Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Doing what??:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως σοβαρα ειναι εξσου πολυ ωραια και με μαυρα καλυματα....δεν λεω οτι θα βγαλω τα χρυσα και θα τους αφησω ετσι τους μαγνητες..απλα,θα αλλαξω καλυμα,τα χρυσα ξαναμπαινουν οποτε θελω...

Επειδη ετυχε να βρω μια φωτο της ιδιας κιθαρας με μαυρα καλυματα...Οριστε..

Check and tell:-D:-D

Μη μου πειτε οτι δεν ειναι ομορφη..:o:o:o

Χάνει πολύ χωρίς τα καλλύματα. Γίνεται τυπική μέταλ κιθάρα

7ce1baa4f3a54310ded7b6dedb6615d3.jpg

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ρε σεις και με τους χρυσους μαγνητες η κιθαρα ειναι πολυ ομορφη...και αμα την παρω δεν θα τα αλλαξω τα καλυμματα(με πεισατε :lol:),απλα ειχα κανει μια σκεψη.....

Δημοσ.

γεια!!!τι κανετε?λοιπον βρικα ενα φοβερο site που εχει αυτοκολλητα για κιθαρες!ειναι φοβερο!εχει παρα πολλα+το καλυτερο ειναι οτι μπορεις να φτιαξεις+δικο σου!μολις την συνιθισω περισσοτερο την κιθαρα θα παρω κανα αυτοκολλητακι να της κολλησω!

http://www.best-decals.com/index.php?main_page=index

Δημοσ.

Cool το κοιταξα και εχει πολυ ωραια πραγματα....αλλα το θεμα ειναι πως στα στελνει και ποσο κοστιζουν???

Γτ το λογικο ειναι να κοστιζουν το πολυ 20 Ε,αμα αυτοι ζητανε πχ λεω εγω 50 δεν αξιζει...

Δημοσ.

παίδες για ρίξτε λίγο help.

Θέλω να πάρω ηλε.Κιθάρα,για να αρχίσω να μαθαίνω μόνος.

Το πρόβλημα ειναι οτι ειμαι ασχετος με το αντικειμενο,το budget μου ειναι ~200 euro(οσο λιγοτερα τοσο καλυτερο).

Επεισης υπαρχει κανενα site/guide που να λεει τα βασικα για το πως παιζεται?

Δημοσ.

Παιδες ακριβως ΜΑ ακριβως το ιδιο θεμα εψαχνα τωρα:P

Θελω να παρω ηλεκτρικη κιθαρα ~200 ευρα και εχω υποψην μου αυτην

πατηστε εδω!

1ον : πως κρινεις πως μια κιθαρα ειναι καλη?

2ον: Τι προτεινεται εσεις?

3ον: ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για αυτοδιδακτη ηλεκτρικη?

ευχαριστω προκαταβολικα!

Τασος

P.S. : Ειμαι εντελως ασχετος!

Δημοσ.

Φιλε μου την ιδια κιθαρα που προτεινεις τυχαινει να εχουμε και εγω και η kate...εγω παντως ευχαριστημενος ειμαι,οπως και η kate(απο αυτα που εχει πει...:lol:).Τωρα το πως κρινεις μια κιθαρα αν ειναι καλη θα το αφησω να το πουνε αλλοι διοτι εδω απαντανε και προφεσορες του ειδους και χαιρομαστε που ειναι μαζι μας(γλυψ γλυψ :lol:)

Εγω θα σου πω παντως πως υπαρχει μεγαλη διαφορα στο να μαθεις αυτοδιδακτος και στο να μαθεις με δασκαλο...και αυτο το βιωσα διοτι το καλοκαιρι προσπαθουσα να μαθω οσο πιο πολλα μπορω απο μονος,δεν μπορω να πω εμαθα καποια πραγματα αλλα με τον δασκαλο ειναι διαφορετικα.....γτ απλα σου μαθαινει να παιζεις σωστα...

Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις με δασκαλο..μια ωρα την εβδομαδα ειναι...αλλα αν θεσ μπορεις να κοιταξεις στο σαιτ http://www.justinguitar.com/ και εχει παρα πολλα που μπορεις να δεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβως οπως τα λεει ο paranoid!+γω το καλοκαιρι αρχισα να μαθαινω μονη μου αλλα τελικα κατεληξα σε ωδειο κλασσικη!δεν ειναι οτι δεν τα καταφερνα μονη μου αλλα ειναι αλλιως με δασκαλο!απο το νεο ετος θα κανω ηλεκτρικη!

απο το πακετακι ειμαι πολυ ευχαριστημενη!ειναι κορυφαιο!

για να παρεις μια ιδεα απο μαθηματα που κυκλοφορουν μπες εδω!

http://www.vguitarlessons.com/

+γενικα ψαηε στο youtube+ολο+κατι θα βρεις!;)

Επεξ/σία από kate23
να μην σε νοιαζει!
Δημοσ.

Ειναι αναλογα με το τι ωδειο θα επιλεξεις..Αν δικαιουσαι καποια εκπτωση.. και κτλ..πχ αμα διαλεξεις ιδιωτικη σχολη θα παει αρκετα ψηλα το μηνα..Εγω προσωπικα ειμαι φοιτητης και το δημοτικο ωδειο της πολης που σπουδαζω δινει στους φοιτητες 50% εκπτωση..

Δημοσ.

χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω επιδοξους νεους κιθαριστες!!υπαρχει αραγε καλυτερο πραγμα απο το να μαθαινεις ενα μουσικο οργανο?(οσο και αν σου σπαει τα @@ σε πολλα σημεια)

παιδια οσο μπορειτε να κανετε μαθηματα με δασκαλο η ωδειο..πιστεψτε με ειναι δυσκολο οταν μαθεις κατι λαθος μονος σου να το διορθωσεις...

Δημοσ.
ακριβως οπως τα λεει ο paranoid!+γω το καλοκαιρι αρχισα να μαθαινω μονη μου αλλα τελικα κατεληξα σε ωδειο κλασσικη!δεν ειναι οτι δεν τα καταφερνα μονη μου αλλα ειναι αλλιως με δασκαλο!απο το νεο ετος θα κανω ηλεκτρικη!

απο το πακετακι ειμαι πολυ ευχαριστημενη!ειναι κορυφαιο!

για να παρεις μια ιδεα απο μαθηματα που κυκλοφορουν μπες εδω!

http://www.vguitarlessons.com/

+γενικα ψαηε στο youtube+ολο+κατι θα βρεις!;)

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τη φάση με το vLearning (αλλά στην ουσία κάνοντας το :P) η προσωπική επαφή με ένα δάσκαλο κιθάρας (εννοείτε πως πρέπει να έχει και όρεξη / διάθεση και να αγαπάει αυτό που κάνει) είναι πολύ καλύτερη και πιο αποδοτική.

Προσωπικά είχα κάνει κάποια χρόνια μαθήματα κλασικής (είμαι από τους ελάχιστους ακουστικούς κιθαροπαίκτες που έχουν τη κιθάρα στο αριστερό :P) και μετά πήρα ένα βιβλίο με συγχορδίες με τραγούδια που μου άρεσαν (πύξ λαξ τοοοοοοοοοοοτε (που έγινε το μπαμ)) και καθόμουν με τις ώρες να το κάνω να ακούγεται όπως το CD.

ΟΚ έφαγα τρομερό κόλλημα πως μπορούσε κάποιος με 4 δάκτυλα να πατήσει τις 6 τελείες που έδειχνε η ΦΑ3075111149_a458dfb710.jpg?v=0 και δεν ήξερε και κανένας γνωστός μου να με βγάλει από το βαθύ προβληματισμό lol

Το θέμα είναι πως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Καλό όμως είναι να υπάρχουν και οι βάσεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...