Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδες να κανω μια ερωτηση;

εχω μια ibanez ταυρακι, mde in japan με τους παλιους μαγνητες τους μεγαλους..πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30ετων σε αρκετα καλη κατασταση

ποσο λετε να πιανει;

Δημοσ.

εχω μια ibanez ταυρακι, mde in japan με τους παλιους μαγνητες τους μεγαλους..πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30ετων σε αρκετα καλη κατασταση

ποσο λετε να πιανει;

Αν δεν ξέρεις συγκεκριμένο μοντέλο, βάλε φώτος και δώσε κάνα serial no να σου πούμε! Επίσης, έχει σημασία να γνωρίζεις αν έχει πειραχτεί και την γενικότερη κατάστασή της (πχ αν ήταν κλεισμένη σε ντουλάπα 30 χρόνια δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση).

Δημοσ.

ποσο λετε να πιανει;

Eτσι δεν μπορουμε να σ πουμε.Πρεπει να δουμε καμια φωτο για να μπορεσουμε να αξιολογησουμε..

Βεβαια θα σου προτεινα να κανεις και ενα τοπικ σε ενα φορουμ οπως πχ το noiz.gr που ειναι αποκλειστικα φορουμ μουσικης που ειναι και ατομα που γνωριζουν απιστευτα πολλα πραγματα!!!

Δημοσ.
προφανώς και δεν θα με χάλαγε, αλλά μ'αρέσει ΠΟΛΥ κάτι τέτοιο :o

για να βγει το λινκ πρεπει να κανουμε παραθεση.

ελα ρε ιμπανεζακια!δικος μου ανρ8ρωπος εισαι εσυ!!

Δημοσ.

greetings sorry που με χάσατε αλλά είχα τρεχάματα, πως τα πάτε ολα καλά;;

Εγώ χτες τελείωσα ηχογραφήσεις με το συγκρότημα.

Δημοσ.
paranoid σου βρηκα τραγουδι να παι3ουμε!faint.

(οχι δεν ειμαι κολλημενος :-) )

Faint ε???Για να δουμε....Δεν ξερω αν θα με πιστεψεις αλλα το ειχα στο μυαλο μου να το προσπαθησω τωρα προσεχως..Ειναι το τραγουδι που ακουω οταν εχω νευρα...Το βαζω στο στερεο στο τερμα αμα δεν ειναι κοινη ησυχια,και παιρνω και καποια επιπλα που εχω στη μεση και χτυπιεμαι αλυπητα....:lol::lol:

greetings sorry που με χάσατε αλλά είχα τρεχάματα, πως τα πάτε ολα καλά;;

Εγώ χτες τελείωσα ηχογραφήσεις με το συγκρότημα.

Πο τελεια!!!!!Ηχογραφησατε για την πλακα σας η θα κυκλοφορησετε κατι?

Δημοσ.

παρανοιντ..σε πηρε το ματι μου σε εναν αλλον δικτυακο τοπο...

φιλτατε και η πρωτη και η δευτερη κιθαρα ειναι πολυ ευκολες.βγαινει πολυ καλο αποτελεσμα και χωρις τις λουπες που χρησιμοποιουν οι λπ.

αντρεα θα την παρεις την κιθαρουλα?

Δημοσ.

προσφατα αγορασα ιμπανεζ.

για μενα η πρωτη ειναι πολυ καλη...θα προτιμουσα αυτη.αλλα αναλογως τα οικονομικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...