paranoid_gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Οχι ρε ουτε εμενα μου αρεσουν οι tele προτιμω lp,αλλα και καμια fender μεξικανα να μου καθοταν δεν θα ελεγα οχι...
basilis5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 παιδες να κανω μια ερωτηση; εχω μια ibanez ταυρακι, mde in japan με τους παλιους μαγνητες τους μεγαλους..πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30ετων σε αρκετα καλη κατασταση ποσο λετε να πιανει;
andreapaog328 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ελα ρε αλη8εια?ειναι πολυ ωραιες!!!8α σε χαλαγε 1??? προφανώς και δεν θα με χάλαγε, αλλά μ'αρέσει ΠΟΛΥ κάτι τέτοιο Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2009 από andreapaog328
thanocaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 παιδες να κανω μια ερωτηση; εχω μια ibanez ταυρακι, mde in japan με τους παλιους μαγνητες τους μεγαλους..πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30ετων σε αρκετα καλη κατασταση ποσο λετε να πιανει; Αν δεν ξέρεις συγκεκριμένο μοντέλο, βάλε φώτος και δώσε κάνα serial no να σου πούμε! Επίσης, έχει σημασία να γνωρίζεις αν έχει πειραχτεί και την γενικότερη κατάστασή της (πχ αν ήταν κλεισμένη σε ντουλάπα 30 χρόνια δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση).
paranoid_gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 παιδες να κανω μια ερωτηση; εχω μια ibanez ταυρακι, mde in japan με τους παλιους μαγνητες τους μεγαλους..πρεπει να ειναι τουλαχιστον 30ετων σε αρκετα καλη κατασταση ποσο λετε να πιανει; Eτσι δεν μπορουμε να σ πουμε.Πρεπει να δουμε καμια φωτο για να μπορεσουμε να αξιολογησουμε.. Βεβαια θα σου προτεινα να κανεις και ενα τοπικ σε ενα φορουμ οπως πχ το noiz.gr που ειναι αποκλειστικα φορουμ μουσικης που ειναι και ατομα που γνωριζουν απιστευτα πολλα πραγματα!!!
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 προφανώς και δεν θα με χάλαγε, αλλά μ'αρέσει ΠΟΛΥ κάτι τέτοιο για να βγει το λινκ πρεπει να κανουμε παραθεση. ελα ρε ιμπανεζακια!δικος μου ανρ8ρωπος εισαι εσυ!!
paranoid_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια ειναι...Α και για να μπορουμε να δουμε το λινκ σου να αλλαζεις το 2ο ονομα.....δλδ θα βαζεις πρωτα το url και μετα το ονομα..πχ insomnia.grinsomnia...καπως ετσι...
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 paranoid σου βρηκα τραγουδι να παι3ουμε!faint. (οχι δεν ειμαι κολλημενος )
xardas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 greetings sorry που με χάσατε αλλά είχα τρεχάματα, πως τα πάτε ολα καλά;; Εγώ χτες τελείωσα ηχογραφήσεις με το συγκρότημα.
paranoid_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 paranoid σου βρηκα τραγουδι να παι3ουμε!faint.(οχι δεν ειμαι κολλημενος ) Faint ε???Για να δουμε....Δεν ξερω αν θα με πιστεψεις αλλα το ειχα στο μυαλο μου να το προσπαθησω τωρα προσεχως..Ειναι το τραγουδι που ακουω οταν εχω νευρα...Το βαζω στο στερεο στο τερμα αμα δεν ειναι κοινη ησυχια,και παιρνω και καποια επιπλα που εχω στη μεση και χτυπιεμαι αλυπητα....:lol: greetings sorry που με χάσατε αλλά είχα τρεχάματα, πως τα πάτε ολα καλά;;Εγώ χτες τελείωσα ηχογραφήσεις με το συγκρότημα. Πο τελεια!!!!!Ηχογραφησατε για την πλακα σας η θα κυκλοφορησετε κατι?
andreapaog328 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 προφανώς και δεν θα με χάλαγε, αλλά μ'αρέσει ΠΟΛΥ κάτι τέτοιο fixed 10 χαρακτήρες
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 παρανοιντ..σε πηρε το ματι μου σε εναν αλλον δικτυακο τοπο... φιλτατε και η πρωτη και η δευτερη κιθαρα ειναι πολυ ευκολες.βγαινει πολυ καλο αποτελεσμα και χωρις τις λουπες που χρησιμοποιουν οι λπ. αντρεα θα την παρεις την κιθαρουλα?
andreapaog328 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ή αυτήν ή αυτήν. Απο βδομάδα που τελειώνω την εξεταστική αρχίζω τις βόλτες στα μαγαζιά...
-WISE- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 προσφατα αγορασα ιμπανεζ. για μενα η πρωτη ειναι πολυ καλη...θα προτιμουσα αυτη.αλλα αναλογως τα οικονομικα..
andreapaog328 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 αλλα αναλογως τα οικονομικα.. για να δούμε πόσα μαθήματα θα περάσουμε :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα