mariosCS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 βασικα ειμαι καλη στην κιθαρα(δεν ψωνιζομαι!!!)+χωρις διαβασμα τα χω!γιατι λολ για το βολευ??? εμενα μ αρεσει η fender πιο πολυ! μάθημα κλασική / ακουστική ή ηλεκτρική πας ? lol για το βόλεϋ επειδή ήταν λίγο άκυρο @Noobwars: (δε ξέρω αν το έχεις πει σε προηγούμενα πόστ) κιθάρα παίζεις? ή θα αγοράσεις για να μάθεις τώρα? Αν ήδη παίζεις, έστω και λίγο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πας επι τόπου και να τους πεις να σου ενώσουν τις κιθάρες που σε ενδιαφέρουν και να τις ακούσεις . Δε θα καταλάβεις και πολλά από τεχνικά χαρακτηριστικά. Το θέμα είναι πως θα ακούγεται όταν παίζεις και τίποτα άλλο. Εγώ τουλάχιστο τις κιθάρες που πήρα τις δοκίμαζα όλες που είχε το κάθε κατάστημα και άκουγα τον ήχο, κι αυτή που είχε τον ήχο που με ικανοποιούσε την έπαιρνα. (φρόντισε να είναι κουρδισμένη η κιθάρα όμως )
kate23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 κλασσικη παω+απο γεναρη θα αρχισω ηλεκτρικη! να σας πω ρε παιδια,την κλασσικη να την κοψω ή να συνεχισω παραλληλα με την ηλεκτρικη??? ναι ηταν λιγο ακυρο το βολευ,το παραδεχομαι!
paranoid_gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εγω βασικα δεν καταλαβα γτ ξεκινησες κλασσικη και οχι κατευθειαν ηλεκτρικη..Αλλα αμα θες εσυ να συνεχισεις και τις 2 δεν μπορει κανενας να σου πει τπτ...
mariosCS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 κλασσικη παω+απο γεναρη θα αρχισω ηλεκτρικη!να σας πω ρε παιδια,την κλασσικη να την κοψω ή να συνεχισω παραλληλα με την ηλεκτρικη??? ναι ηταν λιγο ακυρο το βολευ,το παραδεχομαι! Όταν σταμάτησα την κλασσική, έκανα μετά ηλεκτρική, και μετά επέστρεψα στη κλασσική. Δεν υπάρχει θέμα "είναι καλύτερη" η μία από την άλλη, απλά μαθαίνεις διαφορετικά πράγματα και διαφορετικές τεχνικές. άποψη μου είναι πως ένας κλασσικός κιθαρίστας μπορεί να παίζει και εύκολα ηλεκτρική, ενώ το αντίθετο όχι. Εγώ θα σου έλεγα πολύ καλά έκανες που άρχισες με κλασσική, και αν μπορείς (από οικονομικής άποψης και ανάλογα με το διαθεσίμου χρόνου που έχεις) να την συνεχίσεις παράλληλα. Αν έχεις και καλό και μεταδοτικό δάσκαλο φυσικά. Εγω βασικα δεν καταλαβα γτ ξεκινησες κλασσικη και οχι κατευθειαν ηλεκτρικη..Αλλα αμα θες εσυ να συνεχισεις και τις 2 δεν μπορει κανενας να σου πει τπτ... Η κλασσική σου προσφέρει κάποιες βάσεις που είναι πολύ χρήσιμες
xardas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Να πούμε και τη μαυρη αλήθεια είναι δυο διαφορετικά όργανα το μόνο που τα συνδέει είναι η θεωρία. Είναι σαν να λές οτι επειδή το κλαρίνο και το σαξώφονο έχουν ίδιες τρύπες είναι το ίδιο όργανο.
kate23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 hey!λοιπον,ηλεκτρικη θα κανω σιγουρα,τωρα το θεμα ειναι αν συνεχισω+κλασσικη!δεν ξερω... εσυ xardas τι λες???
Sadman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) hm..τελικα πηγα σε ενα ωδειο και αγορασα κιθαρα... Μια marshall rocket special+cort 10w amp+ζώνη,250ευρω...καλα δεν ειναι? http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=2139 εδω την εχει 330 με ολα αυτα... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2008 από Sadman
kate23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 πολυ ωραια ειναι!μεγεια!!!αντε καλα παιξηματα!!!
Evilsmile Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μια και υπαρχει παρομοιο ποστ... εχω μια ερωτηση κ γω.. Θελω να μαθω κιθαρα, ενδιαφερομαι κυριως για ηλεκτρικη αλλα ατομα που εχω ρωτησει μου ειπαν οτι θα ηταν καλυτερα να μαθω κλασικη πρωτα. Ισχύει αυτό? Και κατι αλλο. Μπορει καποιοσ να μου εξηγησει την διαφορα της ακουστικης απο την κλασικη κιθάρα? Ναι ειμαι αρχαριος!
-WISE- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ποιος τα λεει αυτα?δεν χρειαζεται να κανεις πρωτα μαθηματα κλασσικης για να μαθεις ηλεκτρικη. οσον αφορα στις διαφορες για δες εδω... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=145758 μπορεις να ψαξεις στο γουγλη για αποριες που μπορει να εχεις.αλλιως,εδω ειμαστε κα εμεις.
mariosCS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μια και υπαρχει παρομοιο ποστ... εχω μια ερωτηση κ γω.. Θελω να μαθω κιθαρα, ενδιαφερομαι κυριως για ηλεκτρικη αλλα ατομα που εχω ρωτησει μου ειπαν οτι θα ηταν καλυτερα να μαθω κλασικη πρωτα. Ισχύει αυτό? Και κατι αλλο. Μπορει καποιοσ να μου εξηγησει την διαφορα της ακουστικης απο την κλασικη κιθάρα? Ναι ειμαι αρχαριος! Εγώ θα συμφωνήσω με αυτά που σου "έχουν πει". Δηλαδή πως είναι καλύτερα να μάθεις πρώτα κλασσική. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δε μπορείς να μάθεις απ' ευθείας ηλεκτρική! Μια χαρά μπορείς. Αλλο το τι είναι καλύτερα, και άλλο το τι μπορείς να κάνεις
mariosCS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 hey guys!τι γινεται?τιποτα νεο? Αϋπνίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα