kate23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 wow!!!(για τα τραγουδια) τι μουσικη?ξενα ή ελληνικα? καλα εμενα το κολλημα μου ειναι η Avril + του Wise οι Linkin' Park,το δικο σου κολλημα paranoid ποιο ειναι???
paranoid_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Για να δουμε....ποιο ειναι το δικο μ κολλημα....... Και Ξεκιναμε: Iron Maiden,Metallica,Scorpions,Deep Purple,AC/DC,Guns'N'Roses,Led Zeppelin,Mωρα στη Φωτια,Πυξ Λαξ,Πασχαλιδης,Μαχαιριτσας,Καζουλης,Nirvana,Οasis.....Αυτα ειναι τα μεγαλα μου κολληματα!!!Δλδ οποτε εχω περιορισμενο σχετικα χρονο θα υπαρχει τουλαχιστον ενα τραγουδια απο αυτους στο playlist μου χωρια απο τα υπολοιπα που ακουω εκεινο τον καιρο....Αμα υπαρχει αρκετος χρονοσ μπαινουν ολοκληρα cd τους στην "ουρα" Επισης κατα καιρους κολληματα ηταν και οι Pearl Jam,ZZ Top(τα 2 τελευταια τωρα προσφατα αρχισα να ακουω και εφαγα κολλημα),Steppenwolf,Linkin Park,Jimmi Hendrix,Doors,Rory Gallagher,Clapton,Pink Floyd,Apocalyptica,Bullet For my Valentine...και πολλοι αλλοι....
kate23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Για να δουμε....ποιο ειναι το δικο μ κολλημα.......Και Ξεκιναμε: Iron Maiden,Metallica,Scorpions,Deep Purple,AC/DC,Guns'N'Roses,Led Zeppelin,Mωρα στη Φωτια,Πυξ Λαξ,Πασχαλιδης,Μαχαιριτσας,Καζουλης,Nirvana,Οasis.....Αυτα ειναι τα μεγαλα μου κολληματα!!!Δλδ οποτε εχω περιορισμενο σχετικα χρονο θα υπαρχει τουλαχιστον ενα τραγουδια απο αυτους στο playlist μου χωρια απο τα υπολοιπα που ακουω εκεινο τον καιρο....Αμα υπαρχει αρκετος χρονοσ μπαινουν ολοκληρα cd τους στην "ουρα" Επισης κατα καιρους κολληματα ηταν και οι Pearl Jam,ZZ Top(τα 2 τελευταια τωρα προσφατα αρχισα να ακουω και εφαγα κολλημα),Steppenwolf,Linkin Park,Jimmi Hendrix,Doors,Rory Gallagher,Clapton,Pink Floyd,Apocalyptica,Bullet For my Valentine...και πολλοι αλλοι.... ααα!λιγα σαν να λεμε... ετσι κανω+γω!αμα αρχισω δεν σταματαω μετα! :lol: ψαχνω να βρω καμια αλλη αλλα τζιφος!!!!!!!!!!! μου φαινεται 8α περιμενω... εχω φαι κολλημαααααααα!κοιταξτε ειναι ΤΕΛΕΙΑ ! ! ! http://www.thomann.de/gr/epiphone_dr100_vsb.htm 8α παω+εδω περα να ρωτησω μηπως λεω μηηηηηπως μου την φερει... α!να ρωτησω+κατι αλλο...αν την παραγγειλω απο εξωτερικο???
paranoid_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι αναγκη να το παρεις απο το thomann που αυτο τον καιρο δεν την εχει,υπαρχουν και αλλα μαγαζια στην γερμανια οπως πχ το musicstore.που την εχει και διαθεσιμη κα 3 ολοκληρα ευρω φτηνοτερη.... Nα κοιτα Εiphone DR-100 απλα να ξερεις οτι επειδη η παραγγελια σ δεν υπερβαίνει τα 300 Ε θα πληρωσεις 25 Ε εξοδα αποστολησ...
-WISE- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι αναγκη να το παρεις απο το thomann που αυτο τον καιρο δεν την εχει,υπαρχουν και αλλα μαγαζια στην γερμανια οπως πχ το musicstore.που την εχει και διαθεσιμη κα 3 ολοκληρα ευρω φτηνοτερη....Nα κοιτα Εiphone DR-100 απλα να ξερεις οτι επειδη η παραγγελια σ δεν υπερβαίνει τα 300 Ε θα πληρωσεις 25 Ε εξοδα αποστολησ... το γελας?γλειτωσε τις πενες!:lol: κοιταξτε και το boulevard of broken dreams !ειναι πολυ ευκολο.μακαρι να ειχα καποιον που να παιζει κιθαρα... :( Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από |WISE|
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ενισχυτή για αρχάριο για prionidi sound ( metal, hard rock, classic rock ) μέχρι 2,5-3 εκατοστάρικα, τι προτείνετε? θα παίζει μία απο τις ibanez που είπα παραπάνω...
kate23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) εγω απο ενισχυτες δεν ειμαι+πολυ σχετικη ακομα οποτε 8α αφησω τους ειδικους να μιλησουν! ειναι ευκολο το boulevard of broken dreams???8α το μα8ω+γω!!!οι green day ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα! λετε να την παραγγειλω απο το site που εβαλε ο paranoid?(να ξερω να ψησω τους γονεις...τα money τα ψιλοεχω αλλα 8ελει χαζοπιστοτικη οποτε τους χρειαζομαι :lol: ) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από kate23
paranoid_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ενισχυτή για αρχάριο για prionidi sound ( metal, hard rock, classic rock ) μέχρι 2,5-3 εκατοστάρικα, τι προτείνετε? θα παίζει μία απο τις ibanez που είπα παραπάνω... 2,5 με 3 κατοσταρικα!!!!!:shock: Φιλε παιρνεις τρομερο ενισχυτη με αυτα!!!Εγω αν διεθετα τοσα λεφτα θα κοιταγα καποιο της Marshall οπως πχ καποιον της σειρας DFX πχ Marshall MG50DFX ή καποιον ΑVT οπως Μarshall AVT20XT ή καποιον line6,fender(και απο τους λαμπατους) εγω απο ενισχυτες δεν ειμαι+πολυ σχετικη ακομα οποτε 8α αφησω τους ειδικους να μιλησουν! ειναι ευκολο το boulevard of broken dreams???8α το μα8ω+γω!!!οι green day ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα! λετε να την παραγγειλω απο το site που εβαλε ο paranoid?(να ξερω να ψησω τους γονεις...τα money τα ψιλοεχω αλλα 8ελει χαζοπιστοτικη οποτε τους χρειαζομαι :lol: ) Βασικα δν ειναι αναγκη να το παρεις με πιστωτικη.Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι και αξιοπιστο(μου το προτεινε και ο καθηγητης μ στην κιθαρα) και εχει και μια επιλογη που λεει οτι στο φερνουν στο σπιτι και πληρωνεις τον courier με αντικαταβολη...
kate23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αχα...ωραια!!!8α το ψαξω!!!thanx ρε paranoid!!!εισαι αστεριιιιιιιιιιιι!!!!!!!
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 είχα ακούσει παλιά αυτόν...ακουγόταν ωραία.δεν έχω ακούσει ακόμα λαμπάτο όμως... δεν θέλω πολλά watt σε δωμάτιο θα τον έχω αλλά όχι και να κλάνει κιόλας...
-WISE- Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ειναι ευκολο το boulevard of broken dreams???8α το μα8ω+γω!!!οι green day ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα! ναι ειναι πολυ ευκολο.εχει και κιθαρα με παραμορφωση και καθαρη. εχει πολυ απλα και γνωστα power ακορντακια.
paranoid_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 είχα ακούσει παλιά αυτόν...ακουγόταν ωραία.δεν έχω ακούσει ακόμα λαμπάτο όμως... δεν θέλω πολλά watt σε δωμάτιο θα τον έχω αλλά όχι και να κλάνει κιόλας... Δεν τον εχω ακουσει αλλα γενικα αμα ψαχτεις μπορεις να βρεις πολλα πραγματα!! ναι ειναι πολυ ευκολο.εχει και κιθαρα με παραμορφωση και καθαρη.εχει πολυ απλα και γνωστα power ακορντακια. Θα το κοιταξω,αλλα εγω δεν ειναι και πολυ των green day.....Αλλα δυστυχως αυτοι που μαρεσουν εμενα τυγχανει να ειναι και απο τους πιο προικισμενους μουσικα..Δεν θα μπορουσα με τπτ πχ να βγαλω κατι του Hammet ή πολλα πραγματα που εχει παιξει ο Slash...καλα να μην παω σε Blackmore,Page καλυτερα
Nightstalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ενισχυτή για αρχάριο για prionidi sound ( metal, hard rock, classic rock ) μέχρι 2,5-3 εκατοστάρικα, τι προτείνετε? θα παίζει μία απο τις ibanez που είπα παραπάνω... http://www.thomann.de/gr/ibanez_valbee_gitarrencombo.htm ή http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_senior_combo.htm ή http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_junior_epajr_gitarrencombo.htm + http://www.thomann.de/gr/boss_ds1_distortion.htm Μη πάρεις modeling ενισχυτή, οι φτηνοί είναι "πλαστικοί" και ψεύτικοι σε ήχο, και οι ακριβοί δεν αξίζουν γιατί στα ίδια λεφτά πέρνεις λάμπα. Για solid state κλασική λύση είναι οι Marshall.
thanocaster Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 http://www.gpanagopoulos.com/eshop/gr/fender-super-champ-xd.html http://www.gpanagopoulos.com/eshop/gr/peavey-royal-8-valve-king.html Από τη στιγμή που έχεις λάμπα μεταξύ των επιλογών σου δεν έχει νόημα να κοιτάς τους solid state...
Nightstalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Από τη στιγμή που έχεις λάμπα μεταξύ των επιλογών σου δεν έχει νόημα να κοιτάς τους solid state... +1000 Btw, ο δεύτερος απο αυτούς που προτείνεις είναι πολύ καλός, τον έψαχνα κι εγώ στον Thomann να βάλω link αλλά δεν τον είχε. Ο Fender απ'την άλλη ναι μεν λαμπάτος αλλά modeling, οπότε ακυρώνει τη λάμπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα