Προς το περιεχόμενο

Hands-free Bluetooth Pairing

UmbertoJeco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα περιεργο ερωτημα. Επειδη οτι headphone set εχω παρει για το Skype μου εχει βγει ψιλο σκαρτο οσα λευτα και εαν εχω δωσει, μπορω να κανω pair ενα bluetooth hands-free με το MacBook Pro μου (το οποιο τρεχει Leopard) και να το χρησιμοποιησω για αυτον τον σκοπο? Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μπορείς.. (λογικά)!

Ξέρεις να κάνεις bluetooth pairing?

Στο σημείο που σου ζητάει να επιλέξεις τι συσκευή ψάχνεις πάτα "Any Device" για να τις βρεί όλες, μαζί και το Headpiece.

Δοκιμασα αυτο που μου ειπες, δεν βρηκε τιποτα. Ισως η συγκεκριμενη συσκευη εχει θεμα δεν ξερω. Υπαρχουν αλλες λυσεις? Καποιο hands-free compatible με PC pairing η καποιο headset που να εχετε υποψη σας?

Δοκιμασα αυτο που μου ειπες, δεν βρηκε τιποτα. Ισως η συγκεκριμενη συσκευη εχει θεμα δεν ξερω. Υπαρχουν αλλες λυσεις? Καποιο hands-free compatible με PC pairing η καποιο headset που να εχετε υποψη σας?

Αν χρεισιμοποιουσες το handsfree με καποιο τηλ πρεπει να το κανεις unpair πρωτα(δες το manual του πως ή reset ωστε να χασει τη συνδεση με το τηλ)

εγω εχω και δουλευει κανονικοτατα!

Αν χρεισιμοποιουσες το handsfree με καποιο τηλ πρεπει να το κανεις unpair πρωτα(δες το manual του πως ή reset ωστε να χασει τη συνδεση με το τηλ)

εγω εχω και δουλευει κανονικοτατα!

Νομίζω πως δεν ισχύει αυτό που λες το handsfree μπορείς να το κάνεις pair με όσες συσκευές θες αλλά θα παίζει μόνο με μία τη φορά (υπάρχουν και handsfree που παίζουνε και με δύο συσκευές ταυτόχρονα).Μήπως ο φίλος δεν ενεργοποιήσε απο το handsfree την λειτουργεία discovery ώστε να το βρεί το pc του? Συνήθως αυτό γίνεται όταν κρατάς παρατεταμένα το κουμπί που ανοίγει το handsfree και αναβοσβήνει το λαμπάκι του συνεχώς και καμιά φορά και με 2 χρώματα (κόκκινο- μπλε π.χ.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...