Προς το περιεχόμενο

acer aspire one review

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαα.α... το ειδα δεν 8α με ενδιεφερε κατι τετοιο.. επιμένω σε acer ή msi ή το πολυ πολυ asus eee pc 900

για το accer ξερεις τι επεξεργαστη φοράει??νομιζω 1,6 ατομ....και τι σκληρο???

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ηρθε λοιπόν το εν λόγω λάπτοπ

acer aspire one και είναι κατά τη γνώμη μου το πιο ομορφο μέχρι στιγμής.

Ψήνομαι πολύ, αλλά περιμένω και τις τιμές των dell.

Δημοσ.

Το aspire one εχει ερθει και στο multirama. Ειχα παει απο κοντα να το δω και ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης. Εμενα δε μου φενεται καλυτερο, να πω την αληθεια το καλυτερο μου φενεται το asus 901 λογω μπαταριας.

Ολα τα υπολοιπα (msi wind, aspire one, HP)για εναν περιεργο λογω ερχονται με 3 cell μπαταρια, και διαρκει 2-2.5 ωρες αν ειμαστε τυχεροι. Ενω σε αντιθεση το asus 901 ερχεται με 6 cell και διαρκει στην χειροτερη 6 ωρες!

Δε ξερω μπορει να εχω δωσει πολυ σημασια στην μπαταρια, αλλα ενωειται οτι αυτα τα μικρα τα περνεις για να τα δουλευεις χωρις φορτιστη. Αν βαλουμε στην μεση και το φορτιστη ξεφυγαμε εντελως.

Και το acer με 3αρα γραφει οτι θα κυκλωφωρησει, ισως το κανουν αυτο για να μας στελνουν να αγοραζουμε μπαταριες, απο το ebay.

P.S Διαβασα στο review που εχουν ποσταρει παραπανω, οτι η μνημη ειναι κολημενη πανω στο motherboard και γιαυτο δεν αλλαζει με τιποτα, εχουν και φωτωγραφια με ανοιχτο το acer

Δημοσ.

Τώρα με έφτιαξες ακόμα περισσότερο! Αντε να βγει και η πρόταση της dell να έχουμε να επιλέξουμε απο μεγαλύτερη γκάμα αλλά εγώ μου φαίνεται ήδη αποφάσισα

Δημοσ.

Ναι το άμιλο μινι κυκλοφορεί απο τον Οκτώβριο αλλά εχουμε και το όμορφο μηχανάκι της lg. Για μένα το καλύτερο είναι με 10άρα οθόνη και πάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...