Προς το περιεχόμενο

διαφορες νεου μοντελου imac

koprodogis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που θα ηθελα να μαθω βασικα ειναι ποιες ειναι οι διαφορες απο τον νεο iMac, 20-inch σε σχεση με τον παλιο.

Απο αυτα που εγω βλεπω και συγκρινω σε πλαισιο και e-shop αλλα και σε review η διαφορα εχει να κανει με τον επεξεργαστη και την ταχυτητα διασυνδεσης του.

η διαφορα των 100 ευρω κρινω οτι ειναι αρκετη και με κανει να κλεινω στο παλιο.

Ενδιαφερεται βασικα μια φιλη που το δηλωνει ξεκαθαρa το ψωνιο, θελω Mac γιατι ειναι ωραιο και ειναι apple:X.

(μιλαμε για σοβαρα επιχειρηματα ε????)

Αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει για να διαφωτησω και γω με τη σειρα μου

Δημοσ.

1. Καλύτεροι επεξεργαστές

2. Μεγαλύτεροι δίσκοι

3. Καλύτερες επιλογές για κάρτες γραφικών

4. Αλλαγμένο (ελάχιστα) design

5. Περισσότερα υποστηριζόμενα wi-fi protocols

αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα :P

Δημοσ.

να το κανω λιγο ποιο συγκεκριμενο γιατι μαλλον δεν το ειπα σωστα πριν.

Ενδιαφερομαι μονο για το 20" ιντζο και μαλιστα το κατωτερο μοντελακι.

Να δοσω και λινκ λιγο Παλιό και νέο

Δισκος, καρτα γραφικων, μνημες, πανελ οθονης(το διαβασα σε πολλα review οτι ειναι ιδιο), μπλα μπλα ιδια και στα 2, και το wifi υποστηριζει και στα 2 n πρωτοκολλο.

οποτε μιλαμε μονο για επεξεργαστη σε αυτα τα 2 ??

Αν ειναι αυτο μου φαινεται θα βοηθησω το e-shop να ξεστοκαρει γιατι τα 100 ευρω ειναι πολλα.

Το σχεδιο που αλλαζει ακριβως??

Δημοσ.

Μόνο στο επεξεργαστή είναι η διαφορά. Χτύπα τον παλιό, δεν έχει νόημα να δώσεις παραπάνω λεφτά.

Δημοσ.

Γενικοτερα οι διαφορες των 2 μοντελων που σκεφτεσαι ειναι κυριως στον επεξεργαστη:

ο καινουριος εχει επεξεργαστη στα 2.4Ghz με 6ΜΒ L2 cache και 1066MHz bus. Ο παλιος εχει επεξεργαστη στα 2.0Ghz με 4ΜΒ L2 cache και 800MHz bus.

Δηλαδη ο καινουριος ειναι 20%+ πιο γρηγορος...

Επισης ο καινουριος επεξεργαστης ειναι λιγοτερο ενεργοβορος, αναπτυσσει χαμηλοτερες θερμοκρασιες , υποστηριζει εντολες SSE4 για επιταχυνση video encoding (ακομα δεν εχουν εμφανιστει τετοιες εφαρμογες παρα μονο ελαχιστες στα windows).

Τελος ο καινουριος εχει και λιιιιγο πιο γρηγορες μνημες, ειναι στα 800MHz εναντι των 667MHz του προηγουμενου...

Προσωπικα λοιπον πιστευω πως 100 ευρω παραπανω (10%) αξιζουν για ενα πιο καiνουριο μηχανημα με επεξεργαστη 20% πιο γρηγορο..

Χτυπα τον καινουριο!

Eκτος αν εισαι πολυ περιορισμενος οικονομικα.

Διαφορετικα ο καινουριος εχει καλυτερο value for money.

Δημοσ.

Καλως παιδες,

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας, αν εχει καποιος αλλο να προσθεσει κατι ευπροσδεκτο.

Προσωπικα θα προτεινω στη φιλη μου τον παλιο, τα 100 ευρω για κατι που θα της ειναι αχρηστο μπορουν καλιστα να παν για ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο.Δε νομιζω να εχει οικομονικο προβλημα αλλα για να το χρησιμοποιεις σχεδον αποκλειστικα για ιντερνετ και εργασιες σε office ε νομιζω ειναι πεταμα χρηματων αλλα αυτος που εχει το μαχαιρι κοβει και οχι εγω.

Δημοσ.

Και εγώ τον παλιό πήρα πρόσφατα.

Οι διαφορές αναφέρθηκαν στο μήνυμα του haHa.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να πας για το παλιό αν σε ενδιαφέρει η οθόνη. Το καινούργιο 20" έχει πολύ χειρότερη οθόνη απο το παλιό, στις ίδιες ίντσες πάντα. Αν μιλήσουμε για 24" πιστεύω οτι το καινούργιο έχει καλύτερη οθόνη, τουλάχιστον έτσι λένε τα δικά μου τα μάτια (εξαιρώντας το θέμα της glossy οθόνης που το αφήνουμε απ'εξω μιας και είναι υποκειμενικό..)

Απο'κει και πέρα, οσον αφορά τον επεξεργαστή τα είπαν τα παιδιά παραπάνω, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...