Προς το περιεχόμενο

προβλημα με hotmail

nicolicius1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας

Εδω και δύο μέρες έχω ενα μεγάλο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου Hotmail.

Ηθελα να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης μου, ολα οκ λοιπον μεχρι που πήγα να μπώ.

Βαζω τα στοιχεια user name pass κανονικά δειχνει πως μπαινει και εκει μου βγάζει αυτο το μήνυμα. : παροχή πληροφοριών λογαριασμού.Πριν πραγματοποιήσετε είσοδο στο Windows Live, θα πρέπει να επιλέξετε μια νέα ερώτηση και μυστική απάντηση και να καταχωρήσετε την τοποθεσία και την ημερομηνία γέννησής σας. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για επαλήθευση της ταυτότητάς σας

Ελα ομως που η σελίδα δεν φορτώνει και λεει πως υπάρχει σφάλμα. Τι κάνω τώρα??

Υπαρχει καποια λύση? Καποιος υπεύθυνος της hotmail να με βοηθήσει?:cry:

Παρακαλω βοηθηστε με

(αν το θεμα ειναι σε λαθος μεταφερετε το και συγχωρεστε με)

Δημοσ.

...το θέμα είναι αν πάει να την ανοίξει με firefox (με opera χλωμό το κόβω) , να το κάνει με i.e. (οι σελίδες της MS έχουν μια τάση να θέλουν i.e. για να ανοίξουν σωστά...)

(..αλλά μάλλον με αυτόν το κάνει, και μάλλον δεν είναι θέμα browser αλλά σελίδας...)

Δημοσ.
...το θέμα είναι αν πάει να την ανοίξει με firefox (με opera χλωμό το κόβω) , να το κάνει με i.e. (οι σελίδες της MS έχουν μια τάση να θέλουν i.e. για να ανοίξουν σωστά...)

(..αλλά μάλλον με αυτόν το κάνει, και μάλλον δεν είναι θέμα browser αλλά σελίδας...)

Μου έκανε και εμένα κάτι τέτοια το Hotmail όταν πήγαινα να μπω από τη σελίδα που είχα στα bookmarks. Όταν έγραψα http://www.hotmail.com μπήκε κανονικα...

Δοκίμασε το μήπως φταίει αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...