Προς το περιεχόμενο

Με τράκαραν, τι κάνω τώρα;

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα φίλοι μου,

ενω ήμουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι ήρθε ένας απο πίσω, δεν πρόλαβε να σταματήσει και με χτύπησε πίσω αριστερά. Αποτέλεσμα σπασμένος προφυλακτήρας, σπασμένο φανάρι, τσαλακωμένο φτερό, δεν κλείνει το πορτ μπαγκαζ.

Κάλεσα τροχαία, η οποία συμπλήρωσε ένα χαρτί που αναφέρει ξεκάθαρα ότι φταίει αυτός που έπεσε πάνω μου ενώ ήμουν σταματημένος στο φανάρι.

Ο φταίχτης έκανε δήλωση και σήμερα ήρθε πραγματογνώμονας απο την ασφάλεια του και έβγαλε φωτογραφίες το αυτοκίνητο μου. Μου είπε ότι θα εκτιμήσει την ζημιά, τα ανταλλακτικά που θα χρειαστώ (με τιμές αντιπροσωπείας) και θα μου πει το ποσό που θα μου δώσουν για να φτιάξω την ζημιά.

Πρέπει να προσέξω κάτι;

Μήπως έχει καμια παγίδα η υπόθεση;

Τι λέει η εμπειρία σας;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αφου εγιναν ολα σωστα φτιαχνεις το αμαξι και περιμενεις απο την ασφαλεια να σου δωσει το ποσο. Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες θεωρουν υπερβολικο το ποσο που τους λες και δινουν λιγοτερα :mad: Ετσι τουλαχιστον εγινε σε ενα φιλο που τον τρακαραν απο πισω και αλλαξε το πορτ μπαγκαζ.

Δημοσ.

σν ειναι καινουργιο θα σου τα δωσουν ολα...

επισης εφοσον το δεχοταν ο αλλος δεν χρειαζοταν να φωναξεις αστυνομια.μια φιλικη δηλωση επρεπε να κανεις για να παρεις κ τα λεφτα αμεσως απο την δικη σου κ οχι την δικη του ασφαλιστικη.

αν δεν στα δωσουν ολα απλα πας δικαστικως,λογικα θα χεις νομικη προστασια στην ασφαλεια σου.βεβαια τα λεφτα θα τα παρεις μετα απο 1 χρονο το λιγοτερο

Δημοσ.
σν ειναι καινουργιο θα σου τα δωσουν ολα...

επισης εφοσον το δεχοταν ο αλλος δεν χρειαζοταν να φωναξεις αστυνομια.μια φιλικη δηλωση επρεπε να κανεις για να παρεις κ τα λεφτα αμεσως απο την δικη σου κ οχι την δικη του ασφαλιστικη.

αν δεν στα δωσουν ολα απλα πας δικαστικως,λογικα θα χεις νομικη προστασια στην ασφαλεια σου.βεβαια τα λεφτα θα τα παρεις μετα απο 1 χρονο το λιγοτερο

φιλική δήλωση γίνεται μόνο όταν συμμετέχουν σε αυτήν οι 2 ασφάλειες με δικό τους συμφωνητικό. Δυστυχώς στην περίπτωση μας δεν γινόταν.

Δημοσ.

Το πορτ μπαγκάζ να το αλλάξεις!!! Διαφορετικά αν σου το σφυριλατήσουν δεν θα εφαρμόζει καλά.

Ο εμπειρογνώμονας δεν μπορεί να κάνει ακριβή διάγνωση της ζημιάς.

Η ασφαλιστική εταιρεία είναι η τελευταία που θα ενημερωθεί για το κόστος ζημιάς.

Θα πας στο συνεργείο να σου πουν τον καλύτερο τρόπο επιδιόρθωσης της κάθε ζημιάς, θα συμφωνήσεις στο να ξεκινήσει η δουλειά και το συνεργείο θα πάρει τηλέφωνο την ασφαλιστική εταιρία για να την ενημερώσει απλά για τα μαμησιάτικα.

Θα πας στο συνεργείο της επιλογής σου, αλλά μην πεις στην ασφαλιστική σε ποιο πριν πας. Θα συννενοηθούν ματαξύ τους για να ξελασπώσουν φθηνά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...