Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι εχεις δικιο...δεν το ρωτησα καλα.αλλα την πηρα την απαντηση μου.:-)

τα footswitch ποσο κανουν?

και το πεταλακιδεν κανει αυτη τη δουλεια ομως?

Με το footswitch θα χρησιμοποιείς το distortion του ενισχυτή,

με το πετάλι, θα χρησιμοποιείς το distortion του πεταλιού

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι αλλα το πεταλακι δεν εχει και την απλη επιλογη του να αλλαζω με το ποδι την απλη παραμορφωση του ενισχυτη μου?

(αυτην την ερωτηση εκανα πριν)

γτ οκ.καλοι οι διαφορετικοι ηχοι στην κιθαρα.αλλα το απλο τυπικο distortion του ενισχυτη αλλαζει με το πεταλο?

Δημοσ.
ναι αλλα το πεταλακι δεν εχει και την απλη επιλογη του να αλλαζω με το ποδι την απλη παραμορφωση του ενισχυτη μου?

(αυτην την ερωτηση εκανα πριν)

Όχι, έχει δικιά του. Στο καθαρό κανάλι το χρησιμοποιείς.

γτ οκ.καλοι οι διαφορετικοι ηχοι στην κιθαρα.αλλα το απλο τυπικο distortion του ενισχυτη αλλαζει με το πεταλο?

Ναι, θα είναι διαφορετικό από του ενισχυτή σου.

Δημοσ.
Όχι, έχει δικιά του. Στο καθαρό κανάλι το χρησιμοποιείς.

Ναι, θα είναι διαφορετικό από του ενισχυτή σου.

ε τοτε αυτο που ψαχνω εγω ειναι ενα το footswitch γτ θελω απλα να αλλαζω την τυπικη παραμορφωση του ενισχυτη με το ποδι και οχι με κινηση του χεριου!:-)

εχει τπτ αλλο πανω αυτο το μπιχλιμπιδι η ειναι αποκλειστικα για αυτη τη δουλεια?B)

Δημοσ.
ε τοτε αυτο που ψαχνω εγω ειναι ενα το footswitch γτ θελω απλα να αλλαζω την τυπικη παραμορφωση του ενισχυτη με το ποδι και οχι με κινηση του χεριου!:-)

εχει τπτ αλλο πανω αυτο το μπιχλιμπιδι η ειναι αποκλειστικα για αυτη τη δουλεια?B)

Μόνο για αυτή τη δουλειά. Δεν παίρνουν όλοι οι ενισχυτές footswitch, γι' αυτό σε ρώτησα ποιον θα πάρεις.

Δημοσ.
εμενα ο fender εχει υποδοχη το γραφει.διπλα απο το χεντφονς!:-)

αλλα δεν κανουν ολα με ολους?

Όταν υπάρχει η υποδοχή λογικά ναι. Πάντως το δικό μου δεν ήταν της μάρκας του ενισχυτή

Δημοσ.

Θα σε γελάσω, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλά μερικές μάρκες (ανάμεσά τους οι marshall, peavey) σε κάποιους ενισχυτές δίνουν ένα διπλό/τριπλό/κοκ πετάλι που κάνει περισσότερα πράγματα από το να ανοιγοκλείνει την παραμόρφωση (πχ ανοιγοκλείνει το βάθος, επιπλέον εφφέ που έχει πάνω ο ενισχυτής - πχ chorus κ.ά.). Αυτά όμως νομίζω δεν σε απασχολούν προς το παρόν. Τσίμπα ένα από τα παραπάνω footswitches (ποδοδιακόπτες στα ελληνικά) και θα είσαι άρχοντας. :-)

Δημοσ.

να ρωτησω εγω που δεν καταλαβα... το footswitch το πατας μια+βγαζει κανονικο ηχο+το ξαναπατας+βγαζει ηχο distortion πχ του ενισχυτη!πρεπει να τον εχεις ρυθμισμενο τον ενισχυτη στο κανονικο ή στο distortion?

εμενα παντως μου φαινεται καλυτερο το πεταλακι...

Δημοσ.
να ρωτησω εγω που δεν καταλαβα... το footswitch το πατας μια+βγαζει κανονικο ηχο+το ξαναπατας+βγαζει ηχο distortion πχ του ενισχυτη!πρεπει να τον εχεις ρυθμισμενο τον ενισχυτη στο κανονικο ή στο distortion?

εμενα παντως μου φαινεται καλυτερο το πεταλακι...

πως σου φαίνεται καλύτερο αφού δεν το έχεις ακούσει ?

Το θέμα είναι απλό. Αν ο ενισχυτής βγάζει καλύτερο distortion από το πετάλι, τότε καλύτερο είναι το footswitch. Αν όχι, τότε καλύτερο είναι το πετάλι.

"το footswitch το πατας μια+βγαζει κανονικο ηχο+το ξαναπατας+βγαζει ηχο distortion πχ του ενισχυτη", αν βγάλεις το "πχ" ναι :-)

Τον ενισχυτή τον έχεις στο distortion γι' αυτή τη δουλειά ;)

Δημοσ.
αχα...thanx για την επεξηγηση!δεν ξερω εγω μαλλον πεταλακι θα παρω...μου χει κολλησει!

Ε άμα σου έχει κολλήσει πάρε ! :-D

Εμένα που μου είχε κολλήσει τότε, πήρα αυτό : http://www.noiseguide.com/product_info/dod_classic_tube_fx53

τίποτα το ιδιαίτερο. Δε το χρησιμοποίησα και πολύ τώρα που το σκέφτομαι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...