xardas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 να σας ρωτησω...αν ζητησω το πακετακι στο Νακα λετε να μπορεσουν να μου το φερουν?γιατι εχει Νακα στα Γιαννενα!(κοιταξα στο site+δεν το χουν...) επισης τι ειναι το Kαποτάστο??? 1ον μαλλον ναι θα σου το φερουν ο Νακας δεν χανει φραγκο αν χρειαστει θα το φερουν απο Ζιμπαμπουε αλλα δεν θα χασουν τα γκαφρα 2ον το καποταστο ειναι 1 εξαρτημα που σε βοηθαει να "αλαζεις" το κουρδισμα στην κιθαρα χωρις να την ξακουρδιζεις οταν το δεις θα καταλαβεις απο μονη σου πως χρησιμοποιειται θα σε γλιτωσει απο τα πολλα μπαρε σε αρκετες περιπτωσεις καθως και απο ανεπιθυμιτες τενοντιτιδες
-WISE- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 κιθαρα που εχει παιξει λινκιν παρκ κ οφφσπριντ....:eek: :lol:εχω ενα γνωστο που θα τον ρωτησω σε κανα δυο μερες π φτανει αθηνα.. καλα εχει παιξει και κατι κατσιμιχες και πυξ λαξ..δεν πουλιεται πουθενα ε???:o λοιπον παληκαρα περιμενω.την δινω στο κοστος λεμε!! hey guys!τι γινεται???κοιταξτε την υπογραφη μου!!!ε???(αντιγραφω τον WISE... ) καλα ρε αντιγραφεα κειτ δεν ντρεπεσαι λιγο...ευτυχως δεν εχει αβριλ απο,τι ειδα. τα βαλες και διπλα διπλα για να μην ειναι ιδια με την δικη μου! ο,τι αποριες παντως εχεις κανε ενα σερτς και στο γκουγκλ....)
kate23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 thanx xardas! χαχαχα!πως δεν εχει????εχει το αριστερο!!!σιγα μην δεν εβαζα εγω avril!!! εψαξα στο google αλλα δεν μου βγαλε τιποτα!
-WISE- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ντα3ει αφου εχει παπα ροατς!ειμαστε μια χαρα!
kate23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 WISE εισαι+συ papa raoch fan??? θα στειλω καποιον να παει να ρωτησει στον Νακα (σημερα ελπιζω,αλλιως απο δευτερα...) τι αλλα?τι κανουμε?ροκαρουμε καθολου???
-WISE- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ειμαι τρελος papa roachas!!μια χαρα μωρε..εδω εξασκηση στην κιθαρα...προσπαθω να μαθω κανα κομματακι καινουριο... εσυ ?? γμτ θελω κιθαρα και δνε εω φραγκα...
kate23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 +γω παιζω συγχορδιες+1-2 τραγουδιακια που χω μαθει! ουτε εγω εχω φραγκα!αλλα μαλλον την ηλεκτρικη θα την παρω τον αλλο μηνα! :-D :-D οποιoς θελει τσεκαρει το site http://metalplanet.forums-free.com/ ειναι καινουριο! ενος γνωστου μου!
kate23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 που ειστε ρε παιδια??? ο Νακας δεν μου την φερνει!λεει δεν φερνει ibanez!!!
-WISE- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ελεος ρε νακα!!!δεν υπαρχεις...τεσπα. τι λεγαμε?α βρες απο καπου αλλου να σου στλ η στλ καποιον να την παρει. σκεφτομαι να παρω μια με δοσεις!παιζει κατι τετοιο?
kate23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 εντελως ελεος!!! μαλλον θα την παραγγειλω απο μουσικοραμα!βασικα παιζει να ρθω καποια στιγμη αθηνα τον αλλο μηνα αλλα δεν ξερω αν εχω τα λεφτα! με δοσεις ε?κοιτα μουσικοραμα (Με την χρήση της πιστωτικής κάρτας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την πρωτοποριακή δυνατότητα Online επιλογής 12 , 18 , 24 και 36 δόσεων που σας προσφέρουμε. )ετσι λεει! μεχρι ποσα δινεις για κιθαρα?
-WISE- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 χμμμ...αναλογως το πως 8α τα σκασω.αν τα σκασω με τη μια δεν 3ερω...αν τα σκασω με δοσεις,κανα 500αρι... ε? ατοκες ειναι?
kate23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 αχα...μια χαρα!μπα δεν νομιζω να ναι ατοκες!στειλ' τους κανα mail αν θες+ρωτα τους για να το σιγουρεψεις! ibanez θες?(να κοιταξω+γω μηπως σου βρω καμια! )
-WISE- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 αχα...μια χαρα!μπα δεν νομιζω να ναι ατοκες!στειλ' τους κανα mail αν θες+ρωτα τους για να το σιγουρεψεις!ibanez θες?(να κοιταξω+γω μηπως σου βρω καμια! ) εχω μια 2 στο ματι...ιμπανεζ και epiphone(les paul) αυτο θα κανω!8α στλ ενα μαιλ... ασχετο αυτο το 23 διπλα απο το ονομα σου τι ειναι??
kate23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 α ωραια!ποσταρε link αν θες να τις δω! ειναι ο "τυχερος" μου αριθμος!
-WISE- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 α ωραια!ποσταρε link αν θες να τις δω! ειναι ο "τυχερος" μου αριθμος! εχω βρει αυτη....την εχω βαλει την ατιμη στο ματι εδω και καιρο... http://www.musicorama.gr/eshop/shopping_cart.php δυστυχως δεν εχει ατοκες δοσεις οποτε ανεβαινει λιγο η τιμουλα..το σκεφτομαι για 18 η 24 δοσεις.... οποιος ξερει γενικα ας πει μια γνωμη... κειτ τι αγαπημενος αρι8μος και τετοια μας λες?ελα πες την αληθεια!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα