cassidy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ ο ρυθμος ειναι το δυσκολο οταν παιξω 3 ή 4 μετρα και μετρα μια παιζει ο μετρονομος μια παιζω εγω... Eννοείς χάνεις το μετρονόμο μετά από λίγα μέτρα; Χτύπα και το πόδι σου κάτω μαζί με το μετρονόμο τότε ή κάνε headbanging στους χτύπους, δουλεύεις και σκηνική παρουσία έτσι!
kate23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 χμμ..λεω να δοκιμασω+γω το headbanging!χαχαχαχα
-WISE- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Eννοείς χάνεις το μετρονόμο μετά από λίγα μέτρα; Χτύπα και το πόδι σου κάτω μαζί με το μετρονόμο τότε ή κάνε headbanging στους χτύπους, δουλεύεις και σκηνική παρουσία έτσι! πιστευω οτι θα χαθει αν προσπαθησει να ακουει μετρονομο,να παιζει κιθαρα και να χτυπαει το ποδι...εγω με το ποδι τα χα βρει σκουρα.σε μερικα ακομα με δυσκολευει κυριως στα σηκωματα. επισης μονο αμα 3ερει τα διαστηματα καλα πχ τεταρτα ογδοα.θα το καταφερει (και εχει κανει εννοειται αρκετη εξασκηση)
paranoid_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 πω πω ο headbanging μου προκαλεσε πονοκεφαλο.....αλλο αλλο!!!!!!!
xardas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει και το whiplash αλλά μάλλον χειρότερα θα σε κάνει
kate23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 hello hello!τι κανουμε???καλα εμαθα το unwanted της avril!δεν ειναι δυσκολο αλλα πορωθηκα!!!τι νεα??
-WISE- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 καλα κ8 εσυ?? ε απο τα απλα πας στα συνθετα!
kate23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 hey guys!μου χε χαλασει το internet απο την προηγουμενη τεταρτη!ελεος!!!!πως παμε????ολα good???
-WISE- Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 xexexe!ολα καλα κ8!εσυ?εβγαλες τπτ καινουριο?
kate23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μια χαρα!οχι, λιγο απο το who knows παλι της avril +το sweet home alabama που χει πλακα!γραφω διαγωνισματα?+δεν προλαβαινω...
xardas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγώ παλεύω το the real me των who εδώ και κάνα 2 μέρες και τα πάω καλά αλλά ο τύπος 2 ίδια πράγματα δεν παίζει στο τραγούδι και έχω λιώσει...
paranoid_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθω να παιξω το Stairway to heaven αλλα ειναι δυσκολο το &^&*%.Οποτε συνεχιζω την προσπαθεια..
estenough Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθω να παιξω το Stairway to heaven αλλα ειναι δυσκολο το &^&*%.Οποτε συνεχιζω την προσπαθεια.. Το άρπισμα με πένα ή με δάχτυλα???
paranoid_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Βασικα απο ενα βιντεο το μαθαινω και εκει το εχει με δαχτυλα..συνεπως και εγω με δαχτυλα.Ετσι δεν ειναι το σωστο αφου σε καποια φαση χτυπαει 2 χορδες μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα