-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 αναλογως αυτα που περνας παιρνεις και λεφτα??πως γινεται αυτο?
andreapaog328 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 χαχαχα όχι όχι... πανάκριβα τα μαγαζιά στην ελλάδα
paranoid_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 παρανοιντ..σε πηρε το ματι μου σε εναν αλλον δικτυακο τοπο... Και να ηταν ο μονος "διαδικτυακος τοπος"(:lol:) που χρησιμοποιω...Ειμαι σε εκεινον που με ειδεσ..Σε κανα 2 ακομα για μουσικη..Κατι αλλα τορρεντσ.Και επισης ειμαι και σε αλλο 1 που εφτιαξα εγω με κατι παιδια και ειναι με θεματα απο την σχολη μας...και κτλ.. Παντως wise ωραιο αυτο με τα λεφτα........Ο φιλος ανδρεας εννοει οτι αμα περασεις πολλα τα παιρνεις και χοντρα απο την μαμα και τον μπαμπα.... Ανδρεα σε τι σχολη εισαι και που?
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 πφφφφ!!εγω ο,τι κ αι να περασω γραμμενο με εχουν....
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εσυ σε τι σχολη εισαι?? διοικ.επιχ στο τει πειραια!εσυ?
paranoid_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ηλεκτρολογος Μηχανικος & Μηχανικος Η/Υ στο Πανεπιστημιο Θεσσαλιας στο Βόλο...
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ηλεκτρολογος Μηχανικος & Μηχανικος Η/Υ στο Πανεπιστημιο Θεσσαλιας στο Βόλο... ωραια! και πως θα κανουμε την μπαντα ρε??
paranoid_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Γτ ρε η kate ειναι στα γιαννενα...εγω σε πειραξα??? χαχαχαχαχχαχααχ Μην σε νοιαζει θα δημιουργησω ενα εικονικο δικτυο το οποιο δεν θα εχει καθυστερησεις και με τις webcam θα μπορουμε να κανουμε προβα....(αν δεν καταλαβες τπτ δεν πειραζει...)
kate23 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 πσσσσ!ηχογραφιση!!!κορυφη!!!8α ακουσουμε κανενα??? edit: ποια γιαννενα,χειροτερα!ηγουμενιτσα ειμαι... αλλα ανεβηκα να δω την αδερφη μου+παιξαμε το when you're gone της avril!εγω κι8αρα,αυτη πιανο!γαματα!!! :-D
paranoid_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 πσσσσ!ηχογραφιση!!!κορυφη!!!8α ακουσουμε κανενα??? edit: ποια γιαννενα,χειροτερα!ηγουμενιτσα ειμαι... αλλα ανεβηκα να δω την αδερφη μου+παιξαμε το when you're gone της avril!εγω κι8αρα,αυτη πιανο!γαματα!!! :-D Ωραια εγω εχω τα φιλαρακια μου εδω περα...Την αλη βδομαδα ερχονται και τα ηλεκτρονικα ντραμσ του αλλου φιλου μας...και θα γινει χαμος.... WISE αργοτερα θα κοιταξω το faint να δω αν μπορω να το βγαλω..
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ξεκολλατε ρε!!ζηλευω πολυ!!!! παρανοιντ δες το.ειναι ωραιο για τζαμαρισμα με τους φιλους.!
kate23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 κορυφη paranoid τυχερε!!!! ρε παιδια πηγα σημερα στο μαγαζι+ρωτησα για την DR 100 +πηρε τηλ.ο τυπας(γιατι δεν την ειχε στον καταλογο)+του παν οτι την εχουν παραγγειλει+σε κανα 2μηνο 8α ρ8ει το λιγοτερο... οποτε λεω να βρω καμια αλλη να παρω!8α αρχισω το ψαξιμο απο αυριο! αμα 8ελετε βοη8ηστε! 8ελω sunburst ακουστικη γυρω στα 150 ε! αμα βρειτε τιποτα ποστ ιτ!
xardas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Τέτοια θα βρεις παντού το θέμα είναι να μην είναι κουπί Όσον αφορά τα κομμάτια λογικά θα μας ακούσετε σύντομα...
paranoid_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Τέτοια θα βρεις παντού το θέμα είναι να μην είναι κουπί Όσον αφορά τα κομμάτια λογικά θα μας ακούσετε σύντομα... αχα τελεια...το συγκροτημα πως λεγεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα