parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αχ tovaritch, εγώ ένα ξέρω: Αν δεν φτιάξουμε union δυνατό, ο Hal θα συνεχίσει να μας πίνει το αίμα για πενταροδεκάρες εις τον αιώνα τον άπαντα. 1400 ρούβλ...ευρώ βασικό, εδώ και τώρα!
user12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το κλασικο οτι το forum δεν εχει εσοδα, τοτε για ποιον λογο ολος αυτος ο κοπος?
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το κλασικο οτι το forum δεν εχει εσοδα, τοτε για ποιον λογο ολος αυτος ο κοπος? Έλα ντε; Γιατί να φροντίζει κάποιος για τη συνέχιση της ύπαρξης μίας online κοινότητας δεκάδων χιλιάδων μελών που αλληλοβοηθούνται, μαθαίνουν και κάνουν και τον χαβαλέ τους; Γιατί ένας πατέρας να ασχολείται με την ανατροφή του παιδιού του, αφού δεν έχει έσοδα από αυτήν τη δραστηριότητα; Πόσο κιλά μαλάκας μπορεί να είναι;
user12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Έλα ντε; Γιατί να φροντίζει κάποιος για τη συνέχιση της ύπαρξης μίας online κοινότητας δεκάδων χιλιάδων μελών που αλληλοβοηθούνται, μαθαίνουν και κάνουν και τον χαβαλέ τους; Γιατί ένας πατέρας να ασχολείται με την ανατροφή του παιδιού του, αφού δεν έχει έσοδα από αυτήν τη δραστηριότητα; Πόσο κιλά μαλάκας μπορεί να είναι; Η συντρηση του παιδιου ειναι βασικο ενστικτο οπως γινεται στα πουλακια στα λιονταρακια και στα τιγρακια.Η συντηρηση του forum ειναι συνηθως για χρηματικους σκοπους.Παντως εμενα προσοπικα δεν υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξεις γνωμη.Οπωτε σταματαω εδω. Φιλικα
Xvipes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εμένα δεν με νοιάζει αν παίρνουν λεφτά οι moderatores(που το 90% ? των moderator σε πολλά forum ασχολούνται γιατί το γουστάρουν και για κανένα άλλο λόγο.) Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόσες πολλές διαφημίσεις στο forum? Τόσο πολύ αυξήθηκε το bandwith πια και έπρεπε να αυξηθούν τα έσοδα? Feel free not to reply,just wondering...
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το κλασικο οτι το forum δεν εχει εσοδα, τοτε για ποιον λογο ολος αυτος ο κοπος? είμαι είσαι είναι είμαστε είστε είναι ΨΩΝΙΑ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 [...] Παντως εμενα προσοπικα δεν υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξεις γνωμη.Οπωτε σταματαω εδω. Φιλικα OK, αφού δεν αλλάζεις γνώμη, επιστρέφω στο προηγούμενο μοτίβο: Έχεις δίκιο, ο Hal9000 όντως βγάζει τα προς το ζην από το forum χωρίς να χρειαστεί να κάνει άλλη εργασία. O Hal9000 τρέφει και τη μικρή του αδερφή, η οποία έχει ανάγκες: iPod, iPhone, αυτοκίνητο δικό της, Filmnet. Ο Ηal9000 κυκλοφορεί με μία BMW Coupe με δερμάτινα καθίσματα και ζει σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Κι όλα αυτά από το forum! Κάνε κι εσύ ένα forum για να πλουτίσεις - μπορείς!
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αχ tovaritch, εγώ ένα ξέρω: Αν δεν φτιάξουμε union δυνατό, ο Hal θα συνεχίσει να μας πίνει το αίμα για πενταροδεκάρες εις τον αιώνα τον άπαντα. [ATTACH]12589[/ATTACH] 1400 ρούβλ...ευρώ βασικό, εδώ και τώρα! Δεν φαντάζομαι να μπήκες σε αυτή τη διαδικασία photoshop και φαντάζομαι οτι είναι σηκωμένη απο ίντερνετ εικόνα... Είναι τυχαίο οτι η μοναδική γυναίκα moderator λέγεται christina... όπως φαίνεται να λέει και το βελάκι στην φωτό; Σύμπτωση ή ο σατανάς; ( slipknot)
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ...εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, αν είσαι μέλος της διαχειριστικής ομάδας και άλλου φόρουμ, θεωρείσαι διπλοθεσίτης ;
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν φαντάζομαι να μπήκες σε αυτή τη διαδικασία photoshop... Όχι βέβαια! Εξάλλου, το Internet είναι γεμάτο από κομμουνιστικά posters με τίτλο "www.insomnia.gr Moderators Rights" σε κυριλλικούς χαρακτήρες και μία Cristina μέσα. Όποιο site και να επισκεφτείς, θα πέσεις πάνω σ' ένα. Δεν παίζει. ...εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, αν είσαι μέλος της διαχειριστικής ομάδας και άλλου φόρουμ, θεωρείσαι διπλοθεσίτης ; Μόνο αν είσαι moderator στο forum του ΣΥΖΕΥΞΙΣ!
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Όχι βέβαια! Εξάλλου, το Internet είναι γεμάτο από κομμουνιστικά posters με τίτλο "www.insomnia.gr Moderators Rights" σε κυριλλικούς χαρακτήρες και μία Cristina μέσα. Όποιο site και να επισκεφτείς, θα πέσεις πάνω σ' ένα. Δεν παίζει. Loooooooool Παραήταν αλαμπουρνέζικα για να καταλάβω οτι λέει insomnia εκει πάνω
user12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 OK, αφού δεν αλλάζεις γνώμη, επιστρέφω στο προηγούμενο μοτίβο: Έχεις δίκιο, ο Hal9000 όντως βγάζει τα προς το ζην από το forum χωρίς να χρειαστεί να κάνει άλλη εργασία. O Hal9000 τρέφει και τη μικρή του αδερφή, η οποία έχει ανάγκες: iPod, iPhone, αυτοκίνητο δικό της, Filmnet. Ο Ηal9000 κυκλοφορεί με μία BMW Coupe με δερμάτινα καθίσματα και ζει σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Σιγα μην αγορασει και την Google.
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 OK, αφού δεν αλλάζεις γνώμη, επιστρέφω στο προηγούμενο μοτίβο: Έχεις δίκιο, ο Hal9000 όντως βγάζει τα προς το ζην από το forum χωρίς να χρειαστεί να κάνει άλλη εργασία. O Hal9000 τρέφει και τη μικρή του αδερφή, η οποία έχει ανάγκες: iPod, iPhone, αυτοκίνητο δικό της, Filmnet. Ο Ηal9000 κυκλοφορεί με μία BMW Coupe με δερμάτινα καθίσματα και ζει σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Κι όλα αυτά από το forum! Κάνε κι εσύ ένα forum για να πλουτίσεις - μπορείς! Ο paredwse δίνει τις πιο έγγυρες πληροφορίες περί των συνδικαλιστικών του φόρουμ. Ο paredwse παίρνει το ζήτημα "δουλεία δεν είχε ο διάολος, και έπλεκε πουλόβερ" στα σοβαρά, και απαντάει ακάθεκτος. o paredwse ό,τι του λείπει σε γοητεία, το αναπληρώνει σε φαντασία. Και δεν έχει την ανάγκη φαντασιώσεων, if u know what i mean. o paredwse έχει κάτω από το μαξιλάρι, μια φωτό του Χρήστου Πασσαλάρη. o paredwse είχε προτέινει στον Θεμιστοκλή, το κείμενο που στάλθηκε στους Πέρσες πριν τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Τόσο παλιός και έγκυρος δημοσιογράφος είναι. o paredwse είχε επίσης συνθέσει/εκφωνίσει το κείμενο για εισβολή των Αρειανών το '38(σημ. : κατοίκων του πλανήτη Άρη, προς αποφυγή σύγχισης με τους κατοίκους του πλανήτη ΠΑΟΚ).Ο Orson Welles ήταν απλά η βιτρίνα του. ο paredwse όταν έχει κέφια, τρώει την Στεφανίδου, τον Χίο, και ΟΛΟ το Κους-Κους για πρωινό. στη δημοσιογραφική πιάτσα, είναι επίσης γνωστός ως riksexwse. ο paredwse φέρεται να έχει πει το ιστορικό "Στο Ινσόμνια κάνουμε ρεπορτάζ. Τα τζιτζίκια προς πετάλωμα τα αφήνουμε στους άλλους, διότι από συναδελφική αλληλεγγύη δεν θέλουμε να γίνουν και κλέφτες για να ζήσουν". αν ο Tσακ Νόρις ήταν η Oprah, τότε ο paredwse θα ήταν η Νίνα Βλάχου. ο paredwse έχει κερδίσει 2 φορές το Poulitzer, αλλά δεν πήγε να το παραλάβει διότι πόσταρε στο μπλα-μπλα του Ινσόμνια. o paredwse είναι πολύ καλύτερος ακόμη κι απ' τον Φρέντυ Γερμανό. Διότι αυτός είναι, επιπλέον, Έλληνας. Κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και το βιβλίο του "Ακριβό Μου Ινσόμνια", και θα γίνει η αποκατάσταση της αξίας αυτής στη συνείδηση του κόσμου.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Αν αυτή είναι η Cristina,οι άλλοι 2 ποιοι είναι ? Klain,απαιτώ λεφτά.Τα δικαιώματα της ατάκας αλλά και όλου του topic μου ανήκουν.
lefi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Αφήστε τα σάπια ότι δεν βγάζετε λεφτά, όλοι οι υπεύθηνοι του insomnia είναι στο κόλπο. Υπάρχει ένας Browser στα Mac που στο insomnia κάτω δεξιά εμφανίζει ένα Ν όταν το πάτησα εμφανίσηκαν κάτι περίεργες εικόνες και μετά μου ζήτησε κωδικο όταν μετά από μήνες έσπασα τον κωδικό βρέθηκα μποστά σε παιδική πορνογραφία, πώληση οργάνων και παράνομη διακίνηση λογισμικού. Δυστηχώς με εντόπισαν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κόλλησα ιό που έρηξε την σύνδεση στο ίντερνετ και διέγραψε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Σας γράφω από ένα απομακρυσμένο νησί του ειρηνικού. Τώρα ξέρετε την αλήθειααααααααααααα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.