-WISE- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 estenough συμφωνω!!οσο πιο ακριβη τοσο καλυτερη.και στην ελλαδα οντως θελουν να τα αρπαξουν χοντρα.και εκμεταλευονται το παθος σου.τεσπα...κειτ συγκρινε τιμουλες πριν την παρεις... ναι ελα αθηνα να κανουμε την μπαντα!
kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τι γινεται παιδια?ολα καλα?κοιταξτε μια κορυφαια κιθαρα! http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=4065 το πα+στον πατερα για το πακετακι οποτε θα βαλει+αυτος λιγο(εως πολυ) το χερακι του... λεω να παω+απο την γιαγια καμια βολτα!
Deathy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω θα σου λεγα να κατεβασεις το powertab ειτε το guitarpro δεν θυμαμαι πως λεγεται και μετα να κατεβασεις οτι τραγουδι θες απο το 911-tabs η οποιο βρεις αυτα τα προγραμματα εχουνε παρτιτουρες και ταμπλατουρες οποτε για αρχαριο ειναι μια χαρα εφοσον πρωτα μαθεις να πατας τις χορδες ετσι ? Οι νοτες μη σε πειραζουν δεν θα σου χρειαστουν για αρκετο καιρο...
-WISE- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 υπαρχει βεβαια και η προυποθεση που εγραψες. ειναι πολυ χρησιμο προγραμμα(το guitar pro) αλλα δεν σημαινει οτι μαυτο θα μαθει να παιζει maiden. ωραια η κιθαριτσα κειτ.περνα και απο κανα νονο σιγα σιγα!
kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ξερω βρε να παιζω!+τις νοτες τις ξερω!πηγαινα πιανο 5 χρονια! κλασικη παιζω+μαθαινω! αλλα η ηλεκτρικη μ αρεσει περισσοτερο! εχω+βιβλιο για την κλασσικη+ψαχνω+στο internet!
andreapaog328 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 δες και backing tracks οπως πχ αυτό εδώ είμαι και εγώ στα πρόθυρα αγοράς μιας κιθάρας καταλήγω πρός αυτήν μαζί με αυτόν τον ενισχυτή. (τα ? μαζέυονται σιγά σιγά) το μαγαζί ενδεικτικό είναι
kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 thanx ανδρεα! (αλλα νομιζω οτι θα το χρειαστω αργοτερα ) φοβερη κιθαρα!!!(για τον ενισχυτη δεν ξερω...αλλα λογικα μια χαρα θα ναι ) εγω κατεληξα σε αυτο το πακετο (μεχρι στιγμης...) http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_11_1106&products_id=5216
Deathy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 καλα πηγαινε ψαξε για μια φθηνη πρωτα και μετα αλλαζεις μαγνητες
-WISE- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αντρεα καλη η επιλογη σου αλλα....σε λιγο θαναι πιο ακριβος ο ενισχυτης απο την κιθαρα!!χαχαχα! αχ μη μου δειχνετε αλλες ιπανεζ γτ δεν θα αντεξω και θα παω να παρω και γω! παιδια αλλη μια φορα κανω παρακληση οποιος ξερει καποιον που να ενδιαφερεται πουλαω εγω τη δικια μου!!
Deathy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κ εγω την πουλαω αλλα ποιος την παιρνει ετσι οπως ειναι ? Παντως εγω το αλλαξα σε χιπ χοπa$ απο κιθαριστας expeρiμentαl mpoyxoyxoyxoyxoy εγω την πρωτη μου ηλεκτρικη κιθαρα ηταν yamaha και απο οπως βγηκε τελικα ηταν καλουτσικη επιλογη αυτα για τωρα..
-WISE- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 xaxaxxa!και τι κανεις τραγουδας freestyle?
becausE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αύριο ξαναρχίζω μαθήματα είμαι τόσο χαρούμενος
kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 να σας ρωτησω...αν ζητησω το πακετακι στο Νακα λετε να μπορεσουν να μου το φερουν?γιατι εχει Νακα στα Γιαννενα!(κοιταξα στο site+δεν το χουν...) επισης τι ειναι το Kαποτάστο???
porco_rosso21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 αντρεα καλη η επιλογη σου αλλα....σε λιγο θαναι πιο ακριβος ο ενισχυτης απο την κιθαρα!!χαχαχα!αχ μη μου δειχνετε αλλες ιπανεζ γτ δεν θα αντεξω και θα παω να παρω και γω! παιδια αλλη μια φορα κανω παρακληση οποιος ξερει καποιον που να ενδιαφερεται πουλαω εγω τη δικια μου!! κιθαρα που εχει παιξει λινκιν παρκ κ οφφσπριντ....:eek: :lol:εχω ενα γνωστο που θα τον ρωτησω σε κανα δυο μερες π φτανει αθηνα..
kate23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 hey guys!τι γινεται??? κοιταξτε την υπογραφη μου!!!ε???(αντιγραφω τον WISE... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα