kate23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 γεια παιδια!την δευτερα θα χω την κιθαρα σπιτι μολις γυρισω απο το σχολειο!!! :-D θελω να παρω+ενα distortion pedal για να πορωνομαι(εντελως ανορθογραφο???) περισσοτερο!εσεις ροκαρετε???
paranoid_gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 kate τα αυτονοητα δεν τα ρωταμε!!!!!Φυσικα και ροκαρουμε... Α και για το σετακι που εχεισ παρει νομιζω εχει ενα πεταλακι μεσα αλλα μην νομιζεις δεν ειναι κατι που θα σου χρειαστει απο την δευτερα..ισως τη δευτερα του ιουνιου....αυτο βεβαια θα δειξει...
kate23 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 το πεταλακι που χει ειναι κουρδιστηρι!chromatic tuner λεει!
paranoid_gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Α δεν το ηξερα!!!!!!!!!Παντωσ η κιθαρα ειναι πολυ καλη ειδικα για αρχαριο..εχω βολευτει αφανταστα μαζι της..α παρε και κανα σταντ να την βαλεις πανω γτ αμα την αφηνεις οπου να'ναι ξεκουρδιζεται πολυ ευκολα.... και το ειχα παθει και εγω στην αρχη και ενας καημενος φιλος μου μου την κουρδιζε καθε μερα....
kate23 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 α ωραια!ανυπομονω!!!!σταντ ε?θα παρω 1 χαχαχαχα,κριμα ο καιμενος!
-WISE- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 xardas που να το γραψω?? cassidy 8ενκς.αν μπει ο νικολσον και το δει ας απαντησει. εννοω οτι πρεπει να πηγαινω την κιθαρα στον νακα να μου τις αλλαζει εφοσον μονος δεν παιζει να ακουμπησω την κιθαρα(1 γτ ειναι καινουρια,2 γτ εχει f.r τρεμολο) και τωρα που ειπα για το τρεμολο, __D3mIaN__ δεν μπορω να την αφηνω μπρουμυτα γτ θα βρισκει πανω στο τρεμολο και θα ξεκουρδιζεται... την παλια ετσι την αφηνα
kate23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 hey guys!τι γινεται?εγω την πηρα την κιθαρα+την πηγα στο ωδειο να μου την κουρδισουν+θα τη παρω αυριο το πρωι!(το μεσημερι βασικα...)ειναι τελεια!!!!!!!!!!! :D :D
-WISE- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 hey guys!τι γινεται?εγω την πηρα την κιθαρα+την πηγα στο ωδειο να μου την κουρδισουν+θα τη παρω αυριο το πρωι!(το μεσημερι βασικα...)ειναι τελεια!!!!!!!!!!! :D :D μπραβο ρε αστερακι!!!λοιπον δωστης να καταλαβει!!ο ηχος καλος??
paranoid_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 μπραβο ρε αστερακι!!!λοιπον δωστης να καταλαβει!!ο ηχος καλος?? Ρε συ αφου λεει οτι την πηγε στο ωδειο να της την κουρδισουν....τον ηχο ποτε να τον ειδε.... μια χαρα εμεις!!!!!!!ρε παιδια πειτε κανα νεο γτ καιρο εχουμε να μιλησουμε
-WISE- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 μσν 8α το κανουμε εδω μεσα??χεχε!! κατσε ρε συ πως αντεξε να μην την παιξει λιγο πριν την δωσει..και γτ την πηγε εκει να την κουρδισει?δεν την κουρδισε αυτος που την αγορασε?
paranoid_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 δεν νομιζω.Λογικα θα την πηρε απο το musicorama και θα την παραλαβε απο το ταχυδρομειο μεσα σε ενα κουτι!!!!!!οποτε μαλλον για αυτο την πηγε εκει... Οσον αφορα το τοπικ λιγο ακομα θελουμε και το κανουμε sticky αν βεβαια αλλαξουν το ονομα...
xardas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα IWISEI απο οτι βλέπω έχεις τα προσόντα να βάλεις αγγελία οπότε μπορείς να πάς εκεί η απλά να κάνεις ένα καινούριο thread στη μουσική.
-WISE- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 δεν νομιζω.Λογικα θα την πηρε απο το musicorama και θα την παραλαβε απο το ταχυδρομειο μεσα σε ενα κουτι!!!!!!οποτε μαλλον για αυτο την πηγε εκει... Οσον αφορα το τοπικ λιγο ακομα θελουμε και το κανουμε sticky αν βεβαια αλλαξουν το ονομα... πλακα πλακα εχει διατηρηθει πολυ καιρο..και το περιεργο ειναι το πως ξεκινησε!! Κοίτα IWISEI απο οτι βλέπω έχεις τα προσόντα να βάλεις αγγελία οπότε μπορείς να πάς εκεί η απλά να κάνεις ένα καινούριο thread στη μουσική. βασικα ισως βγηκα...θα δω πως θα παει αλλιως ανεβαζω μια...
xardas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Σας έχω δείξει το τελευταίο μου απόκτημα; μιάς και μιλάμε για αγορές....
kate23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 hey guys!την πηρα απο το ωδειο κουρδισμενη!!!ειναι τελεια!!!επαιξα λιγο πριν αλλα το σταματησα γιατι ξυπνησα την γειτονια!!! θα λιωσω αυριο!πειτε μου κανα καλο τραγουδακι να μαθω εσεις που ξερετε+καλυτερα!α!+δεν σας ειπα+το πιο φοβερο!!!σε κανα 2μηνο θα αρχισω ηλεκτρικη μαθηματα! :-D θα ποσταρω αυριο φωτο να την δειτε! @xadras : παιζεις μπασο ή κιθαρα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα