kate23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τστστσ...μην ακουσειs κοκκινομαλλα! Η κι8αρα κανει γυρω στα 1800€ οποτε...8α 8ελα!8α βρω καμια αλλη μου φαινεται...! @ paranoid εσυ αμφιθεατρο,εγω ταξη,οτι να ναι ημαστε! :lol:
paranoid_gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 @ paranoid εσυ αμφιθεατρο,εγω ταξη,οτι να ναι ημαστε! :lol: Μπα εμεις ειμαστε καλυτερα....το αμφιθεατρο εχει wi-fi hotspot...:lol::lol: γινεται το μαθημα ενδιαφερον...προχθες αλλαξαμε τι εδειχνε η εικονα απο τον προτζεκτορα....:lol: wise η αμπελοκηποι ειναι εκτος του δρομου που θα ακολουθησει:shock:....σορρυ... :lol: marios εισαι μικρος ακομα εσυ...ασε τις κοκκινομαλεσ και παιξε κιθαρα..
paranoid_gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ναι, εγώ είμαι ο μικρός Αμα εισαι παραπανω(αληθεια ποσο εισαι?)....τοτε ηταν απλα εκφραση....(ελισομαι...:lol:)
kate23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλα εγω που ειμαι 16 (σε 1 μηνα 17) δεν μιλαω...
-WISE- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 paranoid δεν σε εχω αναγκη..θα κανω μονος τα κονε.θα της παιξω κανα πυξ λαξ και 8α την ριξω...θα ρθεις για δευτερη κιθαρα??
paranoid_gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 paranoid δεν σε εχω αναγκη..θα κανω μονος τα κονε.θα της παιξω κανα πυξ λαξ και 8α την ριξω...θα ρθεις για δευτερη κιθαρα?? 2η κιθαρα και φωνη......και θα πουμε και ενα προσκυνητη...και θα γινει χαμος απο κατω....
-WISE- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ρε ασε με πρηζει ο πατερας μου να παιζουμε τον προσκυνητη και ντραγουδαει αυτος... :|
paranoid_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλα λεμε αλλα τραγουδια δεν εχω προβ....απλα αυτο ταιραιζε στηην περιπτωση..Γενικα ελληνικα(εντεχνα,ροκ) και Πασχαλιδη και τετοια τα εχω δοκιμασει......και μπορουμε να το παμε μεχρι Metallica ;-) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από paranoid_gr
-WISE- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ναι τωρα κατα ποσο παιζοντας κανα εντερ σαντμαν θα ριξω την γκομενα δεν 3ερω..αλλα δεν πειραζει.υγεια. δυσκολη η κιθαρα ρε γμτ..
kate23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 χαχαχαχα!ειστε κορυφη ρε γαμωτο!!! εγω 8α τους ριξω με Avril !!! αντε+με κανενα kiss me
paranoid_gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 χαχαχαχα!ειστε κορυφη ρε γαμωτο!!! εγω 8α τους ριξω με Avril !!! αντε+με κανενα kiss me Σε μενα αμα παιξεις το girlfriend θα σε βγαλει trojan το antivirus..:lol: Με το kiss me τα firewall αμεσως απενεργοποιουνται και I'am all yours...:lol: Οχι ρε τι Sandman..Nothing Else matters και πολυ ειναι...
kate23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σε μενα αμα παιξεις το girlfriend θα σε βγαλει trojan το antivirus..:lol:Με το kiss me τα firewall αμεσως απενεργοποιουνται και I'am all yours...:lol: Οχι ρε τι Sandman..Nothing Else matters και πολυ ειναι... κορυφη!!!πλακα πλακα σε κανα χρονο που 8α περασω να μαζευτουμε να παιξουμε!8α φτιαξουμε+γαμω τα συγκροτηματα!!! :-D:-D να ρωτησω+κατι(καιρο ειχα!!!) οι jumbo οι ακουστικες εχουν καμια διαφορα απο τις αλλες??? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από kate23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα