Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Intel όπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενες ειδήσεις μας, ακουγόταν έντονα πως θα κρατούσε το πρωτόκολλο USB 3.0 αποκλειστικά για την ίδια, αναγκάζοντας τον ανταγωνισμό να προβεί στην κατασκευή δικού του συμβατού με το USB 3.0 σχεδίου. Αυτές οι φήμες τελικά φαίνεται πως αποδεικνύονται λανθασμένες, μιας και με σημερινή ανακοίνωση η εταιρεία δήλωσε πως θα έχει διαθέσιμα δωρεάν τα Specs για τον USB 3.0 Host Controller περίπου στα μέσα του τρέχοντος έτους.

Τα Specs αυτά θα δωθούν σε όλους τους κατασκευαστές που τα χρειάζονται με ένα συμβόλαιο, το οποίο δε θα απαιτεί καμία πληρωμή. "Τζάμπα, δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση, κερασμένα", είπε ο Nick Knupffer, εκπρόσωπος της Intel, μέσα στο blog της εταιρείας.

Όπως έχουμε πει, τα σχέδια του USB 3.0 αναπτύσσονται από το USB 3.0 Promoter Group, μέλη του οποίου είναι οι Intel, Microsoft, Hewlett-Packard, NXP Semiconductors, NEC και Texas Instruments. Τα σχέδια του Host Controller αναπτύσσονται από την Intel και αυτά είναι τα σημαντικότερα όλων, όπως τονίζουν οι AMD, nVIDIA και VIA.

"Όσο πιο σύντομα άλλωστε βγει το USB 3.0 στην αγορά, τόσο πιο σύντομα εσείς οι αναγνώστες θα πλημμυρίσετε τις συσκευές σας και τους σκληρούς σας δίσκους με απίστευτα μεγάλα αρχεία, που θα χρειάζονται μεγάλη επεξεργαστική ισχύ για να τρέξουν, βοηθώντας σας εν τέλει να αξιοποιήσετε ακόμα καλύτερα τον τετραπύρηνο επεξεργαστή που αγοράσατε", έγραψε ο Nick Knupffer στο blog.

Source.png Πηγή: hwbox.gr

Δημοσ.
... το οποίο δε θα απαιτεί καμία πληρωμή. "Τζάμπα, δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση, κερασμένα", είπε ο Nick Knupffer, εκπρόσωπος της Intel, μέσα στο blog της εταιρείας.

"Όσο πιο σύντομα άλλωστε βγει το USB 3.0 στην αγορά, τόσο πιο σύντομα εσείς οι αναγνώστες θα πλημμυρίσετε τις συσκευές σας και τους σκληρούς σας δίσκους με απίστευτα μεγάλα αρχεία, που θα χρειάζονται μεγάλη επεξεργαστική ισχύ για να τρέξουν, βοηθώντας σας εν τέλει να αξιοποιήσετε ακόμα καλύτερα τον τετραπύρηνο επεξεργαστή που αγοράσατε", έγραψε ο Nick Knupffer στο blog.

No comments... απο αλλου θα παρουν τα λεφτα τους.

Περισσοτερες εταιρειες θα διαθετουν την πιο διαδεδομενη συνδεση εξωτερικων συσκευων,

αρα περισσοτερες συσκευες με την συγκεκριμενη θυρα, στη μεση θα μπει και το marketing

των εταιρειων, θα δουμε απο μονοι μας και την διαφορα στις ταχυτητες (θελω να πιστευω),

οποτε δεν θα θελει και πολυ να ψαχνουμε για usb v3 θυρες...

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι έγινε μια πρώτη καλή κίνηση, φυσικά η συμβατότηταπ ρος τα πίσω θα πρέπει αυτή την φορά να θεωρείται δεδομένη για όλους τους χρήστες..

• Super Moderators
Δημοσ.

πάλι καλά...

άντε να δούμε τι θα γίνει και με την Nvidia για τους Νehalem...

Δημοσ.

Τι εννοει εκει με τα αρχεια και τους 4πυρινους?

Δηλαδη εγω που εχω διπυρινο και μεγαλα αρχεια τι ειμαι?εξωγηινος?

Δημοσ.

ελα τωρα.σε blog της intel το διαβασες,τι περιμενες;;

για την intel μακαρι μεχρι και τα αυτοματα μηχανακια που πουλανε καφε να ειχαν τετραπυρηνους..

γιατι οχι;

ενας πυρηνας για τον φρεντο

ενας για τον εσπρεσσο

και δυο (2) πυρηνες για τον φραπε γιατι ειναι και δυσκολος

μαγκια!με εναν επεξεργαστη φτιαχνεις ταυτοχρονα 3 διαφορετικους καφεδες!

Δημοσ.
ελα τωρα.σε blog της intel το διαβασες,τι περιμενες;;

για την intel μακαρι μεχρι και τα αυτοματα μηχανακια που πουλανε καφε να ειχαν τετραπυρηνους..

γιατι οχι;

ενας πυρηνας για τον φρεντο

ενας για τον εσπρεσσο

και δυο (2) πυρηνες για τον φραπε γιατι ειναι και δυσκολος

μαγκια!με εναν επεξεργαστη φτιαχνεις ταυτοχρονα 3 διαφορετικους καφεδες!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτη η ατακα εγραψε!!!

Δημοσ.

Η Intel τελικά δεν είναι και τόσο γενναιώδορη.

Ήδη η nVidia εξέφρασε την δυσαρέσκια της που αργεί να δώσει σχετικά με την πρόοδο που γίνεται για το USB 3.0 και κοιτάνε μήπως μαζί με άλλες εταιρίες φτιάξουν αντίπαλη υλοποίηση του.

http://www.thestandard.com/news/2008/06/14/intel-nvidia-dispute-heats-usb-3-0-standard-fight

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά η Nvidia έχει άλλα προβλήματα με την Intel, το usb 3.0 είναι το λιγότερο

Δημοσ.

Λογικό να τα δώσει δωρεάν είναι standar το USB και φυσικά όπως αναφέρθηκε έχει συμφέρον η Intel να το κάνει αυτό. Αν και νομίζω πως το USB 3.0 έρχεται νωρίς. Ήδη το USB 2.0 δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως (480mbit ή αλλιώς 60mbyte/s) καθώς όλα γενικά όπως τα αποθηκευτικά μέσα σκληροί δίσκοι αλλά ακόμα και τα SSD δεν έχουν φτάσει τέτοια ταχύτητα ακόμα. Εκτός αν τα νέα χαρακτηριστικά του USB 3.0 έχουν να κάνουν κυρίως με το response time. Θα μου πείτε καλύτερα να έρχεται κάτι νωρίς, παρά αργά...

Δημοσ.
Αν και νομίζω πως το USB 3.0 έρχεται νωρίς. Ήδη το USB 2.0 δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως (480mbit ή αλλιώς 60mbyte/s) καθώς όλα γενικά όπως τα αποθηκευτικά μέσα σκληροί δίσκοι αλλά ακόμα και τα SSD δεν έχουν φτάσει τέτοια ταχύτητα ακόμα.

Θα μου πείτε καλύτερα να έρχεται κάτι νωρίς, παρά αργά...

Απαντησες μονος σου ευτηχως...:X

Δε λες παλι καλα που προχωραει τοσο γρηγορα η τεχνολογια και γλυτωνουμε

κανα φραγκο ? Ελεγα να παρω mp3 player καινουργιο μιας και αυτο που εχω

υποστηριζει usb v1.1, τωρα δεν αξιζει να παρω usb v2 μιας και θα βγουν τα

καινουργια :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...