Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε συ πανε παρε εκεινο το dunlop και κανε την δουλεια σου....εχεισ και καινουρια κιθαρα παναθεμα σε και θα παει στραφι αμα βαλεις αζαξ...:lol:

Δημοσ.

ο ήχος της κιθάρας

(μου)

δεν αλλάζει αν είναι βρόμικη ή καθαρή ... (δεν εννοώ να έχει και αρκούδες μέσα στη σκάφη, you get my point).

Stick to the magic of music xD

Δημοσ.

Για μπάμ δεν ξέρω αλλά έχω πιάσει οργάνο που με έστειλε καπάκι για μπάνιο...

Έχω επίσης βρεί μερμήγκια(dead) μέσα στα ηλεκτρικά οργάνου και η εξήγηση του ιδιοκτήτη ήταν οτι μια φορά που "σκάλιζε" του έπεσε καφές και μάλλον τα τράβηξε η μυρωδιά.:lol:

Δημοσ.
Ρε αμα την αφησεις 2 χρονια μεσα στην σκονη το πιο πιθανο ειναι να κανει μπαμ οταν θα την βαλεις στον ενισχυτη...

:-D

χαχαχα ναι ρε είπαμε, οχι και 2 χρόνια! :P Απλά να μην επικεντρώνεται κάποιος στο να είναι καθαρή η κιθάρα του και να μη μπορεί να παίξει :X

Έχω επίσης βρεί μερμήγκια(dead) μέσα στα ηλεκτρικά οργάνου και η εξήγηση του ιδιοκτήτη ήταν οτι μια φορά που "σκάλιζε" του έπεσε καφές και μάλλον τα τράβηξε η μυρωδιά.:lol:

απλά τραγικό :eek:

Δημοσ.
ρε συ πανε παρε εκεινο το dunlop και κανε την δουλεια σου....εχεισ και καινουρια κιθαρα παναθεμα σε και θα παει στραφι αμα βαλεις αζαξ...:lol:

xaxaxa!καταλαβαινεις λοιπον ποσο πολυ προσεχω το οργανο μου....:shock:;)

χαχααχ!!μια αλλη αποψη για την κι8αρα...εισαι και μουσικος και φιλοζωος!

Δημοσ.
χαχααχ!!μια αλλη αποψη για την κι8αρα...εισαι και μουσικος και φιλοζωος!

ναι ρε συ οκ φιλοζωος ειμαι αλλα δεν προκειται να κανω ουτε μυρμηγκοφωλια ουτε αλλου ειδους φωλια μεσα στην κιθαρα μου...Αυτη δεν ειναι και δικια μου και την προσεχω γτ απλα εχω φαει τρελη πωρωση που να παρω και την δικια που θα ειναι καινυρια..

Πρωτα θα αποστειρωνεις τα χερια και θα την ακουμπας...:lol::lol:

Επι τη ευκαιρια εχω ερωτευτει και μαλλον θα την αγορασω αλλα προς πασχα καιρο...

21679_800.jpg

Σκεφτομαι να αλλαξω και τα καλυματα απο τους μαγνητες και να βαλω μαυρα σε στυλ EMG

πειτε μου την γνωμη σας...

Δημοσ.
παρανοιντ γτ μου το κανεις αυτο???????

Doing what??:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως σοβαρα ειναι εξσου πολυ ωραια και με μαυρα καλυματα....δεν λεω οτι θα βγαλω τα χρυσα και θα τους αφησω ετσι τους μαγνητες..απλα,θα αλλαξω καλυμα,τα χρυσα ξαναμπαινουν οποτε θελω...

Επειδη ετυχε να βρω μια φωτο της ιδιας κιθαρας με μαυρα καλυματα...Οριστε..

Check and tell:-D:-D

1000890vf0.jpg

Μη μου πειτε οτι δεν ειναι ομορφη..:o:o:o

Δημοσ.

πσσσσσ φοβερη!!!τι κανουμε?εγω τωρα θα παω να παιξω λιγο κιθαρα γιατι την εχω παρατησει τελειως!με το σχολειο+τα φροντιστηρια δεν προλαβαινω να κανω τιποτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...