Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τστστσ...μην ακουσειs κοκκινομαλλα! :lol:

Η κι8αρα κανει γυρω στα 1800€ οποτε...8α 8ελα!8α βρω καμια αλλη μου φαινεται...! :-)

@ paranoid εσυ αμφιθεατρο,εγω ταξη,οτι να ναι ημαστε! :lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@ paranoid εσυ αμφιθεατρο,εγω ταξη,οτι να ναι ημαστε! :lol: :lol: :lol:

Μπα εμεις ειμαστε καλυτερα....το αμφιθεατρο εχει wi-fi hotspot...:lol::lol::lol::lol:

γινεται το μαθημα ενδιαφερον...προχθες αλλαξαμε τι εδειχνε η εικονα απο τον προτζεκτορα....:lol::lol::lol:

wise η αμπελοκηποι ειναι εκτος του δρομου που θα ακολουθησει:shock::shock::shock:....σορρυ... :lol::lol:

marios εισαι μικρος ακομα εσυ...ασε τις κοκκινομαλεσ και παιξε κιθαρα..:lol:

Δημοσ.

paranoid δεν σε εχω αναγκη..θα κανω μονος τα κονε.θα της παιξω κανα πυξ λαξ και 8α την ριξω...θα ρθεις για δευτερη κιθαρα??:P

Δημοσ.
paranoid δεν σε εχω αναγκη..θα κανω μονος τα κονε.θα της παιξω κανα πυξ λαξ και 8α την ριξω...θα ρθεις για δευτερη κιθαρα??:P

2η κιθαρα και φωνη...:-)...και θα πουμε και ενα προσκυνητη...και θα γινει χαμος απο κατω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα λεμε αλλα τραγουδια δεν εχω προβ....απλα αυτο ταιραιζε στηην περιπτωση..Γενικα ελληνικα(εντεχνα,ροκ) και Πασχαλιδη και τετοια τα εχω δοκιμασει......και μπορουμε να το παμε μεχρι Metallica :-D ;-)

Επεξ/σία από paranoid_gr
Δημοσ.

ναι τωρα κατα ποσο παιζοντας κανα εντερ σαντμαν θα ριξω την γκομενα δεν 3ερω..αλλα δεν πειραζει.υγεια.

δυσκολη η κιθαρα ρε γμτ..

Δημοσ.
χαχαχαχα!ειστε κορυφη ρε γαμωτο!!! :lol:

εγω 8α τους ριξω με Avril !!! :-D αντε+με κανενα kiss me :-D ;)

Σε μενα αμα παιξεις το girlfriend θα σε βγαλει trojan το antivirus..:lol::lol:

Με το kiss me τα firewall αμεσως απενεργοποιουνται και I'am all yours...:lol::lol:

Οχι ρε τι Sandman..Nothing Else matters και πολυ ειναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σε μενα αμα παιξεις το girlfriend θα σε βγαλει trojan το antivirus..:lol::lol:

Με το kiss me τα firewall αμεσως απενεργοποιουνται και I'am all yours...:lol::lol:

Οχι ρε τι Sandman..Nothing Else matters και πολυ ειναι...

κορυφη!!!πλακα πλακα σε κανα χρονο που 8α περασω να μαζευτουμε να παιξουμε!8α φτιαξουμε+γαμω τα συγκροτηματα!!! :-D:-D:-D

να ρωτησω+κατι(καιρο ειχα!!!) οι jumbo οι ακουστικες εχουν καμια διαφορα απο τις αλλες???

Επεξ/σία από kate23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...