Προς το περιεχόμενο

Ποιό λειτουργικό για την σύνθεσή μου;

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Υπολογιστής μου αποτελείται από τα εξής:

1) AMD A64 3000+

2) MSI NEO 2PLATINUM MOBO

3) 2 χ 1GB DDR RAM DUAL CHANNEL

4) ATI RADEON 3650 HB AGP

5) 320GB WD HD + 80 GB WD HD + 250 GB WD EIDE

6) SKYSTAR 2 SAT CARD

7) SB LIVE! SOUND CARD

8) PCI WIFI CARD

9) NEC DVD REC

10) CHIEFTECH 450WATT PSU

1) Σκέπτομαι να πάρω έναν νέο σκληρό δίσκο και να βάλω vista.

Σωστή επιλογή ή να βάλω στον νέο δίσκο winxp pro eng οπως έχω και τώρα ( αλλά φρέσκια εγκατάσταση)?

2) Μπορώ άφοβα να βάλω το SP3 ή θα κρασάρει το σύμπαν? ( θα έχω πρόβλημα με activation? - γκούχου!) Θα μπουτάρει κανονικά ή θα "χάσω" το pc?

Δημοσ.

1) Το προτεινόμενο από εμένα.

2) Θα κρασάρει το σύμπαν έχουν αναφερθεί προβλήματα του SP3 με τους AMD επεξεργαστές όπως μπορείς να δεις και με αναζήτηση οπότε κράτα πισηνή εάν σκοπεύεις να το κάνεις, αα θα σου ξαναζητήσει activation τώρα για γκούχου γκούχου activation δυστηχώς δεν ξέρω.

Δημοσ.

Για το πρώτο μπορεί να απαντηθούν εδώ οι απορίες σουhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258325

Για το δεύτερο εγω με amd και sp3 και δόξα το θεό όλα καλά

Δημοσ.

εγω προτεινω να βαλεις και τα 2 λειτουργικα σε ενα σκληρο. Εχω το ιδιο σχεδον συστημα με εσενα, ιδιο επεξεργαστη, ιδια μνημη και τα vista τρεχουν μια χαρα. Αν δεν θες προβληματα με ασυμβατοτητες και τετοια βαλε τα XP που ειναι και πιο ευχρηστα και πιο λειτουργικα.

Κανε συνδιασμο και καθε φορα χρησιμοποιησε οποιο θες

Δημοσ.

τα vista έχουν τι μαγική ιδιότητα να αχρηστεύουν οποιοδήποτε PC τους δόσης, ακόμα και τι televtea λέξη τις τεχνολογίας.

βάλε ΧΡ καλύτερα, και αφού φοβάσαι το SP3, βάλε το 2 και κανε τα televtea updtae για αυτήν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...