estenough Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 και ο γκαρυ μουρ εχω την εντυπωση με ιμπανεζ gibson παιζει!λολ!λετε ρε! σωστός ο wise:P
-WISE- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 σωστός ο wise:P xaxaxaxa!! ε ενταξει γκαφα...ειχα δει μια αφισα του φευγαλεα που κρατουσε μια κιθαρα που εμοιαζε με ιμπανεζ...αμεσως εσυ! λοιπον μαλλον προσ ιμπανεζ με κοβω...στλ κανα σαιτ!
estenough Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 έχει παίξει και με ibanez και με jackon, fender κ.α, αλλά τελευταία ειναι παιδί της gibson (άντε και καμια telecaster που και που).. για τις ibanez αυτό που έχω να σου πω είναι οτι παλιότερα (και συνήθως στα ακριβά μοντέλα) τις βγάζανε με dimarzio μαγνήτες, ενώ πλέον ακόμα και στα ακριβά μοντέλα βάζουν ibanez μαγνήτες.. νομίζω πως είναι μια πιο φθηνή συνεργασία με την dimarzio, αλλά απέχουν απο τους αυθεντικούς. επίσης στα χρήματα που ψάχνεις μην πάρεις καμια signature series, γτ είναι απαράδεκτες (δεν ξέρω αν υπάρχουν sign. σε αυτές τις τιμές, αλλα αν ναι απόφυγε το)... και πάλι θα σου πω να πας να παίξεις και να διαλέξεις με βάση το αυτί σου.
-WISE- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον παιδακια ευχαριστω!8α παρω σβαρνα τα μαγαζια....
nasoula Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας παιδια,θα ηθελα οσοι ξερετε κιθαρα να με βοηθησετε σε κατι:μαθαινω κιθαρα μονη μου(κλασικη) αλλα ειμαι ακομα στην αρχη.πολυ αρχη.μου ειπαν να μαθω τις συγχορδιες και αυτο το site http://chordfind.com θα βοηθουσε αλλα εγω τα βρισκβ πολυ μπερδεμενα!πχ.στην Α,σειχνει οτι επισης πρεπει να πατησεις και στο Ε και στο Α και γενικως δεν πολυκαταλαβαινω.και τωρα εχω μερικες ερωτησεις: εχετε και καποιο αλλο siτe για να με βοηθησει? τι μου προτεινετε να μαθω? ποσο να κανει πανω κατω η κιθαρα που θα παρω? τι αλλο ειναι να μαθω μεχρι να ποχωρησω σε τραγουδι? μου προτειναν να ξεκινησω με το stairway to heaven και smoke on the water.εχω μαθει να διαβαζω ακορντα με x που εχει κυριως στο ltimate guitar αλλα επειη αυτα τα τραγουδια απο τη μεησ και κατω δεν εχει ακορντα,σε αλλα site τα βρισκω με αριθμους...μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται??? ευχαριστω αν και παίζω πιάνο εδώ και 9 χρόνια πιστεύω πωα μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το θέμα..ξεκίνα όπως σου είπαν να μαθαίνεις τις συγχορδίες και να εξοικιωθείς με το να παίζεις στην κιθάρα σου,εγώ όταν ήθελα να μάθω ένα κομμάτι μπήκα στο youtube και υπάρχουν videakia που σου δείχνουν πώς ακριβώς να παίζεις το κομμάτι που θες...αυτό πιστεύω πως θα σε διευκολύνει.. τώρα σχετικά με το ότι θεσ να αγοράσεις κιθάρα τα νέα δεν είναι ευχάριστα,γιατί μια καλή κλασσική κιθάρα ειναι ακριβούτσικη..αν μπεις στο http://www.nakas.gr θα δεις πως η τιμή τους κυμαίνεται από 2.142 και η πιο φτηνή που είναι σε τιμή ευκαιρίας κοστίζει 128...μεγάλη διαφορά...πάντως για μια καλή κιθάρα αξίζει να δώσεις κανα 1.000...ελπίζω κάπως να σε βοήθησα...αν προσπαθούσες να μάθεις πιάνο που είναι και το αντικείμενό μου θα μπορούσα να σε βοηθήσω καλύτερα...καλή τύχη
without_name Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 καλα πλακα κανεις???? 1000ευρο??τι ειναι το κοριτσι ρε μεγαλοεπιχειρηματιας?
-WISE- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 xaxx!νταξει ρε συ..1000 ε ετσι για αρχη...
estenough Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως για μια καλή κιθάρα αξίζει να δώσεις κανα 1.000...ελπίζω κάπως να σε βοήθησα... αυτή είναι η αλήθεια πάντως!!
xardas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 η αληθεια ειναι οτι αν θες το οργανο να κρατησει καμια 10ετια το χιλιαρικακι του το θελει, αν θελεις ενα οργανο για να δεις αν σου αρεσει η οχι πανω απο 300 δεν λεει να δωσεις απο την αλλη τα φτηνα ειναι και ζορικα και δυναμωνουν τα δαχτυλα εγω ακομα μελεταω με το πρωτο μου bass ενα star fire που το πηρα 30 χιλιαρικα το 97' τριτο χερι:-)
__D3mIaN__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 η αληθεια ειναι οτι αν θες το οργανο να κρατησει καμια 10ετια το χιλιαρικακι του το θελει, αν θελεις ενα οργανο για να δεις αν σου αρεσει η οχι πανω απο 300 δεν λεει να δωσεις απο την αλλη τα φτηνα ειναι και ζορικα και δυναμωνουν τα δαχτυλα εγω ακομα μελεταω με το πρωτο μου bass ενα star fire που το πηρα 30 χιλιαρικα το 97' τριτο χερι:-) Χαχα ετσιι..μπορει να κατεληξα να ειμαι ντραμμερ, ποτε ομως δε θαξεχασω την πρωτη μου κιθαρα.... Ενα καυσοξυλο τεραστιου οκγου και βαρους, η κιθαρα ηταν απομιμηση fender stratocaster και ηταν φτιαγμενη απο κοντρα πλακε θαλασσης. Οι χορδες ετριζαν, η ταστιερα ειχε... προκλητικη κλιση χαχαχα, απο τα 3 ποτενσιομετρα μονο τηςφωνης δουλευε, τ αλλα ηταν για να μου θυμιζουν οτι μερικες κιθαρες εχουν οντως 3 ποτενσιομετρα που δουλευουν ομως. Την ειχα παρει 30 χιλιαδες δραχμες... απο εναν μουσικο οικο οοποιος θα μπορουσε να ειναι βιομηχανια ξυλου για το τζακι. Αχ... μεγαλες στιγμες!
kate23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 χαχαχαχα!ελεος!!! τι κανετε?καλα? εγω ψαχνω μηπως βρω κανα καλυτερο πακετο αλλα τιποτα... κατι βρηκα(νομιζω!) λεει κανενα απο τα 2 παρακατω??? http://guitars.musiciansfriend.com/product/Squier-Stop-Dreaming-SE-Special-Pack-With-Squier-SP10-Amp?sku=513287 http://guitars.musiciansfriend.com/product/Squier-Stop-Dreaming-Start-Playing-Affinity-Strat-HSS-Pack-With-Fender-Frontman-15G-Amp?sku=513288 σε σχεση με αυτο παντα http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=5216
without_name Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 αυτή είναι η αλήθεια πάντως!! ε αφου ειναι αληθεια...τοτε προτιμω τα ψεματα μου φαινεται υπερβολικο για αρχαριο ο οποιος δνε ξερει καν ποσο θα ασχοληθει και αν θα συνεχισει
-WISE- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 σωστος.... σε λιγο πλησιαζουν οι μερες!αν εχετε να προτεινετε ιμπανεζ γυρω στα 450-500 ε τωρα ειναι η ευκαιρια σας!!
cassidy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει προτείνει ο nikoskon κάτι πολύ καλές... νομίζω πρέπει να πας να τις δεις από κοντά για αρχή και να συγκρίνεις οτιδήποτε άλλο με αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα