Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
νικοσκον... αφού το προτιμάς ελληνικά!

Όχι νίκολσον... :-)

οχι ρε φιλε!!ουτε να διαβαζω δεν ξερω....οσο καιρο ειχα την εντυπωση οτι ειναι λ!μαλλον με βολευε πιο πολυ να το διαβαζω ετσι..:-):lol:B)

σορρυ m8!

αντε καλημερες...ισως σημερα το απογευμα να χω καταληξει...

να ρωτησω ρε παιδια,αν δω μια κιθαρα που μαρεσει π.χ στο thoman και παω σε ενα ελληνικο μουσικο οικο και του πω το ονομα της κιθαρας παιζει να το χει η εχουν λιγα κομματια?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αντε καλημερες...ισως σημερα το απογευμα να χω καταληξει...

να ρωτησω ρε παιδια,αν δω μια κιθαρα που μαρεσει π.χ στο thoman και παω σε ενα ελληνικο μουσικο οικο και του πω το ονομα της κιθαρας παιζει να το χει η εχουν λιγα κομματια?

Και βέβαια παίζει, εφόσον πας σε μαγαζί που φέρνει αυτές τις κιθάρες. Είναι κι ένα πάτημα για παζάρι αυτό.

Δημοσ.

Μερα παιδια...

wise αν εννοεισ ακορντα αυτο που εχει τισ χορδεσ τισ κιθαρας και σου λεει ποιες να πατησεις εννοω αυτο..εμενα μου το ειπε καποιοσ παρτιτουρα..

τεσπα καταφερα να παιξω και εισαγωγη απο wonderwall... :-)

και μαλλον το σαββατο που θα κατεβω αθηνα θα παω μια βολτα απο τριμμη να δω τι παιζει..

Δημοσ.

παρανοιντ ακορντα ειναι οι συγχορδιες.αυτα που εχει στο kithara.vu πανω απο τις φρασεις δηλαδη.

cassidy οποτε πχ ο τριμης φανταζομαι θαχει ολα τα μοντελα του thoman...

ντα3ει παιδες κανονισα να παω με το δασκαλο...χεχε!

Δημοσ.

γεια παιδια!τι γινεται???

@ paranoid http://www.youtube.com/profile_videos?user=gally042

κορυφαιος ο τυπος!!!:-)

δεν θα χα κανα προβλημα να μου μαθει καποιος να παιζω κιθαρα αλλα δεν ειμαι παιδι του ωδειου+μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καναν δασκαλο της προκοπης εκτος ωδειου οποτε μονη μου!

Δημοσ.

Κοιτα εγω εκει που ειμαι μου εχει πει καποιος οτιστο δημοτικο ωδειο ειναι καποιοσ καλος δασκαλος και επειδη ωσ φοιτητης εχω και εκπτωση θα ακνω εκει μαθηματα απο βδομαδα μαλλον.εντωμεταξυ τα βντεακια του τυπου ειναι κορυφαια..

Δημοσ.

γεια!!!ψαχνω δασκαλο +αμα δεν βρω απο βδομαδα θα παω ωδειο!δεν ξερω,μπορει να το χω παρεξηγησει!πηγαινα πιανο 5 χρονια!

μου φαινεται οτι με δασκαλο θα ναι αλλιως,δεν ξερω...

Δημοσ.

Παντως πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κανα προβλημα στο ωδειο(βεβαια δεν εχω ξαναπαει) αλλα μου ειπε αυτοσ οτι εχω μια ωρα την βδομαδα μονος μου αρα πιστευω ειναι οκ

Δημοσ.

ναι ρε+γω μονη μου θα κανω!αν παω στο ωδειο θα τους πω οτι δεν θελω να κανω θεωρια+τετοια!αφου τα χω κανει απο το πιανο!κιθαρα θελω μονο!θα ψαξω για δασκαλο μεχρι την παρασκευη αλλιως θα παω ωδειο απο την δευτερα!:-)

Δημοσ.
+μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καναν δασκαλο της προκοπης εκτος ωδειου οποτε μονη μου!

Ποιά είναι τα κριτήρια που θέτεις για να είναι ένας δάσκαλος της προκοπής;

Δημοσ.
WISE καντο στο θηλυκο για μενα!!!

αλλα δυστυχωσ ενασ μαντραχαλος ειναι...

χαχαχα!

πλακα πλακα δεν μπορω να φανταστω να κανω με γυναικα ιδιατερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...