Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε συ ο ρυθμος ειναι το δυσκολο οταν παιξω 3 ή 4 μετρα και μετρα μια παιζει ο μετρονομος μια παιζω εγω... :-(

Eννοείς χάνεις το μετρονόμο μετά από λίγα μέτρα; Χτύπα και το πόδι σου κάτω μαζί με το μετρονόμο τότε ή κάνε headbanging στους χτύπους, δουλεύεις και σκηνική παρουσία έτσι! :P

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Eννοείς χάνεις το μετρονόμο μετά από λίγα μέτρα; Χτύπα και το πόδι σου κάτω μαζί με το μετρονόμο τότε ή κάνε headbanging στους χτύπους, δουλεύεις και σκηνική παρουσία έτσι! :P

πιστευω οτι θα χαθει αν προσπαθησει να ακουει μετρονομο,να παιζει κιθαρα και να χτυπαει το ποδι...εγω με το ποδι τα χα βρει σκουρα.σε μερικα ακομα με δυσκολευει κυριως στα σηκωματα.

επισης μονο αμα 3ερει τα διαστηματα καλα πχ τεταρτα ογδοα.θα το καταφερει (και εχει κανει εννοειται αρκετη εξασκηση)

Δημοσ.

μια χαρα!οχι, λιγο απο το who knows παλι της avril +το sweet home alabama που χει πλακα!γραφω διαγωνισματα?+δεν προλαβαινω... :-(

Δημοσ.

Εγώ παλεύω το the real me των who εδώ και κάνα 2 μέρες και τα πάω καλά αλλά ο τύπος 2 ίδια πράγματα δεν παίζει στο τραγούδι και έχω λιώσει... :lol:

Δημοσ.
Προσπαθω να παιξω το Stairway to heaven αλλα ειναι δυσκολο το &^&*%.Οποτε συνεχιζω την προσπαθεια..:-(

Το άρπισμα με πένα ή με δάχτυλα???

Δημοσ.

Βασικα απο ενα βιντεο το μαθαινω και εκει το εχει με δαχτυλα..συνεπως και εγω με δαχτυλα.Ετσι δεν ειναι το σωστο αφου σε καποια φαση χτυπαει 2 χορδες μαζι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...