Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
punk!!!!!!!!!!!!!!!οι Green Day????δεν νομιζω.....κατι βλακες ειναι βασικα...αλλα οτι μαθαινει κανεις ειναι καλο..:-D

έλα έλα που είναι βλάκες :P

punk δεν είναι, αλλά με βοήθησαν πολύ με τη μουσική τους όταν ήμουν γυμνάσιο :-D

Δημοσ.

μια χαρα+γω!οι green day ειναι punk/rock paranoid!πιο παλια ηταν πιο punk βεβαια! ελα ρε συ!οι green day ειναι γαματοι!!!!!!

Δημοσ.

Προτιμάω dookie γιατί ίσως μεγάλωσα με αυτό. Αυτά που παίζουν τώρα δε με φτιάχνουν κι ιδιαίτερα αλλά δεν είναι τυχαία εκεί που είναι τώρα.

Παίξτε τίποτα ramones που είναι κι εύκολα. Αν σου φαίνεται πολύ απλό πήγαινε προς Dead Kennedys - California Über Alles

Από πιο καινούρια προτιμώ Turbonegro :-D

Δημοσ.

Kαλα οκ ρε σεισ μην βαρατε!:lol: :lol: Aπλα δεν τους πολυσυμαθω κανουν κατι βιντεο κλιπ χοροπηδαει και φερνει την κιθαρα κατω απο τα ποδια και θελει να πιστευπουμε οτι παιζει...

Οπως ειπε και cassidy προτιμω Ramones,Sex Pistols για punk και τα παλια απο RHCP.

Δημοσ.

xaxax!σορυ ρε παιδια δεν ηθελα να φερω ανααστατωση...

παντως εγω τους θεωρω πανκ (στα παλια τους)

βασικα αυτο που μου ταιριαζει πιο πολυ ειναι ποπ-πανκ..

τεσπα καμια σχεση με DK εννοειται...

Δημοσ.

επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά από ηλεκτρικές, έβγαλα μερικές φώτο από τη δικιά μου τώρα που την έχω κοντά, να μου πείτε εσείς που καταλαβαίνετε κάτι παραπάνω. Θεωρείται "καλή" η συγκεκριμένη?

3143366711_8dcc53f3ba.jpg?v=0

3143366717_7e3c83ff19.jpg?v=0

3143366733_831c4fdd92.jpg?v=0

3143366737_ab8906df25.jpg?v=0

Δημοσ.

Κοιτα εγω δεν ειμαι και ειδημονας...:lol: αλλα αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ibanez και αυτο απο μονο του λεει και 2ον πολυ ομορφη κιθαρα!!!συγχαρητηρια φιλε μ

Δημοσ.
Κοιτα εγω δεν ειμαι και ειδημονας...:lol: αλλα αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ibanez και αυτο απο μονο του λεει και 2ον πολυ ομορφη κιθαρα!!!συγχαρητηρια φιλε μ

lol ναι είναι ομορφούλα η ατιμούλα :P

την έχω χρόνια τώρα αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα πολύ με ηλεκτρικές φάσεις.

thx wise. αγαπαμε banez xD

που' σαι paranoid! μόλις επέστρεψα από Λεμεσό απ' το Tepee ! Ωραία φάση ! ελληνική έντεχνη Ροκ σήμερα.

Διακοπές ftw xD xD xD κι ας είμαι άρρωστος :eek:

Δημοσ.

αγαπαμε και κυπρο!!κυπραιος και δω ρε παιδια!(κατα το ημισι τλχ)

ρε παιδια δεν ειναι πολυ ξενερωτο οταν ενα κομματι που θες να παιξεις πολυ εχει 2 κι8αρες και συ εισαι ενας??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...