Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσο και να τον συχενεσαι ειναι μεγαλη ανακαλυψη...κοιτα να γινεις φιλος του....

κειτ ειναι ιμπανέζ.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε οταν εννοω σιχαινομαι τον μετρονομο εννοω οτι ειναι πολυ σπαστικο να προσπαθεισ να κρατησεις τον ρυθμο και να εισαι απολυτα συγκετρωμενοσ πανω σε εκεινο το ντιν ντιν ντιν ντιν πολλες φορες χτυπαω αερα λογω τησ μεγαλης προσοχης που προσπαθω να δωσω στον μετρονομο και ταραχευομαι αγρια!!!!!

Δημοσ.

αν θες να έχεις σωστό τεμπο-χρόνους και να παιζεις σωστά με άλλους μουσικούς μαζί, τότε είναι απαραίτητος (θα τον αγαπήσεις με τον καιρό)...

αν θες απλά να βγάζεις τραγούδια και στην αρχή να παίζεις αργά, μετά γρήγορα και ανάλογα με την όρεξη σου (δηλαθή λάθος), τότε μπορείς να τον βάλεις στο συρτάρι σου ή να τον δώσεις σε κάποιον που τον χρειάζεται...

πάντως μην ξεχνάς πως όλοι κάποια στιγμή κρατάνε τον ρυθμό με το πόδι... (ο μετρονόμος τους έμαθε να το κάνουν)!!!

Δημοσ.
α και απο βιβλια κατι μ ειπε πωσ αργοτερα μπορει αν παρω τον αδηγο του μπαλταζανη.το ξερει κανεισ? ιεναι καλο?

Ε οχι και οτι καλυτερο για να ειμαι ειλικρινης, αν και για αρχαριους κατι κανει, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν θελεις να μαθεις σωστα καλυτερα να ασχοληθεις με ξενη βιβλιογραφια και με βιβλια οπως του troy stetina ή "A modern method for guitar vol. 1" του William Leavitt (Berklee press).

Δημοσ.
αν θες να έχεις σωστό τεμπο-χρόνους και να παιζεις σωστά με άλλους μουσικούς μαζί, τότε είναι απαραίτητος (θα τον αγαπήσεις με τον καιρό)...

αν θες απλά να βγάζεις τραγούδια και στην αρχή να παίζεις αργά, μετά γρήγορα και ανάλογα με την όρεξη σου (δηλαθή λάθος), τότε μπορείς να τον βάλεις στο συρτάρι σου ή να τον δώσεις σε κάποιον που τον χρειάζεται...

πάντως μην ξεχνάς πως όλοι κάποια στιγμή κρατάνε τον ρυθμό με το πόδι... (ο μετρονόμος τους έμαθε να το κάνουν)!!!

Δεν διαφωνω μαζι σου.μπορει με τον καιρο να μου αρεσει γιατι τοτε λογικα δεν θα αντιμετωπιζω τις δυσκολιες που αντιμετωπιζω τωρα.απλα θελω να πω οτι στο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα βρισκεται πολυ ψηλα στην black list μου:devil: και δυστυχωσ προσπαθω πολυ να τον βγαλω απο εκει...οσο για αυτο που ειπες να τον βαλω στο συρταρι ή να τον δωσω δεν γινεται γιατι χρησιμοποιω ενα μετρονομο προγραμμα του υπολογιστη...:lol:¨

Δημοσ.

Rhythm

You have it or you don't that's a fallacy

song:Clint Eastwood,artist:gorilaz

ο μετρονομος ειναι σαν τα χελιδονια καλο να υπαρχει αλλα ενας δεν θα φερει ποτε την ανοιξη

Δημοσ.

επ!ολα καλα???

paranoid το πακετο behringer αυτο δεν λες οτι εχεις?

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=4694

αν ναι,ειναι καλο???γιατι το κοβω να παιρνω αυτο...εχω γυρω στα 80 ευρω+τους λεω+βαζουν τα αλλα 100+το παιρνω...

οποιος ξερει αν λεει το πακετο να μου πει!:-)

Δημοσ.

Ναι kate αυτο το πακετο εχω.μονο που απο αυτα που δινει ο φιλος μου δεν μ εδωσε την πεταλιερα....(θα την παρω την επομενη φορα που θα παω σπιτι του.... :lol: ).Τωρα οσον αφορα το πακετο ο ενισχυτης εχει αρκετα κολπα πανω(παραμορφωσεις και τα σεχτικα) και δινει και καλο ηχο και να φανταστεισ μονο μια φορα τον εβαλα τερμα τα γκαζια να τον δοκιμασω και να τον ευχαριστηθω και ηταν ολα τα λεφτα..

τωρα η κιθαρα ειναι πολυ καλη εμενα προσωπικα με βολευει μια χαρα και απο οτι μ ειπε ενας φιλος που γνωριζει υπερ του δεοντοσ για κιθαρες μου ειπε οτι ειναι οτι πρεπει για ενα αρχαριο.αν το παρεις παρε το sunburst...δεν ξερω μ'αρεσει πιο πολυ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanx paranoid!θα το πω στους γονεις+θα δω τι θα κανω!αν το παρω σε μαυρο θα το παρω,μ αρεσει πιο πολυ!

πως διαβαζεται το behringer????(εχω ενα προβληματακι με τα ονοματα... :-D )

Επεξ/σία από kate23
Δημοσ.

Διαβαζεται μπέρινγκερ.

α και εγω προτεινα το αλλο χρωμα γτ το μαυρο που εχω εγω καθε φορα που την παινω γεμιζει δακτυλιες. :-( και μετα καθομαι σαν το μ^%&κα και την καθαριζω..για αυτο το λεω αλλα ρε παιδι μου οπως και να το κανουμε ειναι πιο ωραιο...

Δημοσ.

την ταστιερα καθε φορα που αλλαζω χορδες,το σωμα...ειναι ΜΑΤ:lol: :lol: :lol:

μετα απο χρονια ηταν ισως απο τα πιο σοφα πραγματα που εκανα σε σχεση με οργανο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...