Προς το περιεχόμενο

ποια ειναι η πιο σημαντικη υπογραφη που εχετε βαλει?

groove54

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος

ποια ειναι η πιο σημαντικη υπογραφη που εχετε βαλει ποτε?

Η δικη μου ειναι στη συμβαση της δουλειας μου

Δημοσ.
Οτι λεει ο τιτλος

ποια ειναι η πιο σημαντικη υπογραφη που εχετε βαλει ποτε?

Η δικη μου ειναι στη συμβαση της δουλειας μου

Τη δικη μου τη βλεπετε. Ειναι κατω απο αυτο το μήνυμα...

Δημοσ.

Η δική μου ποιο σημαντική υπογραφή που έχω βάλει είναι το τελευταίο αυτόγραφο που έδωσα σε μια δύμετρη ξανθιά.

Δημοσ.
Η δική μου ποιο σημαντική υπογραφή που έχω βάλει είναι το τελευταίο αυτόγραφο που έδωσα σε μια δύμετρη ξανθιά.

Τελικα καταφερες και την επιασες ε; 3 ωρες τρεξιμο για να της δωσεις ενα αυτογραφο πολυ δεν ειναι;

Δημοσ.

Ελπίζω ότι θα ήταν τουλάχιστον Ολυμπιακός γιατι αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο....ω, ρε τρέξιμο πισω απο τα φουστάνια των βαζελοπουλων...γιατί το παιζουν δυσκολες και μετα βγαζουν οπουδηποτε τα ματια τους...

Δημοσ.
Ελπίζω ότι θα ήταν τουλάχιστον Ολυμπιακός γιατι αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο....ω, ρε τρέξιμο πισω απο τα φουστάνια των βαζελοπουλων...γιατί το παιζουν δυσκολες και μετα βγαζουν οπουδηποτε τα ματια τους...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ειναι ΘΕΟΣ τελικα:lol:

Δημοσ.
Τη δικη μου τη βλεπετε. Ειναι κατω απο αυτο το μήνυμα...

FF.C και βλακιες χαλια η υπογραφη σου φιλε

• Super Moderators
Δημοσ.

dude WTF?!

Δημοσ.

:XΗ πρωτη ήταν που παρέδωσα τα κλειδια ενος διαμερισματός κι επειδη υπήρχε υπόλοιπο άφησα το πιάνο μου εκεί...:cry:

Μετά ηταν για ένα στεγαστικό δανείο για 40 χρόνια.

και αλλη μια στην αστυνομία οτι αρνούμε όλες τις κατηγοριες...

δεν ξέρω ποια είναι η πιο σημαντική ...

η πρώτη με έτσουξε περισσοτερο για συναισθηματικούς λόγους ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...