nikoss_xx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 φτιάχνοντας ένα νέο φάκελο όπου το βάλεις(πχ στραβά η και απάνω από έναν άλλο φάκελο )το βρήσκης ακριβός στην ίδια θέση χωρίς να έχει κάνει αυτόματη ταξινόμηση και τοποθέτηση, τη λύση υπάρχει?
natia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας--> Show view options-->Arrange by:...
dali13gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 φτιάχνοντας ένα νέο φάκελο όπου το βάλεις(πχ στραβά η και απάνω από έναν άλλο φάκελο )το βρήσκης ακριβός στην ίδια θέση χωρίς να έχει κάνει αυτόματη ταξινόμηση και τοποθέτηση,τη λύση υπάρχει? Εξαρτάται από την ρύθμιση που θα του δώσεις. Κάνε στο κενό δεξί κλικ και Arrange by Kind και θα φαίνονται σωστά.
nikoss_xx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 μηπως υπηρχε κανας τροπος να στοιχιζονται μονα τους την στιγμη που μπαινει ο φακελος μεσα οπως γινεται και στα windows?
nikoss_xx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ναι snap to grid βοήθαμε λιγάκι δεν μπορώ να καταλάβω τη θέλεις να πείς.. οι γνώσεις μου ακόμα είναι πολύ φρέσκες πάνω στα mac
NiCk_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 βοήθαμε λιγάκι δεν μπορώ να καταλάβω τη θέλεις να πείς..οι γνώσεις μου ακόμα είναι πολύ φρέσκες πάνω στα mac Άνοιξε ένα φάκελο .. Δεξί click στο κενό -> Show View Options -> Arrange By : Snap To Grid
NiCk_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ πάρα πολύ Κανένα πρόβλημα φίλε .. Enjoy your Mac
topgunidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 σόρρυ φίλε αλλά ήμουν λίγο βιαστικός...καλώς μας ήρθες!!!!Είναι μαγεία!
nikoss_xx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 και οχι μόνο,μπορεί να μου φαίνονται βουνό τωρα όμως ειναι τέλεια,σας ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια που είχα ,και σίγουρα θα σας ξανά χρειαστώ .. είμαι είδη κάτοχος ενός macbookpro και απο την πώρωση που έχω έβαλα να πουλήσω το pc (φτιαγμένο μόλις 3 μηνών) για να πάρω mac pro απλά τέλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.