Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Belkin wireless G-mimo και forthnet

MacPhisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακολουθει τρελλο προβλημα...

ειχα σεταρει μια χαρα το belkin μου στην Altec...ενερογοποιηθηκε η forthnet 2 play στα 24 Mbps και πεταγε το μηχανημα...επιανα μεχρι και 1.5 Mb/s με συγχρονισμο στα 14Μbps..

ολα αυτα χωρις να πειραξω τα dns...επαναλαμβανω οτι ειχα αφησει τις αρχικες ρυθμισεις για την altec...ουσιαστικα δηλαδη αλλαξα μονο Username και password..

κανω το λαθος και περναω το dlink 2640B το οποιο και συγχρονιζε μονο στα 8Mbps...με max ταχυτητα τα 850 kb/s....

ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι οτι στην επιστροφη μου στο belkin αντιμετωπισα μια καταστροφη....με τα 1000 ζορια και αφου περασα τα dns της forthnet το εκανα να δουλεψει..ΑΛΛΑ

1)σε LAN συνδεση ολα βαινουν καλως (πανω απο 1 mb/s)

2)σε wireless και στο speedtest της forthnet (αλλα και στην πραξη) πιανω max 120 kb/s....

και στο wireless μου ερχεται το κλασσικο πια "Other network traffic is congesting the link"

υποψιν οτι το παραπανω δεν εμφανιζεται σε lan συνδεση..

firmware σto belkin ειναι το τελευταιο....δεν παιζει δηλαδη αναβαθμιση...

αρα

α)τι μπορω να κανω ή τι στο διαολο φταιει..

β)υπαρχει καμια λογικη εξηγηση στο γιατι αρχικα δουλευαν ολα μα ολα μια χαρα χωρις τα dns της forthnet...

thanx προκαταβολικα παιδια...εχω φαει πανω απο 2 ημερες με το να παλευω να το σιαξω...

να και τα αποτελεσματα στο speedtest..

με wireless

13/06/2008 12:17:08

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 820.66Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 442.46kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

και σε LAN

13/06/2008 12:20:01

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 776.38Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 9.85Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Δημοσ.

α.οχι speedtest.αλλα κατεβασμα απο http://www.apple.com β.οι dns δεν αλλαζουν κατι.γ.αλους drivers για την ασυρματη καρτα αλλο καναλι στο ασυρματο.αλλο κλειδωμα στο ασυρματο.μου φενεται παραξενο να εχει 8 mbit με το ενα κai 15 με το αλλο.κατι δνε παει καλα.αν με καλωδιο παιζεις κανονικα και δεν παιζεις με το ασυρματο εκει δεν φτεει h forthnet>μια φορα ειχα ενα Usr9108 .δυο λαπτοπ διπλα διπλα το ενα κατεβαζε με 350 το αλλο με 700 οταν και τα δυο μεκαλωδια ειχαν 750.αβυσσος η ψυχη του ασυρματοθ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...