Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paranoid αν θες σου δινω μσν να σου στλ αυτη που παιζω εγω.τι λες?

κ8 το σναφ αστο...ειναι πολυ μπροστα το κομματακι(ταμπλατουρα εννοω)

πρωτα απολα εχει 5 κι8αρες μεσα!

το χω προσπαθησει 5-6 φορες και εχω απογοητευτει.

τα ακορντακια βγαινουν.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μια φιλική συμβουλή: Μην κάνεις το λάθος και πάρεις κιθάρα που δεν την έχεις πιάσει στα χέρια σου, να δεις αν σε βολεύει στο παίξιμο, στο πιάσιμο, αν σου αρέσει ο ήχος της, κτλ.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό.:shifty:

Δημοσ.

Οκ wise το ειδα και σε εκανα add.το msn μ ειναι paranoid-gr at(@)windowslive.com(το γραφω ετσι γτ πολλα μποτσ βλεπουν τα μειλ που ποσταρονται σε φορουμ και σπαμαρουν αμα με κανετε add το at μην το βαλεται) οποιος θελει ας με κανει...αλλα να ξερετε οτι μπορει να αργησω να πατησω accept γτ αυριο το πρωι φευγω για πατρα για το καρναβαλι!!!

Δημοσ.

σε εκανα παρανοιντ.κ8 δεν χανεις τιποτα να το κοιτα3εις εννοειται..καλο 8α σου κανει.:-)

εσυ τα παιζεις μονο με συγχορδιες η χρησιμοποιεις το guitar pro?

Δημοσ.
τι εννοεις?+το guitar pro συγχορδιες δεν εχει?

Στο guitar pro, άμα κατεβάσεις το guitar pro αρχείο, σου βγάζει σε πεντάγραμμο τα όργανα που παίζουν στο κομμάτι, και τα TABS για τις συγχορδίες. Δηλαδή, όχι στο website του ultimate-guitar, αλλά το πρόγραμμα.

Μην έχετε και απόλυτη εμπιστοσύνη όμως, γιατί συχνά είναι λάθος αυτά που βάζουν :/

Δημοσ.

σωστα τα λες μαριε.αν και τα πιο πολλα εχουν rating.οποτε διαλεγεις αυτο με τη μεγαλυτερη βαθμολογια.;)

παντως κ8 βρες το το προγραμμα.θα σε βοηθησει αρκετα πιστευω.

Δημοσ.

To VOXάκι μια χαρά είναι σιγουριά και απόδωση(ναι ρε!! είμαι ανορθόγραφος) αμα το συνδιάσεις και με μια telecasterιά θα σπέρνει αντε και καλά ξεμπερδέματα με τους γείτονες

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γενικότερα απ'ότι διάβασα σε reviews εχει πολύ καλό clean αλλά μετριο overdrive.

Όσο για την απόδοση έχω ακούσει και άλλους στα 10W και για σπίτι είναι υπέραρκετοι.

Μάλλον θα τον πάρω. Αν φυσικά κάποιος έχει να αντιπροτείνει κάτι ευχαρίστως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...