Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κορυφη!!!πλακα πλακα σε κανα χρονο που 8α περασω να μαζευτουμε να παιξουμε!8α φτιαξουμε+γαμω τα συγκροτηματα!!! :-D:-D:-D

να ρωτησω+κατι(καιρο ειχα!!!) οι jumbo οι ακουστικες εχουν καμια διαφορα απο τις αλλες???

Δεν εχω απολυτως καμια ιδεα τι διαφορα εχουν....το μονο που προσεξα ειναι οτι εχουν διαφορα στην δομη του σωματος τους αρα λογικα θα εχουν και διαφορετικο ηχο.αλλα οπως κοιταζα βρηκα κατι ενδιαφερον....Εpiphone EJ200

kate αυτη δεν μοιζει αρκετα με αυτη της Avril???

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν εχω απολυτως καμια ιδεα τι διαφορα εχουν....το μονο που προσεξα ειναι οτι εχουν διαφορα στην δομη του σωματος τους αρα λογικα θα εχουν και διαφορετικο ηχο.αλλα οπως κοιταζα βρηκα κατι ενδιαφερον....Εpiphone EJ200

kate αυτη δεν μοιζει αρκετα με αυτη της Avril???

http://www.thomann.de/gr/onlineexpert_132_6.html

Δίνει παραπάνω volume λέει. Κοίτα να δεις τι μαθαίνεις :)

Δημοσ.

Αντε μακαρι να την παρεις την κιθαρα οσο πιο γρηγορα γινεται!!!!:-)

Εγω θα παρω αυτο το σετακι Epiphone Set

:-):-):-):-)

Εχει και τον μικρο τον ενισχυτη!!!μολις 6 Watt και λαμπατος παρακαλω!!ειναι οτι πρεπει για να τον παιρνω και στις διακοπες μαζι μου!!

Περιμενω τιε γνωμες σας...ειδικα οσοι ξερετε απο ενισχυτεσ θλεω την αποψη σας!!

Δημοσ.
Αμα εισαι παραπανω(αληθεια ποσο εισαι?)....τοτε ηταν απλα εκφραση....(ελισομαι...:lol::lol:)

τότε ήταν απλά έκφραση xD βάλε άλλα 4 και το βρήκες :P

Καλα εγω που ειμαι 16 (σε 1 μηνα 17) δεν μιλαω... :lol:

μη μιλάς :lol:

ρε ασε με πρηζει ο πατερας μου να παιζουμε τον προσκυνητη και ντραγουδαει αυτος... :|

ε κάνε του τη χάρη κι εσύ! τους αρέσουν τους γονείς να τους παίζουμε ! ιδίως πράγματα που τους αρέσουν ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πσσσσ γαματη!!!εμενα μ αρεσε πολυ!!!ποσταρετε+καμια για μενα!!! ;) πλακα πλακα μπορει να την παρω+σε λιγο καιρο!!! :-D

λοιπον δειτε+πειτε!!! ;)

1η : AJ 100 (σε sunburst ομως! ;) ειπαμε να ναι σαν της Avril :-D )

http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=66&CollectionID=9

+ενα βιντεακι για να ακουσετε ηχο να μου πειτε!http://www.youtube.com/watch?v=chiFqu-mrfI

2η : DR 100

http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=71&CollectionID=9

+το βιντεακι για αυτην http://www.youtube.com/watch?v=zBYKH4ESPII

για πειτε...

Επεξ/σία από kate23
Δημοσ.
πσσσσ γαματη!!!εμενα μ αρεσε πολυ!!!ποσταρετε+καμια για μενα!!! ;) πλακα πλακα μπορει να την παρω+σε λιγο καιρο!!! :-D

λοιπον δειτε+πειτε!!! ;)

1η : AJ 100 (σε sunburst ομως! ;) ειπαμε να ναι σαν της Avril :-D )

http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=66&CollectionID=9

+ενα βιντεακι για να ακουσετε ηχο να μου πειτε!http://www.youtube.com/watch?v=chiFqu-mrfI

2η : DR 100

http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=71&CollectionID=9

+το βιντεακι για αυτην http://www.youtube.com/watch?v=zBYKH4ESPII

για πειτε...

Το είπα , και το ξαναλέω:

όταν αγοράζουμε μία κιθάρα, πάμε επί τόπου ! και την ακούμε και μόνο έτσι καταλαβαίνεις αν είναι καλή - σου κάνει!

αν ο 2ος έχει καλύτερο ήχο στη κάμερα του, δε σημαίνει πως είναι καλύτερη η κιθάρα του :rolleyes:

Δημοσ.

Συμφωνω με τον μαριο!!!Για να διαλεξεισ μια κιθαρα πρεπει 1α να παιξεις με αυτην.Να δεις αν σε βολευει και κτλ..μετα αποφασιζεις απο που θα την παρεις πιο φτηνα...Εγω πχ δεν ημουν και πολυ τις les paul για τι η κιθαρα που εχω και ξεκινησα να παιζω ειναι τυπυ stratocaster.Και ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα επαιρνα καμια Fender μεξικανα...Μεχρι που ενας κολλητος μου πηρε les paul και επειδη εγω ειμαι πολυ συχνα σπιτι του(οπως και αυτος σε μενα :lol:)και εχω παιξει παραπολυ με την κιθαρα του.Αποφασισα και εγω να παρω les paul.

Τωρα κατα ποσο δεν θα το θεωρησετε ολο αυτο ασκοπο δεν ξερω...:lol:

Δημοσ.
Αντε μακαρι να την παρεις την κιθαρα οσο πιο γρηγορα γινεται!!!!:-)

Εγω θα παρω αυτο το σετακι Epiphone Set

:-):-):-):-)

Εχει και τον μικρο τον ενισχυτη!!!μολις 6 Watt και λαμπατος παρακαλω!!ειναι οτι πρεπει για να τον παιρνω και στις διακοπες μαζι μου!!

Περιμενω τιε γνωμες σας...ειδικα οσοι ξερετε απο ενισχυτεσ θλεω την αποψη σας!!

Kαλή η κιθάρα, τι είπαμε ότι έχεις τώρα; Για τον λαμπάτο τώρα δεν ξέρω, δεν τον έχω ξανακούσει και το google βγάζει μόνο μια συζήτηση σε γερμανικό forum. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχει ωραίο καθαρό ήχο. Αν θες λαμπάτη παραμόρφωση, χλωμό σε βλέπω. Πρώτα απ'όλα, για να πάρεις παραμόρφωση από αυτό το πράμα πρέπει να τον βάλεις ΤΕΡΜΑ. Και για σπίτι να τον βάζεις τέρμα, το βλέπω λίγο δύσκολο κι ας λέει 5W. Και πάλι, χοντρή παραμόρφωση δε βγάζει (σύμφωνα με την περιγραφή). Και για το άλλο για τις μεταφορές που λες, νομίζω ένας μικρός τρανζιστοράτος ενισχυτής μεταφέρεται με λιγότερες σκοτούρες.

Αν σκέφτεσαι σοβαρά να πας για λάμπα, να πας σε μαγαζί να ακούσεις τα αντίστοιχα μοντέλα της epiphone και της fender για να πάρεις μια ιδέα (EPIPHONE VALVE JUNIOR και FENDER CHAMPION 600) και να ρωτήσεις στο noiz να σου πουν αν μπορείς να κάνεις αυτά που θες με δαύτους. Νομίζω πως οι υπόλοιποι που κυκλοφορούν είναι κόπιες αυτών των δυο κυρίως.

Προσωπικά, για σπίτι/εξάσκηση/μεταφορές, εγώ θα έπαιρνα αυτό+ακουστικά... :o

Δημοσ.

xaaxax!κασιντυ θα κουφαθεις ρε φιλε..ειδικα αμα ακους μουσικη με μπ3 συνεχεια δεν θα την παλεψεις..

παρανοιντ αγαπαμε lp σου χω ξαναπει..;)

κ8 οσον αφορα στο συγκροτημα που θα κανουμε οι 3 μας...για κανα πανηγυρι μας βλεπω!:-)

Δημοσ.
Kαλή η κιθάρα, τι είπαμε ότι έχεις τώρα; Για τον λαμπάτο τώρα δεν ξέρω, δεν τον έχω ξανακούσει και το google βγάζει μόνο μια συζήτηση σε γερμανικό forum. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχει ωραίο καθαρό ήχο. Αν θες λαμπάτη παραμόρφωση, χλωμό σε βλέπω. Πρώτα απ'όλα, για να πάρεις παραμόρφωση από αυτό το πράμα πρέπει να τον βάλεις ΤΕΡΜΑ. Και για σπίτι να τον βάζεις τέρμα, το βλέπω λίγο δύσκολο κι ας λέει 5W. Και πάλι, χοντρή παραμόρφωση δε βγάζει (σύμφωνα με την περιγραφή). Και για το άλλο για τις μεταφορές που λες, νομίζω ένας μικρός τρανζιστοράτος ενισχυτής μεταφέρεται με λιγότερες σκοτούρες.

Αν σκέφτεσαι σοβαρά να πας για λάμπα, να πας σε μαγαζί να ακούσεις τα αντίστοιχα μοντέλα της epiphone και της fender για να πάρεις μια ιδέα (EPIPHONE VALVE JUNIOR και FENDER CHAMPION 600) και να ρωτήσεις στο noiz να σου πουν αν μπορείς να κάνεις αυτά που θες με δαύτους. Νομίζω πως οι υπόλοιποι που κυκλοφορούν είναι κόπιες αυτών των δυο κυρίως.

Προσωπικά, για σπίτι/εξάσκηση/μεταφορές, εγώ θα έπαιρνα αυτό+ακουστικά... :o

Tωρα εχω μια Behringer απο που εχει το σετ που πουλαει το μουσικοραμα.Ετσι και αλλιως αυτη δεν ειναι δικια μ.Απο τοτε που ηρθε στην κατοχη μου ηξερα οτι κοντα στο πασχα θα επαιρνα κιθαρα.Απο ενισχυτη εχω ενα Behringer v-tone 15 watt και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος!!Εχω δοκιμασει πανω σε αυτο τον ενισχυτη μια Epiphone Les Paul Standard,και μαι Jackson(μοντελο δν θυμαμαι)αλλα ξερω οτι ειχε μαγνητες EMG 81/85(Απιστευτοι Πραγματικα!!) και γενικα ενω ειμαστααν σπιτι μου και την ενταση για να παιξω την εχω μεχρι 4 το πολυ 5 για Distortion και μεχρι 6 για καθαρο και μπορω να πω γενικα εβγαζε καλυτερο ηχο απο ενα Marshall mg15cdr που ειχαμε επισης εκει περα.Εγω γενικα σκεφτομουν να παρω εκεινο το σετ(υπαρχει και προσφορα η ιδια κιθαρα με σκληρη θηκη Epiphone+Case

)αλλα ελεγα να παρω αυτη με τον ενισχυτη και ετσι να παω αυτον με την παλια κιθαρα στην πολη μου και να κρατησω εδω την καινουρια κιθαρα με τον παλιο ενισχυτη.Τι προτεινετε?

Τωρα οσον αναφορα για εκεινους τους λαμπατους απο οτι ειδα ειναι αρκετα ακριβοί.250 ευροπουλα ο 18 Watt!!!:shock::shock:.Bασικα εχω δει και στις αγγελιες του noiz οτι πολυ συχνα βγαινουν καποιοι Marshall,Line6,Behringer ειδικα κατι 30Watt και σε πολυ καλες τιμες.Οποτε ελεγα αμα ειναι να περιμενω λιγο να παρω κανα καλο ενισχυτη(αλλα αμα βρω καμια προσφορα να την τσιμπισω)

Αυτο που μου δειχνεις τι ειναι και τι ακρβως κανέι??:rolleyes::rolleyes: ειναι κατι σαν πεταλιερα?

xaaxax!κασιντυ θα κουφαθεις ρε φιλε..ειδικα αμα ακους μουσικη με μπ3 συνεχεια δεν θα την παλεψεις..

παρανοιντ αγαπαμε lp σου χω ξαναπει..;)

κ8 οσον αφορα στο συγκροτημα που θα κανουμε οι 3 μας...για κανα πανηγυρι μας βλεπω!:-)

Ρε εμενα αμα με δεις μονο εξω ή με στο αυτοκινητο(εκει δεν φοραω ακουστικα,αλλα ακουω πολυ δυνατα) με ακουστικα ειμαι συνεχεια!!!!:lol:

Ρε για τις lp και εγω ειμαι λατρης,αλλα στο μελλον(οχι στο κοντινο) οπωσδηποτε θα παρω μια custom stratocaster,κατι σαν και αυτη για τσεκαρετε...Stratocaster Unbelievable!!!:lol:

Ρε για το συγκροτημα αμα παμε οι 3 μας εννοειται για τα πανυγηρια εχεις δει κανενα συγκροτημα μονο 3 κιθαρες??Χρειαζομαστε Μπασιστα και Ντραμμερ...Ντραμμερ βρισκω ανετα(εχω 3 φιλους που παιζουν)αλλα μπασιστα ψαχνουμε και με τους φιλους μου για οταν παμε στουντιο..Να φανταστεις ειμαστε 3 ατομα που παιζουν κιθαρα και ειμαστε αναγκασμενοι ο καθε ενας να μαθαινει καποια τραγουδια στο μπασσο και οταν ειμαστε στουντιο αλλαζουμε..:lol::lol::lol:

Ξερω σας κουρασα αλλα μολις γυρισα απο ενα μαθημα που εγραφα και επειδη εγραψα καλα εχω μεγαλη ορεξη....:-D:-D:-D

Δημοσ.
Εγω γενικα σκεφτομουν να παρω εκεινο το σετ(υπαρχει και προσφορα η ιδια κιθαρα με σκληρη θηκη Epiphone+Case

)αλλα ελεγα να παρω αυτη με τον ενισχυτη και ετσι να παω αυτον με την παλια κιθαρα στην πολη μου και να κρατησω εδω την καινουρια κιθαρα με τον παλιο ενισχυτη.Τι προτεινετε?

Καλό ακούγεται. :-)

Τωρα οσον αναφορα για εκεινους τους λαμπατους απο οτι ειδα ειναι αρκετα ακριβοί.250 ευροπουλα ο 18 Watt!!!:shock::shock:.Bασικα εχω δει και στις αγγελιες του noiz οτι πολυ συχνα βγαινουν καποιοι Marshall,Line6,Behringer ειδικα κατι 30Watt και σε πολυ καλες τιμες.Οποτε ελεγα αμα ειναι να περιμενω λιγο να παρω κανα καλο ενισχυτη(αλλα αμα βρω καμια προσφορα να την τσιμπισω)

Αυτο που μου δειχνεις τι ειναι και τι ακρβως κανέι??:rolleyes::rolleyes: ειναι κατι σαν πεταλιερα?

Αυτοί που σου είπα είναι 5Watt και κάνουν 150€. Οι καλοί δεν είναι μόνο watt.

Αυτό που σού 'δειξα είναι σαν πεταλιέρα με modelling ενισχυτών και χωράει στην τσέπη σου. Δηλαδή, μπορείς να παίξεις χωρίς ενισχυτή :P Μπορείς είτε να συνδέσεις ακουστικά κατευθείαν, είτε να το συνδέσεις στο στερεοφωνικό ή στα ηχεία του pc. Μπορείς να το συνδέσεις και σε ενισχυτή κιθάρας, όπου λειτουργεί σαν απλή πεταλιέρα. Μπορείς να το συνδέσεις με pc μέσω usb και να κάνεις ηχογράφηση. Εξομοιώνει 32 διαφορετικούς ενισχυτές και 16 εφέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ρε παιδια!τι πανηγυρια???μια χαρα αστερια ημαστε!!! :-D

ναι...8α παω απο το μαγαζι! :-) αλλα πρεπει να παω γιαννενα γιατι εδω περα ειναι οτι να ναι...

πειτε μου ομως+εσεις τη γνωμη σας?ποια 8α παιρνατε?

εντομεταξυ εχει ενα κυνηγι κρυμενου 8ησαυρου+ η 1η 8εση ειναι 500 euro +ειμαστε 5 οποτε αν κερδισουμε παιρνω 100,συνεπως κι8αρα!αλλα δεν ξερω αν παω...ειναι λιγο πανηγυρι...

Επεξ/σία από kate23
Δημοσ.

Ψηνομαι αγρια να παρω κανα τετοιο POD.Θα αφηνει μυθια...ειδα και τα video που μου εδειξες(βρηκα κ μερικα ακομα,με περισσοτερες παραμορφωσεις)και πιστευω ειναι απιθανο εργαλειο!!!Cassidy εσυ το εχεις αυτο??Ειδα με τον υπολογιστη εχει και ενα προγραμμα....τελειο!!!

Την stratocaster που εβαλα πιο πανω την ειδατε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...