Προς το περιεχόμενο

Τι μισθό παίρνει ένας Moderator?

alex1papas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ω θεοί... not again :P

Να υπενθυμίσουμε οτι το παραπάνω λίνκ παραπέμπει σε κλειστό θέμα του 06. Προφανώς απο τότε οι ανάγκες του site έχουν αυξηθεί.. και έχει υπάρξει διαφοροποίηση στους μισθούς και στα μπόνους... Ευτυχώς που υπήρξε η πρόσφατη εμφάνιση στην ΕΡΤ και απέδωσε αρκετούς νέους users *5? το κεφάλι ώστε να να στρώσει κάπως ο ισολογισμός..

Αυτό δεν κράτησε βέβαια για πολύ μιας και μετά απο έλεγχο της ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε οτι κάποιοι mods ήταν ανασφάλιστοι. Υπήρξε χρηματικό πρόστιμο και οι εναπομείναντες ζήτησαν βαρέα και ανθυγιεινά (για προφανείς λόγους)

Ένταση υπήρξε στο τελευταίο meeting των διαχειριστών όταν διέρευσε οτι ο lucifer έκανε την περμανάντ του βάζοντας χέρι στο ταμείο του site..

Κατα τα άλλα..

Σε site του εξωτερικού που έχουν να κάνουν με πάρε-δώσε και υπάρχουν κάτι 2% κρατήσεις κτλ.. Τα έσοδα είναι αρκετά ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και να υπάρχουν και σε κάποιες περιπτώσεις τεράστια κέρδη...

Οι διαφημίσεις στο συγκεκριμένο site καλύπτουν απο όσο καταλαβαίνω τα βασικά έξοδα διατήρησης ώστε να είναι προφανής η απάντηση στο θέμα.

Και τεράστια έσοδα βασικά να είχε το site για χι ψι λόγους... και πάλι δεν συνηθίζεται οι mod να πληρώνονται...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ω θεοί... not again :P

Να υπενθυμίσουμε οτι το παραπάνω λίνκ παραπέμπει σε κλειστό θέμα του 06. Προφανώς απο τότε οι ανάγκες του site έχουν αυξηθεί.. και έχει υπάρξει διαφοροποίηση στους μισθούς και στα μπόνους... Ευτυχώς που υπήρξε η πρόσφατη εμφάνιση στην ΕΡΤ και απέδωσε αρκετούς νέους users *5? το κεφάλι ώστε να να στρώσει κάπως ο ισολογισμός..

Αυτό δεν κράτησε βέβαια για πολύ μιας και μετά απο έλεγχο της ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε οτι κάποιοι mods ήταν ανασφάλιστοι. Υπήρξε χρηματικό πρόστιμο και οι εναπομείναντες ζήτησαν βαρέα και ανθυγιεινά (για προφανείς λόγους)

Ένταση υπήρξε στο τελευταίο meeting των διαχειριστών όταν διέρευσε οτι ο lucifer έκανε την περμανάντ του βάζοντας χέρι στο ταμείο του site..

Κατα τα άλλα..

Σε site του εξωτερικού που έχουν να κάνουν με πάρε-δώσε και υπάρχουν κάτι 2% κρατήσεις κτλ.. Τα έσοδα είναι αρκετά ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και να υπάρχουν και σε κάποιες περιπτώσεις τεράστια κέρδη...

Οι διαφημίσεις στο συγκεκριμένο site καλύπτουν απο όσο καταλαβαίνω τα βασικά έξοδα διατήρησης ώστε να είναι προφανής η απάντηση στο θέμα.

Και τεράστια έσοδα βασικά να είχε το site για χι ψι λόγους... και πάλι δεν συνηθίζεται οι mod να πληρώνονται...

Ρε συ, αυτά στα είχα πει εμπιστευτικά. Όχι για να τα δημοσιοποιήσεις σε όλο το forum! :mad:

Δεν σου ξαναλέω τίποτα... :-(

Δημοσ.
Ρε συ, αυτά στα είχα πει εμπιστευτικά. Όχι για να τα δημοσιοποιήσεις σε όλο το forum! :mad:

Δεν σου ξαναλέω τίποτα... :-(

Θέλεις λοιπόν να μην ενημερώνονται οι users για τα δρώμενα του forum? Θέλεις να λειτουργείς στο παρασκήνιο; Είναι δικαίωμα μας να γνωρίζουμε τις κινήσεις αυτών που ψηφίζουμε και εμπιστευόμαστε για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής μας ζωής..

Τραμπουκισμοί και προσπάθειες για να φιμώσετε :X τον απλό user ΔΕΝ θα περάσουν...

Απεργία πείνας απο αύριο στις 11 έξω απο τον server του insomnia.

ΌΧΙ άλλες μισές αλήθειες!

ΟΧΙ άλλα συμφεροντολογικά ban!

ΟΧΙ άλλα κλειδώματα!

ΖΗΤΩ το ελεύθερο φόρουμ

Νόμος είναι το δίκιο του user..

Δημοσ.

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΡΕ! ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ!!!

Περιττό να πω ότι η μεταφορά του θέματος εδώ είναι προσπάθεια συγκάλυψης..

• Super Moderators
Δημοσ.
Θέλεις λοιπόν να μην ενημερώνονται οι users για τα δρώμενα του forum? Θέλεις να λειτουργείς στο παρασκήνιο; Είναι δικαίωμα μας να γνωρίζουμε τις κινήσεις αυτών που ψηφίζουμε και εμπιστευόμαστε για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής μας ζωής..

Τραμπουκισμοί και προσπάθειες για να φιμώσετε :X τον απλό user ΔΕΝ θα περάσουν...

Απεργία πείνας απο αύριο στις 11 έξω απο τον server του insomnia.

ΌΧΙ άλλες μισές αλήθειες!

ΟΧΙ άλλα συμφεροντολογικά ban!

ΟΧΙ άλλα κλειδώματα!

ΖΗΤΩ το ελεύθερο φόρουμ

Νόμος είναι το δίκιο του user..

Καλά ρε απατεώνα, εσύ δεν είχες υποσχεθεί να τα δώσεις σε άλλο site για να δημοσιοποιηθούν και να ασκήσουμε πίεση στον Hal9000 να αυξήσει λίγο τους μισθούς πείνας που παίρνουμε;;; :mad:

Εγώ φταίω που σου είχα υποσχεθεί θέση moderator στην υπό σύσταση ενότητα "Πλέξιμο-Ράψιμο-Οικοκυρικά".

Τώρα δεν πρόκειται να γίνεις ποτές moderator, στο εγγυώμαι προσωπικά! :devil:

Δικό μου το λάθος, έπρεπε να προσέχω: "Προσέχετε από των ψευδοπροφητών, οίτινες έρχονται πρός υµάς εν ενδύµασιν προβάτων, έσωθεν δε είσιν λύκοι άρπαγες" (Ματθ. 7:15)

Δημοσ.

!!!!

Δηλαδή δεν θα γίνω mod στα Οικοκυρικά;;;;

Αστειεύεσαι φαντάζομαι!

Εγώ μετακόμισα... Ξεκίνησα μια καινούρια ζωή... Άρχισα την σταυροβελονιά!!!! βασισμένος στις υποσχέσεις... αλλα εσύ... εσύ με πρόδωσες! Άτιμε!

Όσο για το "θεματάκι" σου ("χεχ"(απαξιωτικό)) όλα ήταν μια πρόφαση...

Συνεργαστήκαμε με τον hal για να δούμε ποιοι έχουν σκοπό να εξεγερθούν... ήμουν ο insider.. ήμουν ο λύκος που φυλούσε τα πρόβατα... ήμουν ο

captain_planet-full.jpg

captain planet!

edit: roflmao με το εδάφιο :P

Δημοσ.

Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω αν ολα αυτα με τους μισθους τα λετε κωμικα ή αν πραγματικα ισχυουν.Επι τους ουσιας,πληρωνεστε?Αν ναι,δεν με ενδιαφερε ποσο...απλως αν οντως ανταμοιβεστε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω αν ολα αυτα με τους μισθους τα λετε κωμικα ή αν πραγματικα ισχυουν.Επι τους ουσιας,πληρωνεστε?Αν ναι,δεν με ενδιαφερε ποσο...απλως αν οντως ανταμοιβεστε.

Επί της ουσίας, δεν παίρνουμε φράγκο.

Και το site/forum έχει υψηλά έξοδα, τα οποία μετά βίας καλύπτονται από τις διαφημίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...