Amadeus7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ποιά πιστεύετε πως είναι η καλύτερη προπληρωνένη κάρτα (όχι πιστωτική) για αγορές στο ίντερνετ?
sret Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Τωρα και χρονια εχω της eurobank η οποια περναει σε ολες τις αγορες που κανω.Παλιοτερα ειχα και της τραπεζας Αττικης η οποια ηταν εξισου καλη.
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δε χρειάζεται απαραίτητα να πάρεις προπληρωμένη κάρτα. Πάνε σε μια τράπεζα που δίνει χρεωστικές κάρτες και άνοιξε 2 λογαριασμούς. Ο ένας θα είναι συνδεδεμένος με την κάρτα, ο οποίος θα είναι άδειος και ο άλλος που δε θα έχει σύνδεση με την κάρτα όπου θα έχεις τα χρήματα σου. Εννοείται ότι θα πάρεις κωδικό για web banking ώστε να κάνεις ηλεκτρονικά της μεταφορές χρημάτων. Όποτε θέλεις να κάνεις μια αγορά θα βάζεις το απαραίτητο ποσό στον άδειο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα και θα πληρώνεις. Ακόμα και να πάρει κάποιος την κάρτα σου θα του είναι άχρηστη καθώς δε θα υπάρχουν χρήματα για να τη χρησιμοποιήσει σε αντίθεση με την προπληρωμένη που μπορεί να σου φάει το υπόλοιπο.
groove54 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ακριβως το ιδιο κανω και εγω. Εχω 2 λογαριασμους στην alpha bank ο καθενας με την καρτα του. Την μια απο τις 2 καρτες την χρησιμοποιω για αγορες απο το ιντερνετ και γενικα εξω στα μαγαζια οταν δεν θελω να κουβαλαω λεφτα πανω μου. Ειναι το ιδιο με της τραπεζας Κυπρου την προπληρωμενη απλα σε αυτην την περιπτωση πρεπει να εχεις λεφτα στον λογαριασμο σου
Amadeus7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 επειδή αυτό το μήνα κλείνω τα 18 και από τώρα και μετά θα μπορώ να βγάλω κάρτα, δεν είχα πολυασχοληθεί, γι'αυτό αν μπορείτε θα ήθελα να μου εξηγήσετε ποιά η διαφορά της χρεοστικής με την προπληρωμένη κάρτα?
groove54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 ουσιαστικα το ιδιο πραγμα ειναι. Απλα την προπληρωμενη νομιζω μπορει να την βγαλει και ανηλικος. Για την χρεωστικη θα πρεπει να εχεις λεφτα στον λογαριασμο σου για να κανεις χρηση της ενω για την προπληρωμενη θα πρεπει να την εχεις "φορτισει" με χρηματα σε καποιο υποκαταστημα της τραπεζας ή με μετρητά σε ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου ή μέσω του Internet Banking της Τράπεζας Κύπρου Περισοτερες πληροφοριες στο http://www.prepaidcards.gr
kanenas3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Η χρεωστική είναι στην ουσία μια κάρτα που δεν έχει πιστωτικό όριο και το όριο της είναι το ποσό που έχεις στο λογαριασμό σου. Αν τη συνδιάσεις με 2 λογαριασμούς όπως είπα παραπάνω είναι η καλύτερη λύση για ασφάλεια.
groove54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Βασικα εχει οριο και η χρεωστικη. Πχ 1000 ευρω την ημερα. Τουλαχιστον ετσι ειναι η δικη μου. Κατα τα αλλα οποιον τροπο και αν επιλεξεις πανω κατω τα ιδια ειναι. Αμα δεν εχεις λογαριασμο σε τραπεζα πηγαινε βγαλε μια προπληρωμενη που ουτε διαδικασιες πολλες εχει ουτε να περιμενεις να σου στειλουνε την καρτα
kanenas3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Βασικα εχει οριο και η χρεωστικη. Πχ 1000 ευρω την ημερα. Τουλαχιστον ετσι ειναι η δικη μου. Κατα τα αλλα οποιον τροπο και αν επιλεξεις πανω κατω τα ιδια ειναι. Αμα δεν εχεις λογαριασμο σε τραπεζα πηγαινε βγαλε μια προπληρωμενη που ουτε διαδικασιες πολλες εχει ουτε να περιμενεις να σου στειλουνε την καρτα Ναι υπάρχει όριο αλλά τουλάχιστον στην Πειραιώς μπορείς να το ξεπεράσεις με το ExtraPIN. Βάζοντας δηλαδή ένα PIN που σου έρχεται στο κινητό που έχεις δηλώσει με μήνυμα. Βέβαια σπάνια θα δώσεις τόσα χρήματα.
groove54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 μου φαινεται το μπερδεψαμε το παλικαρι εχει καιρο να φανει... ει ψιτ παλικαριιι διαβασε και αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=157405
Amadeus7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 εδώ είμαι, μην ανησυχείτε, σας παρακολουθώ και καταγράφω τις συμβουλές σας. φοβάμαι όμως λίγο να κάνω μεταφορές χρημάτων από το λογαριασμό μου στο λογαριασμό της κάρτας, αν και ξέρω πως η διαδικασία περιέχει την εισαγωγή πολλών κρυφών κωδικών και τα λοιπά και αν και χρησιμοποιώ κυρίως linux (που θεωρείτε ασφαλέστερο) ακόμα έχω ενδυασμούς οπότε συγκλήνω προς την προπληρωμένη. το πρόβλημα με αυτή είναι ότι είμαι σε χωριό και πρέπει να κατεβαίνω συνέχεια λάρισα για να την γεμίζω.
AlexNet Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Εγώ ανακάλυψα οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάρτα ανάληψης απο ΑΤΜ της Πειραιώς στο paypal.
kanenas3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Εγώ ανακάλυψα οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάρτα ανάληψης απο ΑΤΜ της Πειραιώς στο paypal. Αν λέει Electron Visa πάνω ναι γιατί είναι χρεωστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.