Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Σας γράφω από ένα απομακρυσμένο νησί του ειρηνικού. Στο οποιο αυτοεξοριστηκες ?
costas_k Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Στο οποιο αυτοεξοριστηκες ? Για να μην τον βρούνε οι μοντερατορες
washcloud Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Αφήστε τα σάπια ότι δεν βγάζετε λεφτά, όλοι οι υπεύθηνοι του insomnia είναι στο κόλπο.Υπάρχει ένας Browser στα Mac που στο insomnia κάτω δεξιά εμφανίζει ένα Ν όταν το πάτησα εμφανίσηκαν κάτι περίεργες εικόνες και μετά μου ζήτησε κωδικο όταν μετά από μήνες έσπασα τον κωδικό βρέθηκα μποστά σε παιδική πορνογραφία, πώληση οργάνων και παράνομη διακίνηση λογισμικού. Δυστηχώς με εντόπισαν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κόλλησα ιό που έρηξε την σύνδεση στο ίντερνετ και διέγραψε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Σας γράφω από ένα απομακρυσμένο νησί του ειρηνικού. Τώρα ξέρετε την αλήθειααααααααααααα. ...και φυσικά δεν έχεις ανεμιστήρες εκεί ε ;
funbreaker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω άλλη απορία.Εντάξει προφανώς λεφτά δεν βγάζουν οι moderators και μάλλον είναι καμμένοι και γουστάρουν.Αυτο που με παραξενεύει είναι πως μπορούν και αφιερώνουν τόσο χρόνο.Εννοώ πως προφανώς θα έχουν και κάποια άλλη δουλειά οπότε όσο ελεύθερο χρόνο έχουν τον αφιερώνουν στο forum. Δηλαδή η ζωή τους θα είναι δουλειά-insomnia,insomnia-δουλειά. Και αναρωτιέμαι είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα?
parsifal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δηλαδή η ζωή τους θα είναι δουλειά-insomnia,insomnia-δουλειά. Λάθος. Επίσης, κοιμόμαστε και τρώμε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Ο Hal9000 δε χρειάζεται τίποτα από αυτά, αφού δουλεύει με ρεύμα...
slipknot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Στο μέλλον αν δουλεύω σε κάποιο γραφείο ή κάπου που να έχω pc και internet θα κάνω δήλωση για μια θέση moderator.Θα συνδυάζω δουλειά με παρακολούθηση του forum και κλείδωμα topics με στυλ
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 υπηρξα moderator σε μεγαλο site του εξωτερικου οπου ειχε καποιο περιεχομενο οπου πληρωνες για να εχεις συνδρομη ,εκει απλα ειχα δωρεαν προσβαση στα παντα δλδ οτι καινουριο εβγαινε το ειχα για να το κανω review δλδ μπορουσαν να μου στειλουν μια φωτογραφικη που ακομη να κυκλοφορησει να την επεξεργαστω να γραψω υπερ και κατα και να την στειλω πισω,καποτε φυσικα τυγχαινε να μου αφηνουν προιοντα που αξιολογουσα σαν δικα μου 2-3 φορες φυσικα .Αυτα ειναι τα τυχερα,με διωξανε γιατι δεν ειχα χρονο και τα τελευταια review ηταν πενιχρα
alex1papas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω άλλη απορία.Εντάξει προφανώς λεφτά δεν βγάζουν οι moderators και μάλλον είναι καμμένοι και γουστάρουν.Αυτο που με παραξενεύει είναι πως μπορούν και αφιερώνουν τόσο χρόνο.Εννοώ πως προφανώς θα έχουν και κάποια άλλη δουλειά οπότε όσο ελεύθερο χρόνο έχουν τον αφιερώνουν στο forum.Δηλαδή η ζωή τους θα είναι δουλειά-insomnia,insomnia-δουλειά. Και αναρωτιέμαι είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα? Είναι σαν να ρωτάς τους σκουπιδιάρηδες γιατί δουλεύουν.
funbreaker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Είναι σαν να ρωτάς τους σκουπιδιάρηδες γιατί δουλεύουν. Από ανάγκη μάλλον και όχι για χόμπι... Αλλά οι moderator το κάνουν για χόμπι. Είναι ανεξήγητο.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως αυτό το πράμα καλύπτει τις ανάγκες τους για εξουσία.
slipknot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως αυτό το πράμα καλύπτει τις ανάγκες τους για εξουσία. Ακριβώς αυτό...έναν τέτοιον moderator θα βρείτε στο μπλα μπλα κυρίως,είναι βάρβαρος και έχει μεγάλη φαντασία.
dimitris2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 χμμμ "Τι μισθό παίρνει ένας Moderator"? εγω πιστευω οτι πολλοι θα πληρωναν κιολας να ειναι moderatorες οχι κιολας να παιρνουν και μισθο
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 χμμμ "Τι μισθό παίρνει ένας Moderator"? εγω πιστευω οτι πολλοι θα πληρωναν κιολας να ειναι moderatorες οχι κιολας να παιρνουν και μισθο Ας μας πει ένας από αυτούς γιατί την βρίσκει με αυτό το χόμπι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.