paranoid_gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 kate μπορεις αμα θες να μαθεις το wish you were here-pink floyd.Ειναι σχετικα ευκολο και θα ευχαριστηθεισ πολυ να το παιζεις..
-WISE- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 k8 η σε νοιαζει..εχω παιξει απειρες φορες κι8αρα μετα τις 2-3 το βραδυ...τοτε ειναι κορυφαια!δεν σε ενοχλει κανεις,εισαι ηρεμος... xardas παιζεις χρονια μπασο??μεγεια!!!
xardas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Απο το 95 .... δεν θα είναι καμιά 13ριά...; θα είναι
kate23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 hey guys!καλα εχω τρελαθει!!!ειναι τελεια!!!!!!!γυρισα απο το σχολειο,εβαλα τα ακουστικα+πορωθηκα! να τη: ε????? εσεις ολα καλα??? α!να ρωτησω+κατι... αυτο το vibrato arm τι ακριβως κανει???(δεν το χω βαλει ακομα γιατι δεν ξερω τι κανει! )
xardas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 @ wise έχω 4 είμαστε λίγο σπάνιοι και όλοι οι φίλοι μας είναι κιθαρίστες για ενα παράξενο λόγο @kate23 προκαλεί αυξομειώσεις τις συχνότητες έτσι ώστε χρησιμοποιούμενο σωστα να δημιουργεί μια ταλάντωση στον ήχο θα το αναγνωρίσεις όταν το ακούσεις ως κάτι που γίνεται αρκετά συχνά στη μουσική που ακούς(btw άντε άλλο ενα post και γίνεσαι senior)
kate23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) αχα...thanx xadras!αλλα δεν μου πες αν σ αρεσει η κιθαρα! τι τωρα ειμαι senior??? edit:ειμαι senior member!χιχιχι Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2008 από kate23 να μη σε νοιαζει!
-WISE- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 xardas αχαχα!ρε φερε καναν κιθαριστα απο δω μπας και τζαμαρω και γω! κ8 τα σπαει το αποκτημα!!!
-WISE- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ασχετο,η κοπελα που ξεκινησε το 8ρεντ που χαθηκε?χαχα
paranoid_gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Παει εμαθε αυτη και δεν μπαινει σε τοπικ με θεμα "Βοηθεια σε αυτοδιδακτο".... Τεσπα ρε σεις εχω μια ερωτηση...Ρε για να μαθετε ρυθμο τι σκ%*& κανατε(εκτος απο εξασκηση γτ κανω και προσπαθω) κανα κολπακι τπτ γτ ενω καταφερνω πολλα τον ατιμο τον ρυθμο τον χανω... kate αν και σου ξαναειπα καλοριζικη και καλοπαιχτη...
xardas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Χάνεις ρυθμό η ταχύτητα;; Η ταχύτητα θέλει μετρονόμο ο δε ρυθμός practice...pracrtice....practice....paractice.... ελπίζω να έγινα σαφής.
paranoid_gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ ο ρυθμος ειναι το δυσκολο οταν παιξω 3 ή 4 μετρα και μετρα μια παιζει ο μετρονομος μια παιζω εγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα