estenough Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 μπορείς και με πένα, αλλα εμένα με δάχτυλα μου ακούγεται πιο ωραίο
paranoid_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Και εμενα ετσι μου ακουγεται.Αλλα πιστευω οτι καποια τραγουδια ειναι αλλη χαρη να τα παιζεις με πενα και ειναι εντελως αλλοσ κοσμος με δαχτυλα!!!και αυτο το τραγουδι ειναι ενα απο αυτα..
estenough Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 μπορείς να παίζεις με πενα και να κάνεις άρπισμα, απλά σε διπλές χορδές όχι συνεχόμενες μεταξύ τους να χρησιμοποιείς εκτός απο την πένα και κάποιο δάχτυλο (εμένα αυτό δεν με βολεύει ιδιαίτερα μπορώ να πω)
kate23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 hi!καλα φτασαμε στη σελιδα 50??!?!?μπραβο μας!!!! παιδια ακουστε το "your guardian angel" των "the red jumpsuit apparatus"!ειναι κορυφη!!!μου κολλησε!!!θα μαθω να το παιζω στην κιθαρα(ειναι ευκολο! )
paranoid_gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σελιδα 50 και ποστ #500 :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ωραιο τραγουδακι,αλλα τωρα ειπα να πιασω λιγο led οτι μπορω και βλεπουμε....
-WISE- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 γεια σας παιδες.το πανακι που χρησιμοποιουμε για να καθαριζουμε τα γυλια ηλιου κανουν για την κιθαρα??ασχετο..
xardas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μια χαρά κάνουν και άμα είναι και σε χρώμα του ξύλου το όργανο βάζεις και overlay ...χωρίς πλάκα.
paranoid_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 :lol: Εμενα μου ειπαν οτι και azax να βαλεις ειδικα σε μαυρο χρωμα ειναι μια χαρα
estenough Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 .......... προτιμώ κάτι τέτοιο (τα έχουμε ξαναπει άλλωστε) tip: χωράει και στην θήκη της κιθάρας... το άζαχ και το οβερλαυ που θα το βάλουμε??????
-WISE- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 τι οβερλαυ?αυτο που βαζουν στα παρκε??παει η κιθαρα!!μηπως να βαλω και γυαλιστικο παππουτσιων!χιχιχι
xardas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Επαναλαμβάνω...ΑΝ είναι χρώμα ξύλου η κιθάρα κάνει μια χαρά και σίγουρα δεν χρειάζεται να κουβαλάς τα γυαλιστικά σου μαζί, μια φορά την εβδομάδα καθάρισμα φτάνει.
xardas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εννοώ να μην είναι βαμμένο, να είναι το ξύλο και απο πάνω λούστρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα