stimuli Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το αγόρασα εχθές . Ξεκινάω το παιχνίδι, μπαίνω στους υπόνομους με τα ποντίκια και όταν ψάχνω κάποια κουτιά και τέτοια κολλάει εκεί ο ήρωας και δεν με αφήνει να κουνηθώ καθόλου και το αρχίζω από την αρχή . Γιατί;
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 τι να σου πω ρε μεγάλε.και εγώ το έχω το παιχνίδι(σε ps3)και δεν εχω το πρόβλημα που λες.εγω θα σε συμβούλεβα να το πας γρήγορα εκει που το αγόρασες.
gRim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μήπως κουβαλούσε πολλά αντικείμενα και κολλούσε ο παίκτης του από το βάρος; Κι εγώ πρώτη φορά το έπαιξα εχθές και συνέβη αυτό.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 τι να πω ρε grim και εμένα έχει 500 items αλλά...δε κολλάει.τώρα το να κολλάει επειδή έχει πολλά items δε μου φένεται λογικό....
biscoto Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 αναλογα το race σου μπορεις να κουβαλας περισσοτερα/λιγοτερα items ξεφορτωσου κανενα απο το inventory και θα εισαι οκ (τουλαχιστον στο pc ετσι γινεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.