paranoid_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ρε συ πανε παρε εκεινο το dunlop και κανε την δουλεια σου....εχεισ και καινουρια κιθαρα παναθεμα σε και θα παει στραφι αμα βαλεις αζαξ...
mariosCS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ο ήχος της κιθάρας (μου) δεν αλλάζει αν είναι βρόμικη ή καθαρή ... (δεν εννοώ να έχει και αρκούδες μέσα στη σκάφη, you get my point). Stick to the magic of music xD
paranoid_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε αμα την αφησεις 2 χρονια μεσα στην σκονη το πιο πιθανο ειναι να κανει μπαμ οταν θα την βαλεις στον ενισχυτη...
xardas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Για μπάμ δεν ξέρω αλλά έχω πιάσει οργάνο που με έστειλε καπάκι για μπάνιο... Έχω επίσης βρεί μερμήγκια(dead) μέσα στα ηλεκτρικά οργάνου και η εξήγηση του ιδιοκτήτη ήταν οτι μια φορά που "σκάλιζε" του έπεσε καφές και μάλλον τα τράβηξε η μυρωδιά.
mariosCS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε αμα την αφησεις 2 χρονια μεσα στην σκονη το πιο πιθανο ειναι να κανει μπαμ οταν θα την βαλεις στον ενισχυτη... χαχαχα ναι ρε είπαμε, οχι και 2 χρόνια! Απλά να μην επικεντρώνεται κάποιος στο να είναι καθαρή η κιθάρα του και να μη μπορεί να παίξει Για μπάμ δεν ξέρω αλλά έχω πιάσει οργάνο που με έστειλε καπάκι για μπάνιο...Έχω επίσης βρεί μερμήγκια(dead) μέσα στα ηλεκτρικά οργάνου και η εξήγηση του ιδιοκτήτη ήταν οτι μια φορά που "σκάλιζε" του έπεσε καφές και μάλλον τα τράβηξε η μυρωδιά. απλά τραγικό
-WISE- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ρε συ πανε παρε εκεινο το dunlop και κανε την δουλεια σου....εχεισ και καινουρια κιθαρα παναθεμα σε και θα παει στραφι αμα βαλεις αζαξ... xaxaxa!καταλαβαινεις λοιπον ποσο πολυ προσεχω το οργανο μου.... Για μπάμ δεν ξέρω αλλά έχω πιάσει οργάνο που με έστειλε καπάκι για μπάνιο...Έχω επίσης βρεί μερμήγκια(dead) μέσα στα ηλεκτρικά οργάνου και η εξήγηση του ιδιοκτήτη ήταν οτι μια φορά που "σκάλιζε" του έπεσε καφές και μάλλον τα τράβηξε η μυρωδιά. χαχααχ!!μια αλλη αποψη για την κι8αρα...εισαι και μουσικος και φιλοζωος!
paranoid_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 χαχααχ!!μια αλλη αποψη για την κι8αρα...εισαι και μουσικος και φιλοζωος! ναι ρε συ οκ φιλοζωος ειμαι αλλα δεν προκειται να κανω ουτε μυρμηγκοφωλια ουτε αλλου ειδους φωλια μεσα στην κιθαρα μου...Αυτη δεν ειναι και δικια μου και την προσεχω γτ απλα εχω φαει τρελη πωρωση που να παρω και την δικια που θα ειναι καινυρια.. Πρωτα θα αποστειρωνεις τα χερια και θα την ακουμπας...:lol: Επι τη ευκαιρια εχω ερωτευτει και μαλλον θα την αγορασω αλλα προς πασχα καιρο... Σκεφτομαι να αλλαξω και τα καλυματα απο τους μαγνητες και να βαλω μαυρα σε στυλ EMG πειτε μου την γνωμη σας...
estenough Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 αυτή την κιθάρα δεν την πειράζεις... την αφήνεις όπως είναι με gold harware!!!!!!!!
paranoid_gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Λεω να σε εμπιστευτω...γνωριζω οτι εισαι γνωστης του αντικειμενου....
xardas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Άμα βγάλεις αυτά τα καλύματα θα χαλάσει όλη η μούρη της κιθάρας άκου τον estenough
paranoid_gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 παρανοιντ γτ μου το κανεις αυτο??????? Doing what??:lol::lol::lol: Παντως σοβαρα ειναι εξσου πολυ ωραια και με μαυρα καλυματα....δεν λεω οτι θα βγαλω τα χρυσα και θα τους αφησω ετσι τους μαγνητες..απλα,θα αλλαξω καλυμα,τα χρυσα ξαναμπαινουν οποτε θελω... Επειδη ετυχε να βρω μια φωτο της ιδιας κιθαρας με μαυρα καλυματα...Οριστε.. Check and tell:-D:-D Μη μου πειτε οτι δεν ειναι ομορφη..:o:o
kate23 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 πσσσσσ φοβερη!!!τι κανουμε?εγω τωρα θα παω να παιξω λιγο κιθαρα γιατι την εχω παρατησει τελειως!με το σχολειο+τα φροντιστηρια δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!
paranoid_gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ναι και εγω....σηκωθηκα χθες το πρωι και επαιζα 3 ωρες....:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα