ChrisIDH Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Θελω την βοηθεια σας γιατι προσφατα πηρα ενα μεταχειρισμενο mac , αλλα επειδη ειμαι νεος κ χρησιμοποιουσα pc, δεν ειχα κ μεγαλη ιδεα. και τελικα αρχισε κ κολλαγε οταν εκανα format κ του περασα τα leopard . βρηκα τον λογο , ο οποιος ειναι το bus speed το οποιο μου ειναι 167MHz. κ εψαξα να βρω τι υποστιριζουν κ τα tiger .. κ εγραφε απο 333MHz + πανω .. οποτε .. τι μπορω να κανω σ'αυτη την περιπτωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καταρχήν πες μας τι μοντέλο πήρες και με τι επεξεργαστή. Και τι κολλήματα σου έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisIDH Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Processor : Dual 1.42GHz PowerPC G4 2MB L3 cashe per processor Memory: 2GB DDR SDRAM Bus Speed: 167MHZ το πηρα βασικα για να δουλευω μονο το Logic τπτ αλλο , κ crashari κολλαει κλεινει το logic .. πηγα να περασω το toast και παγωσαν ολα ουτε το alt cmd esc δεν εκανε τπτ το κλεισα απο κατω .. δν ξερω ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μια χαρά είναι το μηχάνημα για Leopard. Δεν έχει σχέση το Bus Speed που αναφέρεις. Μπορεί να είναι hardware πρόβλημα. Κάνε το Apple Hardware Test να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μια χαρά είναι το μηχάνημα όντως από specs! τρέχω το logic συνεχεια σε αρκετά πιο κάτω μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisIDH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 δεν εχω το "Apple Hardware Test CD" ... μπορω να το βρω καπου ? να κανω καπως αλλιως το τεστ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δεν μου λες, με το tiger δούλευε σωστά; Όταν έβαλες το Leopard, το έβαλες σαν update πάνω από το Tiger ή έκανες clean install? Το δισκάκι είναι αυθεντικό ή κατεβασμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisIDH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 ειχε μεσα οταν το πηρα καποια παλια version δεν ηταν tiger κ δεν το δουλεψα κ πολυ αλλα σωστα δουλευε γιατι ο ανθρωπος το'χε σε studio ,anyway κ εκανα format κ εβαλα αυθεντικα τα leopard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisIDH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 βρηκα ενα techtool deluxe κ εκανα μ'αυτο ενα scan ολα ok μου τα'βγαλε αλλα δεν εκανε ενα surface scan που εχει σαν επιλογη, τι αλλο μπορω να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louiscy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 φιλε πρώτα δοκίμασε να κανεις όλα τα updates του leopard αν δεν τα έκανες. μετά κανε το update του logic σε 8.1 και 8.2. μετά τρέξε το onyx και κανε ένα σωστό maintenance.μετά άνοιξε το logic και πήγαινε au validation και δες αν υπάρχει κανένα 3d party au plugin που μπορεί να έχει πρόβλημα. μετά κοίταξε μπας και στα settings του project που δούλευες έχεις επιλεγμένο το 44000 και 16 bit(δεν πιστεύω να υποστηρίζει παραπάνω το g4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisIDH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 φιλε πρώτα δοκίμασε να κανεις όλα τα updates του leopard αν δεν τα έκανες. μετά κανε το update του logic σε 8.1 και 8.2.μετά τρέξε το onyx και κανε ένα σωστό maintenance.μετά άνοιξε το logic και πήγαινε au validation και δες αν υπάρχει κανένα 3d party au plugin που μπορεί να έχει πρόβλημα. μετά κοίταξε μπας και στα settings του project που δούλευες έχεις επιλεγμένο το 44000 και 16 bit(δεν πιστεύω να υποστηρίζει παραπάνω το g4) Εκανα ολα τα update, το logic το'χα κανει 8.2 , ok κ με το onyx, κοιταξα k τα au μηπως φταει κατι αλλα κ'αυτα μια χαρα ειναι , ναι εχω επιλεγμενο 44 k 16 .. δν μπορω να καταλαβω τι φταει πια .. μπορω να το παω σε καποιον να το κοιταξουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.