kate23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 @κ8: μπραβο ρε αστερακι!ετσι σε θελω δευτερο κλαπτον!λολ! ελα ρε συ να τραγουδησουμε μαζι!im gonna flyyy awaaay!! yeah yeah!!! :-D ! μαλλον θα παω γιαννενα την παρασκευη!!!:-D:-D
-WISE- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ο τριμης αυτο που μου πε οταν εφευγα ειναι οτι του χρονου αν ειμαστε καλα φερτο για ενα ρυθμισμα..χαχα!!τωρα αν εννοουσε τσαμπα δεν ξερω... οσον αφορα το γκιταρ προ το θεμα ειναι οτι καλη η ντραμς και το μπασο.αλλα η δευτερη κιθαρα πως να το πω...δεν ακουγεται σαν κιθαρα... οταν εχω καποιον διπλα μπορω να συνεννοηθω καλυτερα..και οχι να παταω συνεχεια στοπ,σταρτ και λοιπα... με μετρονομο τις παιζω τις ασκησεις. φανταζομαι ποσο ευεργετικο ειναι να παιεις με αλλους...ομως πρεπει να βρω ατομο που να μενει κοντα,να εχει τα ιδια ακουσματα με μενα και να εχει ελευθερες ωρες παρομοιες με μενα.... ασε εχω ξενερωσει...μονο με βλεπω μεχρι να φτιαξω μπαντα και να κανω λαιβ...χεχε
kate23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 γεια!!!πηγα χτες σε ενα μαγαζακι στα γιαννενα+ρωτησα για το πακετο!+ο τυπακος πηρε τον τριμη τηλ.+μου πε οτι το χει μονο σε μπλε+κοκκινο!εγω το μαυρο ηθελα αλλα το κοκκινο δεν με χαλαει! τωρα πρεπει να βρω money...εσεις τι νεα?
Sleepless_007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Πιστεύω να έμαθες το Smoke On The Water όχι μόνο γιατί επιβάλλεται αλλά και για τις θηλυκές παρουσίες που θα σε βλέπουν όταν θα παίζεις...
kate23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 το smoke on the water ειναι το 1ο τραγουδι που εμαθα,μετα εμαθα το kiss me+μετα το fly away! γιατι για τις θυληκες???i m a girl!!!
Freakster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Βρήκα ένα show για αρχάριους.. http://www.revision3beta.com/watch/music/ Ωραία τα λέει ο Walt.
-WISE- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 γεια!!!πηγα χτες σε ενα μαγαζακι στα γιαννενα+ρωτησα για το πακετο!+ο τυπακος πηρε τον τριμη τηλ.+μου πε οτι το χει μονο σε μπλε+κοκκινο!εγω το μαυρο ηθελα αλλα το κοκκινο δεν με χαλαει!τωρα πρεπει να βρω money...εσεις τι νεα? την εχεις δει και σαρεσει η κοκκινη??θα σου λεγα να παρεις ενα οργανο που να σαρεσει....
kate23 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 hey!το κοκκινο+το μαυρο ειναι τα αγαπημενα μου χρωματα!(+το ροζ αλλα δεν το λεμε παρα εξω! )οποτε δεν με χαλαει σε κοκκινο! τι αλλα?πως παει? ειχα κιθαρα χτες!τα παω τελεια! :-D :-D
-WISE- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 και μενα ο αγαπημενος μου συνδυασμος ειναι κοκκινο μαυρο!! αντε ετσι σε θελω!να το γουσταρεις αυτο που κανεις!
estenough Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 +το ροζ αλλα δεν το λεμε παρα εξω! σε hello kitty σε βλέπω να καταλήγεις.... εχει και ιδιο strap και πένες
kate23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 σε hello kitty σε βλέπω να καταλήγεις.... εχει και ιδιο strap και πένες καλα μην το γελας!!!:lol: οι washburn λενε τιποτα???
paranoid_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Να μαι και εγω ξανα μετα απο καιρο... Εχω να πω οτι εκανα το 1ο μαθημα κιθαρα και ηταν γαματα!!!!!! Α και kate παρε την hello kity που ειναι και σε ωραιο χρωματακι..
kate23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 χαχαχα paranoid! ωραια ρε συ!+μενα μ αρεσουν τα μαθηματα!θα παιζουμε+γαμω τις κιθαρες σε λιγο καιρο!!!! κανεις απο βιβλιο???εγω σε δυο μαθηματα τελειωσα το μισο γιατι μαθαινα+μονη μου+τα ξερα! εχω την τριτη μαθημα!αντε να προχωραμε γρηγορα-γρηγορα για να μαθω+συγχορδιες!!!
-WISE- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ποιος ψηνεται να ρθει να παιξουμε κανα κομματι μαζι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα