Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@κ8: μπραβο ρε αστερακι!ετσι σε θελω δευτερο κλαπτον!λολ!

ελα ρε συ να τραγουδησουμε μαζι!im gonna flyyy awaaay!!

yeah yeah!!!:-D :-D :-D!

μαλλον θα παω γιαννενα την παρασκευη!!!:-D:-D:-D

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο τριμης αυτο που μου πε οταν εφευγα ειναι οτι του χρονου αν ειμαστε καλα φερτο για ενα ρυθμισμα..χαχα!!τωρα αν εννοουσε τσαμπα δεν ξερω...

οσον αφορα το γκιταρ προ το θεμα ειναι οτι καλη η ντραμς και το μπασο.αλλα η δευτερη κιθαρα πως να το πω...δεν ακουγεται σαν κιθαρα...

οταν εχω καποιον διπλα μπορω να συνεννοηθω καλυτερα..και οχι να παταω συνεχεια στοπ,σταρτ και λοιπα...

με μετρονομο τις παιζω τις ασκησεις.

φανταζομαι ποσο ευεργετικο ειναι να παιεις με αλλους...ομως πρεπει να βρω ατομο που να μενει κοντα,να εχει τα ιδια ακουσματα με μενα και να εχει ελευθερες ωρες παρομοιες με μενα.... ασε εχω ξενερωσει...μονο με βλεπω μεχρι να φτιαξω μπαντα και να κανω λαιβ...χεχε

Δημοσ.

γεια!!!πηγα χτες σε ενα μαγαζακι στα γιαννενα+ρωτησα για το πακετο!+ο τυπακος πηρε τον τριμη τηλ.+μου πε οτι το χει μονο σε μπλε+κοκκινο!εγω το μαυρο ηθελα αλλα το κοκκινο δεν με χαλαει!:D

τωρα πρεπει να βρω money...εσεις τι νεα?

Δημοσ.

Πιστεύω να έμαθες το Smoke On The Water όχι μόνο γιατί επιβάλλεται αλλά και για τις θηλυκές παρουσίες που θα σε βλέπουν όταν θα παίζεις... :-D

Δημοσ.

το smoke on the water ειναι το 1ο τραγουδι που εμαθα,μετα εμαθα το kiss me+μετα το fly away!;)

γιατι για τις θυληκες???i m a girl!!!

Δημοσ.
γεια!!!πηγα χτες σε ενα μαγαζακι στα γιαννενα+ρωτησα για το πακετο!+ο τυπακος πηρε τον τριμη τηλ.+μου πε οτι το χει μονο σε μπλε+κοκκινο!εγω το μαυρο ηθελα αλλα το κοκκινο δεν με χαλαει!:D

τωρα πρεπει να βρω money...εσεις τι νεα?

την εχεις δει και σαρεσει η κοκκινη??θα σου λεγα να παρεις ενα οργανο που να σαρεσει....

Δημοσ.

hey!το κοκκινο+το μαυρο ειναι τα αγαπημενα μου χρωματα!(+το ροζ αλλα δεν το λεμε παρα εξω!:-D )οποτε δεν με χαλαει σε κοκκινο!

τι αλλα?πως παει?

ειχα κιθαρα χτες!τα παω τελεια!:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

και μενα ο αγαπημενος μου συνδυασμος ειναι κοκκινο μαυρο!!

αντε ετσι σε θελω!να το γουσταρεις αυτο που κανεις!

Δημοσ.
σε hello kitty σε βλέπω να καταλήγεις.... εχει και ιδιο strap και πένες :P

καλα μην το γελας!!!:lol::lol::lol:

οι washburn λενε τιποτα???

Δημοσ.

Να μαι και εγω ξανα μετα απο καιρο...

Εχω να πω οτι εκανα το 1ο μαθημα κιθαρα και ηταν γαματα!!!!!!

Α και kate παρε την hello kity που ειναι και σε ωραιο χρωματακι..:-)

Δημοσ.

χαχαχα paranoid!

ωραια ρε συ!+μενα μ αρεσουν τα μαθηματα!θα παιζουμε+γαμω τις κιθαρες σε λιγο καιρο!!!!

κανεις απο βιβλιο???εγω σε δυο μαθηματα τελειωσα το μισο γιατι μαθαινα+μονη μου+τα ξερα!:-D εχω την τριτη μαθημα!αντε να προχωραμε γρηγορα-γρηγορα για να μαθω+συγχορδιες!!!:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...