-WISE- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, αλλά το θέμα είναι, πως δεν έσπασε ποτέ, ούτε η ΜΙ ούτε η ΣΙ ούτε καμία. Μόνο η ΣΟΛ η λεπτή. Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο σε μένα. Ρωτήστε αν ξέρετε κάποιον που έχει 12χορδή και θα δείτε ! κατσε ρε συ η σολ στην 12χορδη σε ποια θεση βρισκεται?τις μετρας οπως τις 6χορδες και παι απο την αρχη? τι γινεται?λεω να παρω το πεταλακι για να ακουγεται σαν ακουστικη γιατι distortion εχει+ο ενισχυτης μου!τι αλλα? κ8 ολα καλα!εγω εκανα τηλεφωνκη ξπαραγγελια τον ποδοδιακοπτη απο το μιουσικα και θα παρω αυριο τηλ να δω που βρισκεται η παραγγελια.αν μου πουνε οτι θα καθυστερησει πολυ θα το παραγγειλω απο μουσικοραμα... αν εχεις λεφτα τσιμπα το κ8!
mariosCS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 κατσε ρε συ η σολ στην 12χορδη σε ποια θεση βρισκεται?τις μετρας οπως τις 6χορδες και παι απο την αρχη? Η 1η είναι η ΜΙ η λεπτή. Η Σολ είναι στην 5η και 6η χορδή. Η λεπτή είναι η 6η
kate23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 αυτο θα παρω! http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_14_1405&products_id=4182 ε ολο+καπου θα βρω 35 ε!
-WISE- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 μαριε μην την παιζεις δυνατα!χεχε! μπραβο κ8 καλο φαινεται!(αν και δεν εχω ιδεα απο πεταλα) εγω βγηκα τωρα να παω να παρω το footswitch αλλα δεν βρηκα ταξι ουτε για δειγμα..και 6 εκλεινε το μαγαζι.ακι 8 απαω να το τσιμπησω αυριο!!!
-WISE- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μολις το πηρα!!γαματο!!επιτελους μπορω να παιξω το a place for my head χωρις προβληματα...
paranoid_gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια σε κατι!!!Ειχα παει την κιθαρα μου σε ενα μαγαζι εδω στην πολη μου που πουλαει κιθαρες να μου αλλαξει την μι την ψηλη γτ εσπασε.Και επειδη οι χορδες ηταν λιγο ανεβασμενες τον ειπα να τις κατεβασει και λιγο κιολας.και τορα η σι οταν πιανω στο προωτο ταστο ακουγεται τελειως αθλια και συνεπως δεν μπορω να παιξω συγχορδιες οπως λα,ντο και μου σπαει τα νευρα!!!! Μηπως ξερει κανεις πως θα τις ανεβασω μονος μ...Εχω μια behringer απο αυτες που ειναι στο σετ που πουλαει το μουσικοραμα
-WISE- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ωραια WISE! μεγεια! thanks κ8!βεβαια φοβαμαι απο την πορωση μη του πατησω καμια γερη και το αφησω σεκο το μηχανηματακι...αλλα οκ..:lol:
paranoid_gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 We wish you a metal Christmas,we wish you a metal Christmas,we wish you a metal Christmas and a headbanging New Year!!!!!!!!!!!!! Kαλα Χριστουγεννα σε ολους!!!!!!!!!!!!
kate23 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχαχα!καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
mariosCS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια σε κατι!!!Ειχα παει την κιθαρα μου σε ενα μαγαζι εδω στην πολη μου που πουλαει κιθαρες να μου αλλαξει την μι την ψηλη γτ εσπασε.Και επειδη οι χορδες ηταν λιγο ανεβασμενες τον ειπα να τις κατεβασει και λιγο κιολας.και τορα η σι οταν πιανω στο προωτο ταστο ακουγεται τελειως αθλια και συνεπως δεν μπορω να παιξω συγχορδιες οπως λα,ντο και μου σπαει τα νευρα!!!!Μηπως ξερει κανεις πως θα τις ανεβασω μονος μ...Εχω μια behringer απο αυτες που ειναι στο σετ που πουλαει το μουσικοραμα χμ... είναι αυτή? http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/9/0/3/478903.jpg edit: Χαρούμενη Γέννηση του Κυρίου
-WISE- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 χρονια πολλα παιδακια!!με μπολικη μουσικη!!
paranoid_gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 χμ... είναι αυτή? http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/9/0/3/478903.jpg edit: Χαρούμενη Γέννηση του Κυρίου Βασικα ειναι αυτη http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=4694 Ξερεισ τπτ...?? ΥΓ εγω εκανα τις2 ακλυτερς ευχες....:devil::devil::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα