουν για λιγο καιρο και μετα θα αλλαχθουν ή απο emg 81 και emg 85 ή 60,και μια αλλη επιλογη ειναι οι blackouts...)και 24 ταστα,ασχετα αν ακομα δεν σολαρω και κανω tapping κ appregios..αλλα η κιθαρα αποκτιεται με προοπτικες να χρησιμοποιηθει σε βαθος χρονου....και ενδεχομενοι αγορα καινουριας μεσα στα επομενα χρονια(τουλαχιστον 3-4) δεν θα γινει... Τωρα παμε στην Cort...δεν μ αρεσει καθολου....:X οποτε τα υπολοιπα ειναι περιττα... Παντως ρε θανο ξερεις να διαλεγεις... epiphone les paul std plus heritage sunburst ειναι η επομενη επιλογη μ...απλα ωρα τελευταια ειδα την Schecter σε ενα μαγαζι την δοκιμασα κιολας και κολλησα..... ΥΓ--->floyd rose / fixed bridge ,τρέμολα και τετοια δεν τα θελω γτ ειναι μπελλαλιδικα και εγω δεν εχω τις γνωσεις να ρυθμισω το floyd ποσο μαλλον να το κανω καθε φορα που θα ξεκουρδιζεται η κιθαρα....τρεμολο δεν χρειαζομαι...δεν μ αρεσουντα εφετζιλικια τυπου vai,satriani....(αν και αυτοι ειναι και γ*&^ τους κιθαριστες και τους παω τρελα.......)
thanocaster Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 fixed bridge Fixed bridge είναι η γέφυρα που δεν έχει τρέμολο (όπως είναι δηλαδή στις περισσότερες Les Paul, Tele, SG κλπ). Από εκεί και πέρα, εφόσον πας για 24 τάστα και HB, μπορείς να δεις κάτι πιο ευέλικτο, που όμως έχει και το μέταλ, δηλαδή μια Paul Reed Smith SE. Από εκεί και πέρα, και εφόσον κάνεις συμβιβασμό σε floyd-roseειδείς γέφυρες, μπορείς να κοιτάξεις τις δεκάδες Ίμπανεζ που υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα.
paranoid_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 ωχ.....εκανα Copy-paste απο το δικο σ και ξεχασα να το σβησω Tωρα οσον αναφορα την κιθαρα που μου εδειξες..ειναι παρα πολυ ωραια..και την ειδα και σε ενα πολυ ομορφο γαλαζιο..(whale blue αν δεν κανω λαθος..)αλλα το τρεμολο ειναι που εχω ενα προβλημα... Και κατι αλλο που μπορει να κανω και λαθος...κανει αυτη η κιθαρα για μεταλ??? Γτ εγω με το που την ειδα στο μυαλο μ ηρθε Santana(αυτη την στιγμη ακοθω το Smooth..),Gary Moore και ετσι.....και γενικα για την prs δεν ειχα δει τα φτηνα της μοντελα...τα μονα που ειχα αποψη ειναι κατι μοντελα που αξιζουν....3000-4000 ευρα... αλλα δυστυχως αυτη που θα την βρω να την δοκιμασω??? δεν εχω δει σε κανενα μαγαζι να εχουν prs..και επειδη αυτη την στιγμη μου ειναι δυσκολο να κατεβω αθηνα να ξεκινησω το περπατημα... Τωρα οσον αφορα τισ Ibanez το floyd,tremolo ειναι για μενα τα μεγαλα μειονεκτηματα τους...αν και ειναι πολυ ωραιες κιθαρες και ακουγονται και ωραια... Οπως με βλεπεις κλεινω πολυ προσ την Schecter...
thanocaster Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Κάνει ΚΑΙ για μέταλ. Δεν προσανατολίζεται εκεί. Όπως και η Fender CP που σου προτείνω παραπάνω, είναι all around κιθάρες, που θα τα καταφέρουν περίφημα σε σχεδόν ό,τι κι αν τους ζητήσεις. Τις PRS τις φέρνει ο Ζοζέφ. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τον άμα έχει την συγκεκριμένη...
Nightstalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 paranoid_gr, με τέτοιο nick πως και δεν σκέφτεσαι κάτι σαν και αυτό ? Είναι φανταστική κιθάρα, κάνει για αυτό που την θες, δεν έχει τρέμολα και λοιπά φρου-φρου, και είναι κλασική αξία! Εκτός και αν το απορρίπτεις λόγω budget, οπότε πάσο.
Sadman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Έχει και πιασάρικη τιμή. αμ το χρώμα και το σχέδιο που τα πας?Σετάκι με την τιμή
paranoid_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ρε Night ωραια κιθαρα ειναι και πολυ εμορφη.... απλα οπως ειπες και εσυ ειναι out of budget...για την κιθαρα θα δωσω μεχρι 400 γιουρα...αντε να ανεβω κανα 20 ευρω ακομα να παρω και καμια θηκη...και η Schecter ειναι ιδανικη στα λεφτα της και ειναι και value for money για αυτα που προσφερει...Αλλα και η sg ειναι πολυ ωραια κιθαρα...το καταλαβα οτι θα ηταν αυτη απο την στιγμη που εκανες μνεια στο νικ μ....;-)... @thano για την prs θα το σκεφτω γτ καλη φαινεται........
-WISE- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ντα3ει η γκιμπσον ειναι πανεμορφη.παντως αν την παρεις ντουκου ολο και κανα 100αρικακι 8α σου κοψει φατναζομαι.αλλα και παλι ειναι εκτος τιμης ε?
Nightstalker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 O Thomann να κόψει κι άλλο? Δεν πιστεύω να παίζει τέτοιο ενδεχόμενο, έχει ήδη την χαμηλότερη τιμή πανευρωπαϊκά στη συγκεκριμένη κιθάρα. Γι αυτό κ την πρότεινα βασικά, γιατί έχει εξαιρετικά χαμηλή τιμή σε σχέση με οποιοδήποτε μαγαζί Ελλάδα. Την συγκεκριμένη πριν κανα 2χρονο όταν ο thomann την είχε ~750 euro, σε μεγάλο κατάστημα στην Πάτρα την έβρισκα 1700 Ε, δυόμιση φορές πάνω δλδ...
paranoid_gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Out of budget ομως δυστυχως....την ειχα δοκιμασει την συγκεκριμενη κιθαρα(ενας γνωστος του πατερα μ εχει την angus young)και ειναι απιστευτη.... αλλα εχω πωρωθει με την Schecter.......ειναι κουκλα!!!!!!!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:06 ---------- Γεια σας fellow guitarists...τι λεει? Τζαμμαρετε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα