Προς το περιεχόμενο

laptop vista

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να σβησω τα vista απο το laptop(καινουριος ενος μηνα) και να βαλω τα xp.πως το κανω?(δεν βρηκα κατι με search).ειναι απλη διαδικασια ή υπαρχει κανενας κινδυνος?

Δημοσ.

Αν βρεις drivers για οτι χρειαζεται ο υπολογιστης σου γιατι να μην γινεται ???

Μπουταρεις με το cd των xp κανεις format εκει που ειναι τα vista και συνεχιζεις την εγκατασταση.

Δημοσ.

Σωστός ο Γιάννης!!!!

Ψάχνεις τα drivers που χρειάζεσαι και άμα τα βρείς τότε μπορείς να ξεκινήσεις την διαδικασία εγκατάστασης των XP. Σου λέω άμα τα βρείς διότι σε πολλούς καινούργιους υπολογιστές δεν υπάρχουν drivers για ΧΡ. Εξαρτάται από την κατασκευάστρια εταιρία.

Δημοσ.

Ειναι πολυ μπερδεμα να βρεις τους drivers για XP. Εμεις με τον κολλητο εχουμε βαλει σε 4 laptops , VAIO , ACER , HP , HP αλλα δεν ειναι ευκολο αν δεν ξερεις και πολλα. Προτεινω να το πας σε καποιον εμπειρο γιατι οι μισες συκευες που εχεις πανω δεν θα παιζουν αν βαλεις XP και δεν ξερεις να βρεις σωστους drivers.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι δύσκολο να βρείς drivers για XP ,θέλει ψάξιμο αρκετό, το βασικότερο

όμως είναι οτι τα XP δέν έχουν οδηγούς για sata δίσκους που "φοράνε" οι νέοι φορητοί

τους οποίους πρέπει να ενσωματώσεις στα XP ,ψάξε για : integrate sata drivers in windows xp.

Δημοσ.
θελω να σβησω τα vista απο το laptop(καινουριος ενος μηνα) και να βαλω τα xp.πως το κανω?(δεν βρηκα κατι με search).ειναι απλη διαδικασια ή υπαρχει κανενας κινδυνος?

Kαι γιατι αν επιτρεπεται θελεις να σβησεις τα VISTA ?? :-):-)

Δημοσ.

βασικα ενας φιλος θελει να το κανει.σφαλιαρα του εχουν δωσει τα vista!θελει να βαλει κατι προγραμματα μουσικης κ του βγαζει συνεχεια μηνυματα κ κολληματα στην οθονη.τα εχει σιχαθει κ θελω να τον βοηθησω να βαλει τα xp,μιας κ μου το ζητησε.το λαπτοπ ειναι toshiba κ αν δεν απατωμαι εχει backup στο σκληρο.αν δεν καταφερει τιποτα με τα xp μπορει να κανει κανενα ghost image και να το ξαναγυρισει στα vista?ετσι απλα..

Δημοσ.
βασικα ενας φιλος θελει να το κανει.σφαλιαρα του εχουν δωσει τα vista!θελει να βαλει κατι προγραμματα μουσικης κ του βγαζει συνεχεια μηνυματα κ κολληματα στην οθονη.τα εχει σιχαθει κ θελω να τον βοηθησω να βαλει τα xp,μιας κ μου το ζητησε.το λαπτοπ ειναι toshiba κ αν δεν απατωμαι εχει backup στο σκληρο.αν δεν καταφερει τιποτα με τα xp μπορει να κανει κανενα ghost image και να το ξαναγυρισει στα vista?ετσι απλα..

Ναι μπορει να κανει επαναφορα απο το partition αυτο αρκει να μην το σβησει βεβαια . Ισως να μην σβηνει κιολας αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Πες του για να το έχει υπόψιν του ότι χάνει την εγγύηση αν βάλει ΧΡ.

Οπότε θα πρότεινα ένα partition με ΧΡ και dual boot.

Δημοσ.

Εγώ εχθές ένανα format σε ένα Sony Vaio που είχε vista.Πρώτα φίλε μου κατέβασα το nlite και έφτιαξα ένα cd WinXP στο οποίο ενσωμάτωσα τους drivers για sata με το nlite που βρήκα στο site της sony.Το φορματ μετά έγινε κανονικά.Φυσικά έφαγα πίκρα γιατί δεν αναγνώρισε τίποτα από κάρτα γραφικών μέχρι wi-fi κτλπ.Στη sony είχε μόνο για vista.Δοκίμασα και ubuntu αλλα ούτε εκεί έκανα κάτι.Μετά έβαλα πάλι τα vista...Τινα κάνουμε,μακάρι να βρω κάποια στιγμή τρόπο να τα αλλάξω.

Αν δούλευε σε ubuntu θα έσβηνα τελείως τα windows και θα εκμεταλευόμουνα εξ ολοκλήρου τα 2gb ram!

Δημοσ.

Α και για το φίλο που λέει για την εγγύηση,τηλεφώνησα σε ένα τεχνικό στα multirama και στη microsoft και μου είπαν πως η εγύηση δεν έχει καμία σχέση με το λογισμικό.ΑΛΛΑ επειδή δε βγάζεις ποτέ άκρη καλού κακού μη βγάλεις το partition με τα vista.Σιγά 10gb είναι!Και αν κάποτε χρειαστείς εγγύηση και σου πουν τίποτα,κάνε φορματ τα xp και γύρνα σε vista από το partition που έχεις κρατήσει!

,η ξεχάσεις να κανεις τα 2DVD Recovery.

Δημοσ.
Σιγουρα ισχυει αυτο ????

Σε ερώτηση που έχω θέσει στο Πλαίσιο (Εκτός Turbo-X φυσικά) για όλα τα μοντέλα αλλά και σε ερώτησή μου απευθείας στην Dell μου απάντησαν όλοι ότι ισχύει αυτό.

Τώρα ειδικά για τους πωλητές του Πλαισίου δεν κόβω το κεφάλι μου αλλά τουλάχιστον εγώ έχω αυτήν την πληροφορία και για αυτό την παραθέτω.

Αν πάντως ήθελα να βάλω ΧΡ στο μηχάνημά μου θα έκανα μία ερώτηση στην εταιρία για να είμαι σίγουρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...