Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, το 6,5αρι του Ibanez είναι μικρό. Γενικά όσο μεγαλύτερο ηχείο, τόσο πιο έντονα μπάσα, για μικρό δωμάτιο πάντως μια χαρά είναι και το 6,5.

Χτύπα τον Peavey, imo είναι πολύ καλό και τίμιο ενισχυτάκι.

Και οι 2 έχουν κάμποσο γκάζι, οπότε για αρχή δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάποιο πεταλάκι distortion, βέβαια αν θες χτυπάς το DS1 που είναι κλασική λύση και φθηνή.

Όσο για τα υπόλοιπα, εξαρτάται τι ακούς & τι θες να παίζεις, επιλογές υπάρχουν άπειρες σε πεταλάκια.

Δημοσ.

Καλύτερα να πας διάφορα μαγαζιά, να την πιάσεις στα χέρια σου, να παίξεις, να δεις αν σου κάνει, και αν τελικά καταλήξεις, ή την αγοράζεις επι τόπου (όπου συνήθως χωρίς ιδιαίτερα παζάρια σου κόβουν κάτι) ή την παραγγέλνεις από thomann. Τα ελληνικά μαγαζιά δεν φημίζονται για τις τιμές που έχουν στα site τους. Κοινώς καλύτερη τιμή θα έχεις αν πας και την πάρεις από το μαγαζί παρά απ' το site του.

Δημοσ.
Καλύτερα να πας διάφορα μαγαζιά, να την πιάσεις στα χέρια σου, να παίξεις, να δεις αν σου κάνει, και αν τελικά καταλήξεις, ή την αγοράζεις επι τόπου (όπου συνήθως χωρίς ιδιαίτερα παζάρια σου κόβουν κάτι) ή την παραγγέλνεις από thomann. Τα ελληνικά μαγαζιά δεν φημίζονται για τις τιμές που έχουν στα site τους. Κοινώς καλύτερη τιμή θα έχεις αν πας και την πάρεις από το μαγαζί παρά απ' το site του.

+1

Καγμάκης, Διαμαντόπουλος, Bonstudio και Τρίμης είναι κλασσικές αξίες στο Κέντρο. :-)

Δημοσ.

δεν μενω α8ηνα οποτε...

+εδω περα που πηγα...αστα να πανε!

οποτε απο εξωτερικο...λεω να την παραγγειλω απο εδω http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Epiphone-DR-100-VSB-Vintage-Sunburst/art-GIT0010838-000 που την εχει κιολας...βασικα σε κανα δυο βδομαδες το κοβω οποτε μπορει να την εχει+ο thomann...

Δημοσ.
Το συγκρότημα λέγεται μυστικά μονοπάτια και και είναι ελληνόφωνο.

αυτο το χω ξανακουσει εγω η μου φαιεται?:rolleyes::shock:

Δημοσ.
δεν μενω α8ηνα οποτε...

+εδω περα που πηγα...αστα να πανε!

οποτε απο εξωτερικο...λεω να την παραγγειλω απο εδω http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Epiphone-DR-100-VSB-Vintage-Sunburst/art-GIT0010838-000 που την εχει κιολας...βασικα σε κανα δυο βδομαδες το κοβω οποτε μπορει να την εχει+ο thomann...

Μια φιλική συμβουλή: Μην κάνεις το λάθος και πάρεις κιθάρα που δεν την έχεις πιάσει στα χέρια σου, να δεις αν σε βολεύει στο παίξιμο, στο πιάσιμο, αν σου αρέσει ο ήχος της, κτλ.

Επειδή κι εγώ δεν μένω Αθήνα και σε καταλαβαίνω, μπορείς να ανέβεις μια μέρα Αθήνα να κάνεις μια βόλτα σε 3-4 μαγαζιά, και αφού δοκιμάσεις την κιθάρα που θες και καταλήξεις, ή την κλείνεις επι τόπου με την τιμή που σου προσφέρει ο συγκεκριμένος έμπορος (και ζητάς να στην στείλουν με courier/αντικαταβολή/κτλ) ή την παραγγέλνεις απ'έξω. Αλλά να παίξεις πρώτα να δεις αν σε βολεύει.

Δημοσ.

ναι βρε κ8 μου στην τελικη δεν εισαι δα και σε ξενη χωρα..:-)

πες να σε πεταξει ενας συγκενης 3-4 ωριτσες,κατεβαινεις κεντρο που ειναι ολα διπλα και βλεπεις.

Δημοσ.

Βασικα δεν εχει αδικο ο Nightstalker που λεει οτι πρεπει να την δοκιμασεις...Εγω που θα παρω απο ιντερνετ την εχω ηδη δοκιμασει..

Α wise δεν εχω βρει καμια ταμπλατουρα της προκοπης για το guitar pro του boulevard..εβγαλα την εισαγωγη εξ ακοης..για πες και εσυ τι παιζεισ..εγω καταλαβα οτι ειναι σε πεμπτεσ φα(1ο ταστο),σολ#(4ο ταστο),μι(7ο ταστο),σι(7ο ταστο)....ετσι το καταλαβα...

Δημοσ.

ναι ξερω...αλλα ετσι+αλλιως με τα λεφτα που δια8ετω δεν μπορω να παρω κατι αλλο...ασε που ειναι δυσκολο να παω α8ηνα ετσι στο ξεκαρφωτο...

@ paranoid δοκιμασε το απο δω αν 8ες

http://www.ultimate-guitar.com/tabs/g/green_day/boulevard_of_broken_dreams_acoustic_crd.htm

εγω λεω να δοκιμασω το snuff των slipknot αυριο! :-D ;)

Δημοσ.
ναι ξερω...αλλα ετσι+αλλιως με τα λεφτα που δια8ετω δεν μπορω να παρω κατι αλλο...ασε που ειναι δυσκολο να παω α8ηνα ετσι στο ξεκαρφωτο...

@ paranoid δοκιμασε το απο δω αν 8ες

http://www.ultimate-guitar.com/tabs/g/green_day/boulevard_of_broken_dreams_acoustic_crd.htm

εγω λεω να δοκιμασω το snuff των slipknot αυριο! :-D ;)

Μπα λαθος μου ακουγεται...η δευτερη συγχορδια δεν ειναι στανταρ σολ,νομιζω ειναι σολ διεση..

Δημοσ.
Μπα λαθος μου ακουγεται...η δευτερη συγχορδια δεν ειναι στανταρ σολ,νομιζω ειναι σολ διεση..

Όχι κανονική ΣΟΛ είναι έτσι όπως τα γράφει. Σωστά σου ακούγεται ΣΟΛ δίεση γιατί η συγχορδίες που γράφει είναι για να τις παίξεις με καποτάστο στο πρώτο τάστο (για να ακούγεται ακριβώς όπως το τραγούδι).

Για τις υπόλοιπες, απλά βάζει ΛΑ κάπου που είναι ΜΙ και κάπου χάνει μία ΣΙ. Το σωστό σ'εκείνο το σημείο που λέω είναι

©-----(G)-------(Dsus2)--------(Em)

My shadow's the only one that walks beside me

©-----(G)----(Dsus2)--------(Em)

My shallow hearts the only thing that's beating

©----(G)-----(Dsus2)---------------(Em)

Sometimes I wish someone out there will find me

©---(G)---(B)

Till then I walk alone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...