FaNhS_ThE_GrEaT Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ποια ειναι η κανονικη θερμοκρασια που θα πρεπει να εχει ενας σκληρος δισκος?κανα καλο προγραμα που να δειχνει την θερμοκρσια του?
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Απ' οτι έχω καταλάβει κάθε δίσκος λειτουργει σε διαφορετικές θερμοκρασίες, ακόμα και μέσα στο ίδιο σύστημα... Δοκίμασε το HWMonitor, πιστεύω είναι αρκετά ακριβές. Γενικά πάνω 60C δεν είναι και πολύ καλά...
liopyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλό είναι να μην ξεπερνάει τους 50c. Αρκετά αξιόπιστο freeware --> everest home.
John-lamia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλό είναι να μην ξεπερνάει τους 50c.Αρκετά αξιόπιστο freeware --> everest home. :lol: ενος φιλου μου ο σκληρος βαραει 80αρες τι να φτεει?
skullman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αν είναι Western Digital 250gb της σειράς KS, είχανε βγάλει μια παρτίδα με κάποιους δίσκους που "βλέπανε" καμμιά 20 αριά βαθμούς διαφορά στην θερμοκρασία του δίσκου (προς τα πάνω). Το ξέρω επειδή έχω 1 τέτοιο.
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 :lol: ενος φιλου μου ο σκληρος βαραει 80αρες τι να φτεει? ....το ότι μάλλον έχει μέσα πολύ "καυτό" υλικό.... (...ένας δίσκος, δεν ξέρω τί λένε οι δεξιοαριστεράδες, καλό μου φάινεται είναι να μην "παρακαίει". Και ΠΑΝΩ από 40...παρακαίει. Συνήθως αναφέρονται οι 50 - 50κάτι ως "ασφαλές όριο λειτουργίας". Προσωπικά αισθάνομαι ΠΙΟ ασφαλής, όταν τους έχω πλακώσει στ' ανεμιστήρια και λειτουργούν στους 20 -30. Ευχαριστώ.)
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Γενικά οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να "διαβάσει" SMART κάνει. Καμιά φορά βέβαια μπορεί να πάρεις τρελές μετρήσεις ή μπορεί να έχεις πρόβλημα με δίσκους SATA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.