sarisn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα στη δουλειά: Θέλω να κάνω shared έναν φάκελο από τον file server (Windows Server 2003), ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν μόνο ένας συγκεκριμένος χρήστης και εγώ (σαν admin). Αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα στο "Sharing and Security" του φακέλου: Στα permissions σαν users έχω βάλει μόνο τον χρήστη και μένα με full δικαιώματα (όλα Allow) και τίποτα άλλο. Στο tab Security είχε από default σαν "Group or user names" τα εξής: Administrators System και εγώ πρόσθεσα πάλι τον χρήστη και μένα όπως και στα permissions νωρίτερα. Ξέχασα να πω ότι πριν από τα παραπάνω πήγα στο "Computer Management" > Local users and groups > Users και έφτιαξα τα δύο accounts των χρηστών (του χρήστη και το δικό μου). Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ούτε εγώ ούτε ο χρήστης έχουμε πρόσβαση στον φάκελο αυτό... δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς με τα permissions κλπ. αλλά με το μόνο τρόπο που τελικά άνοιξε ήταν όταν πρόσθεσα στα permissions σαν user όλους τους Users (υπάρχει ένα group με όλους τους χρήστες) αλλά δεν τον θέλω αυτό το τρόπο γιατί έτσι έχουν πρόσβαση όλοι στο συγκεκριμένο φάκελο. Στα Windows XP και των δύο υπολογιδτών έχουμε κάνει login με τα αντίστοιχα usernames που έχω βάλει και στον file server. Μπορεί κανείς να μου πει τί έχω κάνει λάθος ή τί άλλο πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.
sarisn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Χμμ... μάλλον το βρήκα. Έκανα μια επανεκκίνηση και στα δύο pc και τώρα μπαίνουν κανονικά μόνο αυτοί οι δύο χρήστες... μυστήρια πράγματα χεχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.