Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικά και υπάρχει κλασσική μάυρη. Η δική μου και μάλλιστα την έχω πάρει απο Ελλάδα. Είναι η Samick CT1CE και την εχει ο Νακας. Εχει στενό σκάφος και έξοδο για ενισχυτή. Δεν είναι σπουδαίο όργανο σε καμία περίπτωση αλλά για εναν αρχάριο όπως ήμουν και εγώ όταν την πήρα είναι μια χαρά

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
hey παιδια!!!τι γινεται!!!

το νεο μου αποκτημα

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_14_1405&products_id=4182

τι νεα εσεις???

nice ! Τι λέει ακούγεται όντως σαν ακουστική ?

καλά μωρέ... την βγάλαμε στο alley cat στο γκάζι απόψε. Ωραία μουσικούλα ;)

Δημοσ.

το πεταλακι καλο φαινεται..πες μας εντυπωσεις βρε κ8!

πρεπει να παω σαυτο το μαγαζακι μαριε.εχω ακουσει καλα λογια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πσσσσ καλα καλα!πολυ ωραιο!!!εχω πορω8ει!!!!:-D

τι γινεται ρε παιδες????????????δεν μιλατε...

Επεξ/σία από kate23
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kate μπαινεις ποτε μσν?γτ ποτε δε σε βλεπω μεσα για να μου στειλεις εκειιιιιιιινο το βιβλιιιιιο!!!:-D

μια θεια μου μου εδωσε στην κιθαρα της που ειναι κοντα απο το 1960(λοολ).αυτο το chordbook παντως δε με βοηθαει και πολυ....

Δημοσ.

χαχα,θα ανεβασω συντομα αλλα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο,δεν ειναι καν μαρκα...το ξερω βεβαια οτι δεν μετραει στη μαρκα η ποιοτητα αλλα τεσπα

Δημοσ.

Παιδια να 'μαι και εγω μετ απο καιρο.Δεν ποσταρα επειδη δεν ειχα ιντερνετ..Τι λεει πειτε τα νεα σας...μαθαινετε κανενα νεο τραγουδακι...?

Εγω οσο δεν ειχα ιντερνετ ημουν πολυ παραγωγικος εμαθα πολλα ομορφα τραγουδια....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ας ξεκινησω και πειτε μου την γνωμη σας..

Hells Bells-AC/DC :devil::devil:(Mιας και πηρα εισητηριο να μαθω κανα τραγουδι)

Ασημενια Σφηκα-Υπογεια Ρευματα

Θα χαθώ-Θεοτοκατος

Να μ'αγαπας-Σιδηροπουλος

No one like you-Scorpions

Rock you like a hurricane-Scorpions

Sweet Child o Mine-Guns'N'Roses

Hotel California-Eagles

Animal Instict-Cranberies

Shadow Play-Rory Gallagher

Tι λεει για πειτε και εσεις...αμα ειναι να μαζευτουμε να τζαμαρουμε καμια μερα...:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

ΟΠ!!!βλεπω κοσμο+χαιρομαι!!! :lol:

πσσσσ αστερια!!!

ναι x-filer ανεβασε καμια photo!

το msn μου ειναι [email protected] (οποιος 8ελει με κανει add) :-)

βασικα για να στο στειλω πρεπει να το σκαναρω παλι γιατι δεν νομιζω να το χω ακομα...

Δημοσ.
Παιδια να 'μαι και εγω μετ απο καιρο.Δεν ποσταρα επειδη δεν ειχα ιντερνετ..Τι λεει πειτε τα νεα σας...μαθαινετε κανενα νεο τραγουδακι...?

Εγω οσο δεν ειχα ιντερνετ ημουν πολυ παραγωγικος εμαθα πολλα ομορφα τραγουδια....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ας ξεκινησω και πειτε μου την γνωμη σας..

Hells Bells-AC/DC :devil::devil:(Mιας και πηρα εισητηριο να μαθω κανα τραγουδι)

Ασημενια Σφηκα-Υπογεια Ρευματα

Θα χαθώ-Θεοτοκατος

Να μ'αγαπας-Σιδηροπουλος

No one like you-Scorpions

Rock you like a hurricane-Scorpions

Sweet Child o Mine-Guns'N'Roses

Hotel California-Eagles

Animal Instict-Cranberies

Shadow Play-Rory Gallagher

Tι λεει για πειτε και εσεις...αμα ειναι να μαζευτουμε να τζαμαρουμε καμια μερα...:-D:-D:-D:-D:-D

εισαι καλος εσυ!!πως στο καλο τα εμαθες τα συγκεκριμενα που χω μπολνταρει?:fear:

ολοκληρα τα τραγουδια με τα σολο τους?γτ αν εχεις μαθει του sweet child o mine τοτε φιλε ντρεπομαι να παιξω πλαι σου!:X

και που βρηκες ελληνικα ταμπς?οχι οτι με νοιαζει και πολυ αλλα το kitahara.vu που ξερω εχει μονο ακορντα και ελαχιστα ταμπς

Δημοσ.

Οχι ρε τι σολο...δεν πασ καλα...Στο Rock you like a hurricane εμαθα τα κομματια του Schenker,οχι του Ματιας.Στο Sweet child o'mine επειδη το παιζω με τον κολλητο μου που παιζει τρομερη κιθαρα ξεκιναω εγω το τραγουδι και στο σολο παιζω το Back και αυτος το σολο..Στο hell's bells τα κομματια του μαλκολμ..

Ρε εσυ συγχυστηκες ολα αυτα τα συγκροτηματα εχουν 2 κιθαρες...

Τωρα για τα ελληνικα μου τα εδειξαν..ειδικα το να μ'αγαπας και το θα χαθω ειναι σκετα φασολαδεσ

Δημοσ.

ρε φιλε γιαυτο τρελαθηκα.γτ ντα3ει ο ιζζυ και ο σενκερ βγαινουν...αλλα τα σολο δεν παλευονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...