Προς το περιεχόμενο

Τι μισθό παίρνει ένας Moderator?

alex1papas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προφανώς και έχουν, είναι ζήτημα ασφαλείας του φόρουμ. Τα μισά μπαν έγιναν μετά από εύρεση πμ που σχεδίαζαν διπλακάουντς και χακιές.

Γενικά από ότι έχω δει όμως εσύ δεν έχεις πρόβλημα, οπότε μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

Πώς νομίζεται ότι εξαρθρώθηκε το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που δρούσε ανενόχλητα ?

Δημοσ.
Αυτό είναι αστείο ή πράγματι οι moderators έχουν τέτοια δικαιώματα?

...εδώ κοιτάνε κάτω από φούστες, εκεί κολλάς τώρα ; ; ;

μη μου πεις ότι κάθε φορά που φοράς φούστα και κάθεσαι στο pc δεν έχεις ένα αίσθημα ότι κάποιος σε παρακολουθεί...Ε λοιπόν δεν είναι τυχαίο.

Δημοσ.

Καημένο κορίτσι σε βρήκαν μικρό και σε πειράζουν:P

Σιγά μη κάθονται να κοιτάνε απο τόσα μέλη τα πμ.

Καλά ίσως μπορεί απο κάποια συγκεκριμένα μέλη...:P

Δημοσ.

Αίσχος είναι. Εγώ ντρέπομαι πραγματικά, δεν το έχω πει σε κανέναν από τους IRL γνωστούς μου. Μόνο από Super Moderator και πάνω αξίζει! SmilieConfused.gif tongue.png

Δημοσ.
Τελικά είναι μεγάλη ανωμαλία να είσαι moderator...

Κοίτα, δεν έχεις άδικο να το λες αυτό. Ομολογουμένως, κάποια από τα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις το φόρουμ ασφαλές και ζωντανό, ε, ας πούμε πως εντάσσονται σε αυτά τα μέσα που ο σκοπός αγιάζει. Όντως δηλαδή, κάποια από αυτά ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ θα ήταν τόσο ανήθικα (όπως η περίπτωση της lolitas14 το 2005, ο parsifal θα θυμάται...) που θα ήταν εμετικά. ΌΜΩΣ, το καλό που προκύπτει από αυτές τις πράξεις κατερίνα, είναι πολύ πιο εμφανές και σημαντικό. Και όσο λιγότερα ξέρετε, τόσο λιγότεροι κουβαλούν τις τύψεις.

Δημοσ.
... κάποια από αυτά ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ θα ήταν τόσο ανήθικα (όπως η περίπτωση της lolitas14 το 2005, ο parsifal θα θυμάται...) που θα ήταν εμετικά...

αυτό υποτίθεται βοηθάει?? μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά για μας τους μικροί..:cry: me wanna know now

:devil::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...