pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Παρακολούθα τα ποστς του Λούσι και θα καταλάβεις.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Εμένα μου αρέσει γιατί μπορώ να διαβάζω τα πμ των χρηστών.
o_magazatoras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εμένα μου αρέσει γιατί μπορώ να διαβάζω τα πμ των χρηστών. Ακόμα κι αυτά που σου στέλνουν;
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εμένα μου αρέσει γιατί μπορώ να διαβάζω τα πμ των χρηστών. Αυτό είναι αστείο ή πράγματι οι moderators έχουν τέτοια δικαιώματα?
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Προφανώς και έχουν, είναι ζήτημα ασφαλείας του φόρουμ. Τα μισά μπαν έγιναν μετά από εύρεση πμ που σχεδίαζαν διπλακάουντς και χακιές. Γενικά από ότι έχω δει όμως εσύ δεν έχεις πρόβλημα, οπότε μην αγχώνεσαι.
angmar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Άρα αφού τα βλέπουν κι άλλοι @@ προσωπικά μηνύματα είναι, απλά είναι λιγότερο δημόσια.
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Πώς νομίζεται ότι εξαρθρώθηκε το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που δρούσε ανενόχλητα ?
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αυτό είναι αστείο ή πράγματι οι moderators έχουν τέτοια δικαιώματα? ...εδώ κοιτάνε κάτω από φούστες, εκεί κολλάς τώρα ; ; ; μη μου πεις ότι κάθε φορά που φοράς φούστα και κάθεσαι στο pc δεν έχεις ένα αίσθημα ότι κάποιος σε παρακολουθεί...Ε λοιπόν δεν είναι τυχαίο.
johnykim Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καημένο κορίτσι σε βρήκαν μικρό και σε πειράζουν Σιγά μη κάθονται να κοιτάνε απο τόσα μέλη τα πμ. Καλά ίσως μπορεί απο κάποια συγκεκριμένα μέλη...
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Τελικά είναι μεγάλη ανωμαλία να είσαι moderator...
parsifal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αίσχος είναι. Εγώ ντρέπομαι πραγματικά, δεν το έχω πει σε κανέναν από τους IRL γνωστούς μου. Μόνο από Super Moderator και πάνω αξίζει!
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Τελικά είναι μεγάλη ανωμαλία να είσαι moderator... Κοίτα, δεν έχεις άδικο να το λες αυτό. Ομολογουμένως, κάποια από τα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις το φόρουμ ασφαλές και ζωντανό, ε, ας πούμε πως εντάσσονται σε αυτά τα μέσα που ο σκοπός αγιάζει. Όντως δηλαδή, κάποια από αυτά ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ θα ήταν τόσο ανήθικα (όπως η περίπτωση της lolitas14 το 2005, ο parsifal θα θυμάται...) που θα ήταν εμετικά. ΌΜΩΣ, το καλό που προκύπτει από αυτές τις πράξεις κατερίνα, είναι πολύ πιο εμφανές και σημαντικό. Και όσο λιγότερα ξέρετε, τόσο λιγότεροι κουβαλούν τις τύψεις.
soturin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ... κάποια από αυτά ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ θα ήταν τόσο ανήθικα (όπως η περίπτωση της lolitas14 το 2005, ο parsifal θα θυμάται...) που θα ήταν εμετικά... αυτό υποτίθεται βοηθάει?? μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά για μας τους μικροί.. me wanna know now :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.