kate23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 εγω εγω!!!αλλα δεν μπορω ακομα αλλα μη μασας!σε δυο χρονακια τελειωνω!κανονισε να φτιαξουμε συγκροτημα!γουσταρεις???
xardas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 οι washburn λενε τιποτα??? αμα εχεις βαρκα και δεν εχεις κουπια ειναι τελειες και αν πραγματι αυτο που ειπα πριν ισχυει παρε 2 να εχεις σετακι. τωρα σοβαρα αν θελεις 1 οικονομικο οργανο που θα σου κρατησει λιγο καιρο τουλαχιστον πηγαινε σε μοντελα με αντοχες epiphone-yamaha etc γιατι ηχο της προκοπης δεν θα βρεις
chrismes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 [λοιπον... εχει ενα 2 πριν απο την νοτα Σι (στην δευτερη χορδη)!τι εννοει???αφου η Σι στην δευτερη χορδη ειναι ανοιχτη ή κανω λαθος??? αν εννοεις το 2 μεσα σε κυκλο σου λεει οτι ειναι στην 2η χορδη αλλα αν θες , πες μου σε ποια σελιδα αναφερεσαι και θα σε βοηθησω .το ξερω καλα αυτο το βιβλιο .
thanocaster Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 αμα εχεις βαρκα και δεν εχεις κουπια ειναι τελειες και αν πραγματι αυτο που ειπα πριν ισχυει παρε 2 να εχεις σετακι.τωρα σοβαρα αν θελεις 1 οικονομικο οργανο που θα σου κρατησει λιγο καιρο τουλαχιστον πηγαινε σε μοντελα με αντοχες epiphone-yamaha etc γιατι ηχο της προκοπης δεν θα βρεις Εμμ... Απορρίπτεις τις washburn για να προτείνεις yamaha?
-WISE- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εγω εγω!!!αλλα δεν μπορω ακομα αλλα μη μασας!σε δυο χρονακια τελειωνω!κανονισε να φτιαξουμε συγκροτημα!γουσταρεις??? σαν τρελος!τι εννοεις τελειωνεις τοτε?με το σχολειο?και αμα περασεις καμια πατρα πως 8α παιζουμε μεσω βιντεοκλησης? :lol: Εμμ... Απορρίπτεις τις washburn για να προτείνεις yamaha? αποσο ξερω οι yamaha βγαζουν και μερικες πολυ καλες κιθαρες.
thanocaster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 αποσο ξερω οι yamaha βγαζουν και μερικες πολυ καλες κιθαρες. Και η washburn βγάζει μερικές πολύ καλές κιθάρες. Το θέμα είναι ότι όταν λες σε κάποιον να μην πάρει washburn δεν του προτείνεις yamaha...
kate23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 @ chrismes thanx αλλα ρωτησα την κυρια+μου πε @ wise ναι με το σχολειο λεω!οπου+να περασω(αμα περασω ) θα ρχομαι να παιζουμε!
xardas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εμμ... Απορρίπτεις τις washburn για να προτείνεις yamaha? κατ'αρχας sorry που αργησα να απαντησω κατα δευτερον ναι ακριβως αυτο κανω η εμπειρια μου (μικρη η μεγαλη αναλογα με το μετρο συγκρισης του καθε ενος παντως 12 χρονια ειναι) μου εχει δειξει οτι οταν μιλας για οργανα χαμηλου κοστους ο ηχος θα ειναι ουτως η αλλως απο μετριος εως OMG-WTF πηγα και αγορασα οποτε πας (κατα τη γνωμη μου, δεν λεω οτι ειναι σωστη απλα την εκφραζω) σε αντοχη στο χρονο εκει η yamaha κερδιζει με τουλαχιστον 8 κολωνες τωρα αν δεν εχεις σκοπο να κρατησεις το οργανο πανω απο 2 χρονια και κοιτας design τοτε η λιστα επεκτεινεται αναλογα με τα γουστα του καθε ενος.
thanocaster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οκ. Δεν θα επεκταθώ άλλο, μόνο να πω ότι ακόμα δεν έχει περάσει ηλεκτρική yamaha από τα χέρια μου που να μην με απογοητεύσει. Θεωρώ ότι αν κάποια value κιθάρα (εξαιρουμένων λύσεων με ότι brand να ναι) πρέπει να χαρακτηριστεί κουπί, τον τίτλο κερδίζουν επάξια οι yamaha.
kate23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 γεια!τι κανουμε???παιδια εγω ibanez θα παρω...(τα χριστουγεννα το κοβω ) τι αλλα?
-WISE- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ελα ρε παιδακι 8α τζαμαρουμε με τις ιμπανεζ μας! οσο για το οτι 8αρχεσαι....αντε να περασεις καμια κρητη να δεις τη γλυκα
paranoid_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Παιδια να ειμαι και εγω μετα πο καιρο..ειχα ενα προβληματακι και δεν μπορουσα να μπω τοσες μερεσ!!!!!!γκρρρρ kate εγω προσ το παρον εχω κανει 3 μαθηματα και δεν μ ειπε να παρω καποιο βιβλιο ακομα.απλα εωσ τωρα εχω κανει ασκησεισ για τροπουσ παιξιματοσ στο δεξι χερι και ασκησεις για το αριστερο χερι επιδη τισ συγχορδιες τι εμαθα απο μονοσ μου με βαζει να κανω αλλαγες... α και αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιχαινομαο τον μετρονομο!!!!!!!!!!!!!!!! απο κιθαρα εγω προσ το παρον εχω μια behringer(το σετακι για αρχαριουσ) το πηρα απο τον κολλητο μου που δεν παιζει πια.αν και εγω θα παρω κιθαρα μαλλον προσ το καλοκαιρι αφου καβαντζωσα αυτην.Σκεφτομαι να περιμενω,να μαζεψω και μαλλον θα παρω καμια epiphone ή καμια ltd. Α και που λετε να μαζευτουμε να παιξουμε τπτ εγω ξερω διαφορα....
kate23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) εγω πηρα αλλα 2 βιβλια!μεσα σε 3 μαθηματα κοντευω να τελειωσω το 1ο!επιτελους βρηκα κατι που τα παω καλα+μ αρεσει κιολας!(γιατι με το σχολειο δεν το συζηταω ...) :-D wise δεν νομιζω να δηλωσω κρητη οποτε αραξε!!!αθηνα,θεσ/νικη,αντε+γιαννενα! τους ψηνω τωρα να μου την παρουν πιο νωρις αλλα το βλεπω λιγο χλωμο... οχι οτι με χαλαει τα χριστουγεννα αλλα οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο! paranoid+γω στην αρχη το πακετο behringer ελεγα να παρω αλλα με μαγεψε η ibanez! ερωτησεις: 1) ιμπανεζ δεν διαβαζεται???οχι α'ι'μπανεζ! 2) τι ειναι το REVERB σε ενισχυτη??? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2008 από kate23
paranoid_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Βασικα δεν καθομαι μονο σε αυτα που μου λεει,κανω τισ ασκησεις που μου βαζει αλλα ειναι βαρετεσ και συνηθωσ παιζω λιγο τισ ασκησεις μετα παιζω κανα τραγουδι που εμαθα μονοσ μου...τωρα τελευταια εφαγα κολλημα με το Wish You were Here απο τουσ μοναδικουσ και ανεπαναληπτουσ Pink Floyd το τραγουδι σχεδον το εχω βγαλει δεν ειναι δυσκολο....αυτιο σκεφτομαι να προσπαθησω το σολο αλλα με βλεπω να μην εχω πολλες τυχες.. α και απο βιβλια κατι μ ειπε πωσ αργοτερα μπορει αν παρω τον αδηγο του μπαλταζανη.το ξερει κανεισ? ιεναι καλο?
xardas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 α και αυτο που θελω να πω ειναι οτι σιχαινομαο τον μετρονομο!!!!!!!!!!!!!!!! που να κανεις και καμια ηχογραφιση που θα τον εχεις ολη μερα στα αυτια σου και μετα θα σε ακολουθει οπου και να πας ΝΤΙΝ ντιν ντιν ντιν ΝΤΙΝ ντιν ντιν ντιν.... @ kate23 ειναι ενα εφεδακι που δινει βαθος στο οργανο το reverb θα σου στρογκυλεψει και γλυκανει τον ηχο αγοραζεις και ενα overdrive μετα και θα εισαι ZZZZZuper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα