xardas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σας. Ελπίζω να μην έχεις μείνει ακόμα με την απορία
paranoid_gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μα καλα και εσυ ξεκινησες κιθαρα και πρωτη μερα ξεκινησες με την φα,μαθε πρωτα μι,λα ντο ρε σολ και πας μετα πασ στην φα που εχει και μπαρε... Τωρα οσον αναφορα το αριστερο χερι δεν ειναι τπτ..και εγω αριστεροχειρας ειμαι απλα ομως ειναι θεμα συνηθειας και παιζω με το δεξι...
-WISE- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 σιγα εγω την φα την παιζω χωρις....να παταω στην φα νοτα....χεχε! καλα ρε παρανοιντ γτ εμαθες με δεξι και οχι με αριστερο??πρεπει ναναι πολυ δυσκολο πραγμα!!!
xardas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Χμμ....δηλαδή παίζεις τη Φα χωρίς να πιάνεις το μπαρέ.... Αυτό το πιάσιμο να δείς πως το λένε... Α ναι...πανυγιρτζίδικο Ο.ο μόλις έγινα senior
estenough Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Χμμ....δηλαδή παίζεις τη Φα χωρίς να πιάνεις το μπαρέ....Αυτό το πιάσιμο να δείς πως το λένε... Α ναι...πανυγιρτζίδικο Ο.ο μόλις έγινα senior δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει οτι αν δεν πιάσεις μπαρέ δεν παίζεις Φα. οπουδήποτε παίξεις τις 3 νοτες έχεις το ακόρντο. και αν παίξεις μόνο 2 (συγκεκριμένες) έχεις και το powerchord. όπως και αν παίξεις τις 3 κάτω χορδές ελέυθερες παίζεις Μι μινόρε. δεν χρειάζεται να παίξεις όλες τις χορδές
mariosCS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σας. Ελπίζω να μην έχεις μείνει ακόμα με την απορία όχι ΟΚ την έλυσα πριν από περίπου 10 χρόνια (να' ναι καλά ο Γιώργος !) Μα καλα και εσυ ξεκινησες κιθαρα και πρωτη μερα ξεκινησες με την φα,μαθε πρωτα μι,λα ντο ρε σολ και πας μετα πασ στην φα που εχει και μπαρε... Τωρα οσον αναφορα το αριστερο χερι δεν ειναι τπτ..και εγω αριστεροχειρας ειμαι απλα ομως ειναι θεμα συνηθειας και παιζω με το δεξι... Ε μα αφού το τραγούδι είχε ΦΑ τι να κάνω? να μη το παίξω Στο αριστερό πόδι εννοούσα όχι χέρι Χμμ....δηλαδή παίζεις τη Φα χωρίς να πιάνεις το μπαρέ....Αυτό το πιάσιμο να δείς πως το λένε... Α ναι...πανυγιρτζίδικο Ο.ο μόλις έγινα senior +1 δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει οτι αν δεν πιάσεις μπαρέ δεν παίζεις Φα. οπουδήποτε παίξεις τις 3 νοτες έχεις το ακόρντο. και αν παίξεις μόνο 2 (συγκεκριμένες) έχεις και το powerchord. όπως και αν παίξεις τις 3 κάτω χορδές ελέυθερες παίζεις Μι μινόρε. δεν χρειάζεται να παίξεις όλες τις χορδές όχι δεν υπάρχει... και την ΜΙ μπορώ να την παίξω με μπαρέ στο 7ο και 12ο τάστο.. έλα όμως που δε θα ακούγεται ωραία .. και το μπαρέ είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να μάθει κάποιος να το πιάνει καλά και χωρίς να τρίζουν όλα, αν θα ασχοληθεί, γιατί θα τον βοηθήσει πολύ στη συνέχεια με πιο περίπλοκες συγχορδίες! imho όλα αυτά ε?
-WISE- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει οτι αν δεν πιάσεις μπαρέ δεν παίζεις Φα. οπουδήποτε παίξεις τις 3 νοτες έχεις το ακόρντο. και αν παίξεις μόνο 2 (συγκεκριμένες) έχεις και το powerchord. όπως και αν παίξεις τις 3 κάτω χορδές ελέυθερες παίζεις Μι μινόρε. δεν χρειάζεται να παίξεις όλες τις χορδές ακριβως... το μπαρεδακι με δυσκολευε.τωρα το βγαζω.αλλα στις αλλαγες με βολευει πολυ καλυτερα πχ οταν παω απο φα(χωρις μπαρε) σε σολ(τριτη χορδη πεμπτο ταστο)
paranoid_gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα να σου πω δεν το εδωσα πολυ σημασια....κιθαρα επιασα στις διακοπες μου το καλοκαιρι που την ειχε παρει μαζι του ενας φιλος μου για να μας παιζει και τελικα δεν την αφηνα απο τα χερια μου.... Ε και εγω ηθελα να μαθω να παιζω το one και τελικα συνηθισα και πια δεν υπαρχει προβλημα..
kate23 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 γεια!τι κανετε?ειχα κιθαρα σημερα!γαματα ηταν(+δεν ειχα διαβασει κιολας γιατι δεν προλαβα!)τι νεα?πως παει? α!επαιξα+βολευ σημερα στους σχολικους αγωνες+νικησαμε!
mariosCS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 γεια!τι κανετε?ειχα κιθαρα σημερα!γαματα ηταν(+δεν ειχα διαβασει κιολας γιατι δεν προλαβα!)τι νεα?πως παει?α!επαιξα+βολευ σημερα στους σχολικους αγωνες+νικησαμε! ωχ.... οι φορές που πήγαινα εγώ αδιάβαστος δεν ήταν και πολύ γαμάτες Εσένα πως και ήταν ? lol για το βολεϋ
noobwars Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα και παλι! τελικα δεν θα παρω το πακετακι....Σκεφτομαι για κατι λιγακι καλυτερο και εχουμε τα εξης!: FENDER SQUIER AFFINITY FAT STRAT BLACK METALLIC και η αλλη ειναι η : ESP LTD M-50 τι προτεινετε? Καποια αλλη προταση υπαρχει σε αυτα τα χρηματα?
xardas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Η βασική τους διαφορά είναι οι μαγνήτες η fender είναι πιο γλυκιά και η esp πιο Metal η απόφαση είναι κατα βάσει δική σου. ΥΓ : Η esp είναι πιο όμορφη
kate23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 βασικα ειμαι καλη στην κιθαρα(δεν ψωνιζομαι!!!)+χωρις διαβασμα τα χω! γιατι λολ για το βολευ??? εμενα μ αρεσει η fender πιο πολυ! αυτη σου λεει τιποτα? http://www.thomann.de/gr/ibanez_grg170dx_bkn_egitarre.htm
thanocaster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα και παλι! τελικα δεν θα παρω το πακετακι....Σκεφτομαι για κατι λιγακι καλυτερο και εχουμε τα εξης!: FENDER SQUIER AFFINITY FAT STRAT BLACK METALLIC και η αλλη ειναι η : ESP LTD M-50 τι προτεινετε? Καποια αλλη προταση υπαρχει σε αυτα τα χρηματα? Αυτή είναι η δικιά μου πρόταση...
-WISE- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 και γω προς την φεντερ γερνω... thanocaster fenderακια δες το πμ σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα