-WISE- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 οχι ψαχνω ενα footswitch απλα.το αλλο που ποσταρα το γκρι μια-δυο σελιδες πριν ειναι χωρις on-off.πρεπει δηλαδη να το χεις πατημενο οση ωρα παιζεις με ντιστορσιον. γιαυτο κατεληξα σαυτο γτ δεν λεει το αλλο.
cassidy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 οχι ψαχνω ενα footswitch απλα.το αλλο που ποσταρα το γκρι μια-δυο σελιδες πριν ειναι χωρις on-off.πρεπει δηλαδη να το χεις πατημενο οση ωρα παιζεις με ντιστορσιον.γιαυτο κατεληξα σαυτο γτ δεν λεει το αλλο. Τα μπέρδεψες λίγο. H boss βγάζει δυο footswitches, ένα που λειτουργεί όσο το πατάς κι ένα on/off Το on/off είναι αυτό Aυτό που πήρες δεν είναι footswitch, ανακατευθύνει εισόδους/εξόδους. πχ 2 κιθάρες και 2 ενισχυτές. Μπορείς να χρησιμοποιείς οποιονδήποτε συνδυασμό χωρίς να βάζεις/βγάζεις καλώδια.
-WISE- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 αληθεια???ρε συ ρωτησα τον αμπαλο στο Musica και μου λεει αυτο ακριβως που εγραψα... επισης τον ρωτησα να μου πει τη διαφορα αναμεσα σε 2 ποδοδιακοπτες και μου λεει ολο ναζι:α δεν ξερω απο ποδοδιακοπτες να σου πω την αληθεια... καλα θα του στειλω email και θα τον κραξω... αλλα τι να του πω?? εμενα μου πε ρε κασιντι οτι το πρωτο που ποσταρες το πατας συνεχεια μεσα και το δευτερο που παρηγγειλα ειναι ον/οφφ..
linkin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 καλα οτι να ναι ειναι ο συγκεκριμενος τυπακος,δεν το κατεχει το αθλημα φιλε wise...
-WISE- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ωπ!ελα ρε ομοιδεατη!!χεχε!!φανατιλα και συ?? αστα να πανε..τωρα του εστειλα email και του την ειπα.οχι τπτ αλλο θα καθυστερησει να φερει και τον κανονικο ποδοδιακοπτη.εστειλα και ενα μειλ και στο μουσικοραμα μπας και το χουν διαθεσιμο ωστε να περασω να το τσιμπησω απο κει να τελειωνουμε που ειναι και κοντα
linkin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ναι,lp for life!ετσι να κανεις,στελνε πρωτα ενα Mail μην τρεχεις χωρις λογο.
-WISE- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ετσι lp για να γουσταρουμε!! εστειλα μηνυμα και περιμενω απαντηση..βασικα μλκια εκανα..επρεπε να μην στλ μειλ στο μιουσικα ωστε να το φερει και να τους πω οτι δεν το θελω τελικα!χεχε!να μαθουν να εχουν καλη πληροφορηση.θα μπορουσα να πεταχτω να το παρω απο μουσικοραμα να ξεμπερδευω.αλλα μου φανηκε αξιοπιστο το αλλο.τεσπα..
paranoid_gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τι εγινε ρε παιδες και επεσε τοσο μουγγαμαρα?? Για πειτε τα νεα σας?
mariosCS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τι εγινε ρε παιδες και επεσε τοσο μουγγαμαρα??Για πειτε τα νεα σας? Τα νέα μας Καλά είμαστε μωρέ... Φεύγω για πατρίδα τη Δευτέρα το βράδυ
paranoid_gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παντως μια χαρα ειμαι...με τισ διακοπες των χριστουγεννων... Δε βαζω κεφαλι μεσα με την καλη εννοια...
-WISE- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 τι κεφαλι εννοεις?και που μεσα?πλακιτσα!! ρε μη σπαμαρετε!πειτε τπτ περι κιθαρας
mariosCS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 τι κεφαλι εννοεις?και που μεσα?πλακιτσα!!ρε μη σπαμαρετε!πειτε τπτ περι κιθαρας Έχει κανείς την παραμικρή ιδέα, γιατί στη δωδεκάχορδη μου , σπάει ΠΑΝΤΑ μόνο η ΣΟΛ η λεπτή ?
-WISE- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Έχει κανείς την παραμικρή ιδέα, γιατί στη δωδεκάχορδη μου , σπάει ΠΑΝΤΑ μόνο η ΣΟΛ η λεπτή ? μηπως ακριβως γιαυτο το λογο??επειδη ειναι η λεπτη... και μενα η μι μου χει σπασει 2 φορες
mariosCS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 μηπως ακριβως γιαυτο το λογο??επειδη ειναι η λεπτη...και μενα η μι μου χει σπασει 2 φορες Ναι, αλλά το θέμα είναι, πως δεν έσπασε ποτέ, ούτε η ΜΙ ούτε η ΣΙ ούτε καμία. Μόνο η ΣΟΛ η λεπτή. Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο σε μένα. Ρωτήστε αν ξέρετε κάποιον που έχει 12χορδή και θα δείτε !
kate23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 τι γινεται?λεω να παρω το πεταλακι για να ακουγεται σαν ακουστικη γιατι distortion εχει+ο ενισχυτης μου! τι αλλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα