Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπραβο σε τι χρωμα την παρηγγειλες?Ελπιζω να την ευχαριστηθείς.και επισης θα σου εθχηθω καλοπαιχτη αλλα οχι στα χναρια του Ηendrix(αυτος ηταν αριστεροχειρας :lol: )

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!σε μαυρο!ειχε+sunburst αλλα δεν μπορω να αντισταθω στο μαυρο!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

αααα!!καλοπαιχτη μικρη μου κ8!!επιτελους ενα ονειρο πραγματοποιηθηκε!το επομενο ειναι να σε παρει η αβριλ στην μπαντα της??χαχα!

εεε!!εχεις δικιο ο εστε για τα βραχιολια!!

πρεπει να παω καπου ν απρομηθευτω σετ καθαρισματος...

ρε παιδια η μπιχλα που βγαζουν μετα απο λιγο οι χορδες πως φευγει??αυτο δεν ειναι σημαδι οτι θελουν αλλαγμα?

Δημοσ.

thanx guys!!!ναι θα προσεχω!(φοραω+πολλα!:-D )

χαχαχα καλο wise!!!αχ δεν μπορω να περιμενω μεχρι την δευτερα!!!!!!

Δημοσ.
ρε παιδια η μπιχλα που βγαζουν μετα απο λιγο οι χορδες πως φευγει??αυτο δεν ειναι σημαδι οτι θελουν αλλαγμα?

οι χορδές θέλουν άλλαγμα περίπου μετά απο 30 ώρες παιξίματος εκτός αν ειναι nanoweb τεχνολογίας. πάντως αν κατάλαβα καλά μάλλον άλλαγμα θέλουν αφού αυτό πρώτα το ακούς και μετά το βλέπεις και αν η μάκα πια φαίνεται ο χρόνος τους έχει προ πολλού περάσει.

αν δεν θέλεις να τις αλλάξεις ακόμα μπορείς να παρατείνεις τη ζωή τους βράζοντας τες σε νερό με σόδα αυτό 8α τους δώσει καμια 10ριά ώρες παιξίματος ακόμα

Δημοσ.

Αν ηχογραφήσεις αυτά που παίζεις με ολοκαίνουριες χορδές και ηχογραφήσεις το ίδιο μετά απο 3 ώρες θα δεις οτι έχει διαφορά.

εγω στην strat αλλάζω μια φορά το μήνα πάντως, γιατί την έχω για στο σταντ και γεμίζει σκόνη, απλά τις καθαρίζω. τώρα αν παίζεις μόνο για πάρτυ σου αλλαζε τες στον μήνα άντε και 2-3 μέρες παραπάνω το μέγιστο, αλλά το σωστό είναι αυτό που είπε ο xardas.

Δημοσ.

hello boys!τι λεει?1 φορα τον μηνα???να σας ρωτησω,εσεις τις αλλαζετε μονοι σας ή την πατε σε μαγαζι?γιατι εγω την πηγα πριν απο κανα μηνα στο μοναδικο μαγαζακι που χουμε εδω με μουσικα οργανα+φοβομουν μην την σπασει!πολυ ατσαλη!ελεος!

Δημοσ.

Μόνος μου και αν το κάθε 30 ώρες παιξίματος σας φαίνεται υπερβολικό που να έπρεπε να αγοράζετε και χορδές μπάσου :P

Δημοσ.

ρε παιδια ειναι τεραστια διαδικασια...

συμφωνα με τα λεγομενα σας,μια φορα το μηνα και 30 ωρες ισοδυναμει με μια ωρα τη μερα...πραγμα που δεν παιζει...

ασχετο...παραδιδει καποιος μαθηματα κι8αρας απο σας ρε παιδες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω πως αν κάνεις το κατάληλο πόστ στο σωστό σημείο θα βρείς ένα σκασμό δασκάλους μουσικής :lol:

Και όσον αφορά το μια ώρα την ημέρα αυτό είναι στο δικό σου χέρι, το να τις αλλάζεις κάθε 30 ώρες παιξίματος σημαίνει οτι θα έχουν πάντα τον καλύτερο δυνατό τόνο αλλά μπορεί και να τις αλλάζεις και μια φορά την εβδομάδα.Αν τις αλλάζεις μια φορά τον μήνα θα κάνεις μεν οικονομία ο ήχος όμως δεν θα είναι ο καλύτερος που έχει να προσφέρει το όργανο απο ένα σημείο και μετά.

Επεξ/σία από xardas
Δημοσ.
ρε παιδια ειναι τεραστια διαδικασια...

συμφωνα με τα λεγομενα σας,μια φορα το μηνα και 30 ωρες ισοδυναμει με μια ωρα τη μερα...πραγμα που δεν παιζει...

ασχετο...παραδιδει καποιος μαθηματα κι8αρας απο σας ρε παιδες?

Nομίζω ο nikoskon, το έχει αναφέρει σε κάποια post του αν δεν κάνω λάθος; (ότι έχει μαθητές)

Δεν είναι τόσο μεγάλη διαδικασία, ίσως τη πρώτη φορά σου πάρει λίγη ώρα παραπάνω. Κάθε ένα μήνα είναι πολύ καλά. Από ήχο δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά αφού είσαι στο ξεκίνημα.

Δημοσ.
οι χορδές θέλουν άλλαγμα περίπου μετά απο 30 ώρες παιξίματος εκτός αν ειναι nanoweb τεχνολογίας. πάντως αν κατάλαβα καλά μάλλον άλλαγμα θέλουν αφού αυτό πρώτα το ακούς και μετά το βλέπεις και αν η μάκα πια φαίνεται ο χρόνος τους έχει προ πολλού περάσει.

αν δεν θέλεις να τις αλλάξεις ακόμα μπορείς να παρατείνεις τη ζωή τους βράζοντας τες σε νερό με σόδα αυτό 8α τους δώσει καμια 10ριά ώρες παιξίματος ακόμα

Ενδιαφερον αυτο που ειπες. Για να ειμαι ειλικρινης ειχα μερικους φιλους κιθαριστες επαγγελματιες και μου ελεγαν οτι αλλαζαν χορδες και 2-3 μερες... παιζει πραγματικα ρολο στην ποιοτητα του ηχου που παραγει καποιος με την κιθαρα του, ομως για να ειμαι ειλικρινης αυτο αφορα καθαρα επαγγελματιες ή τουλαχιστον κιθαριστες με καποιο "αυτι" και επιπεδο.

Ενας που μαθαινει κιθαρα ειμαι σιγουρος πως αν δε διαβαζε αυτα τα ποστ δε θα ακουγε διαφορες στην κιθαρα του παιζοντας με τις ιδιες χορδες και πανω απο 30 μερες και οχι ωρες.

Παντως κατι ακομα που ισχυει για την καλη διατηρηση της κιθαρας ειναι να μη τοποθετειται αυτη σε θηκη οσταν καποιος δε παιζει μαζι της. Η κιθαρα πρεπει να βρισκεται ειτε καθετη σε βαση, ειτε μπρουμιτα, ποτε ανασκελα, και ποτε σε θηκη γιατι η κλειστη θηκη δεν αφηνει τον εξωτερικο αερα να μπει, και αυτο εχει σαν συνεπεια να οξειδωνεται η κιθαρα, δεν αναπνει. Επισης μετα απο καθε παιξιμο πρεπει οι χορδες και η ταστερια να σκουπιζονται με ειδικο πανι (πολλες κιθαρες εχουν ειδικα πανακια μεσα στις θηκες που δινει ο κατασκευαστης).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...