Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με το Bus Speed

ChrisIDH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω την βοηθεια σας γιατι προσφατα πηρα ενα μεταχειρισμενο mac , αλλα επειδη ειμαι νεος κ χρησιμοποιουσα pc, δεν ειχα κ μεγαλη ιδεα.

και τελικα αρχισε κ κολλαγε οταν εκανα format κ του περασα τα leopard .

βρηκα τον λογο , ο οποιος ειναι το bus speed το οποιο μου ειναι 167MHz.

κ εψαξα να βρω τι υποστιριζουν κ τα tiger .. κ εγραφε απο 333MHz + πανω .. οποτε .. τι μπορω να κανω σ'αυτη την περιπτωση ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Processor : Dual 1.42GHz PowerPC G4

2MB L3 cashe per processor

Memory: 2GB DDR SDRAM

Bus Speed: 167MHZ

το πηρα βασικα για να δουλευω μονο το Logic τπτ αλλο , κ crashari κολλαει κλεινει το logic ..

πηγα να περασω το toast και παγωσαν ολα ουτε το alt cmd esc δεν εκανε τπτ το κλεισα απο κατω ..

δν ξερω ρε γμτ :fear:

Μια χαρά είναι το μηχάνημα για Leopard. Δεν έχει σχέση το Bus Speed που αναφέρεις. Μπορεί να είναι hardware πρόβλημα. Κάνε το Apple Hardware Test να δεις.

Δεν μου λες, με το tiger δούλευε σωστά; Όταν έβαλες το Leopard, το έβαλες σαν update πάνω από το Tiger ή έκανες clean install? Το δισκάκι είναι αυθεντικό ή κατεβασμένο;

ειχε μεσα οταν το πηρα καποια παλια version δεν ηταν tiger κ δεν το δουλεψα κ πολυ αλλα σωστα δουλευε γιατι ο ανθρωπος το'χε σε studio ,anyway κ εκανα format κ εβαλα αυθεντικα τα leopard!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

φιλε πρώτα δοκίμασε να κανεις όλα τα updates του leopard αν δεν τα έκανες. μετά κανε το update του logic σε 8.1 και 8.2.

μετά τρέξε το onyx και κανε ένα σωστό maintenance.μετά άνοιξε το logic και πήγαινε au validation και δες αν υπάρχει κανένα 3d party au plugin που μπορεί να έχει πρόβλημα. μετά κοίταξε μπας και στα settings του project που δούλευες έχεις επιλεγμένο το 44000 και 16 bit(δεν πιστεύω να υποστηρίζει παραπάνω το g4)

φιλε πρώτα δοκίμασε να κανεις όλα τα updates του leopard αν δεν τα έκανες. μετά κανε το update του logic σε 8.1 και 8.2.

μετά τρέξε το onyx και κανε ένα σωστό maintenance.μετά άνοιξε το logic και πήγαινε au validation και δες αν υπάρχει κανένα 3d party au plugin που μπορεί να έχει πρόβλημα. μετά κοίταξε μπας και στα settings του project που δούλευες έχεις επιλεγμένο το 44000 και 16 bit(δεν πιστεύω να υποστηρίζει παραπάνω το g4)

Εκανα ολα τα update, το logic το'χα κανει 8.2 , ok κ με το onyx,

κοιταξα k τα au μηπως φταει κατι αλλα κ'αυτα μια χαρα ειναι , ναι εχω επιλεγμενο 44 k 16 ..

δν μπορω να καταλαβω τι φταει πια .. :cry:

μπορω να το παω σε καποιον να το κοιταξουν ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...