groove54 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο αξιοπιστο USB stick για ασυρματο δικτυο. Εχω βαλει ενα της Netgear και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. Χανει συνεχεια το δικτυο και εκτος αυτου εχει και χαλια προγραμμα. Καθολου ευχρηστο. Επισης τι ειναι τα αυτα τα range max κλπ κλπ? καλυτερη εμβελεια και καλα?
Voodooman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Έχω δύο, Site: αυτό και ένα ακόμη της gigabyte, ακόμη φθηνότερο (ένα gigabyte θαλασσί άσπρο είναι)που δεν μπορώ να βρω Link αυτήν τη στιγμή. Δεν έχω κανένα παράπονο, έχουν δυνατό και σταθερό σήμα (το περιβάλλον που τα δουλεύω βέβαια έχει πολύ καλό Wi-Fi), ενώ και το συνοδευτικό πρόγραμμα είναι απλό και καλό. Τί να πω, τα προτείνω και τα δύο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Eμενα με εχει αφησει πραγματικα άφωνο αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612300 Το πιο φτηνο και συναμα πααααρα πολυ σταθερο και καλο!
groove54 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 12 ευρω μονο? τι μαρκα ειναι αυτη? δεν την ξερω. Εχει σχεση με την Dlink? Παντως μονο για XP λεει... Επισης μου προτειναν και ενα της Us Robotics αλλα δεν νομιζω οτι εχει υποστηριξη για vista ουτε αυτο. Παιζει ρολο και η μαρκα του router? Δηλαδη μηπως ειναι προτιμοτερο να παρω USR μιας και εχω USRobotics router?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ουτε εγω την ξερω παντως εχει ενα λιγο δυσχρηστο προγραμμα αλλα παρα πολυ αποδοτικο και με παρα πολλες επιλογες. Εχει δουλεψει επιτυχως σε εμενα σε Mandriva Linux, Windows Vista, Windows XP. Στο εγχειριδιο οδηγιων ειχε και οδηγο για Windows 2000. Χωρις να κανω τιποτα επιανε το σημα του ρουτερ απο τον απανω οροφο με ταχυτητα οχι φουλ (αυτο ελειψε), αλλα 36mbps. (το 256bit κλειδι πο υμπορει να διαχειριστει σου λεει κατι ? )
groove54 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 (το 256bit κλειδι πο υμπορει να διαχειριστει σου λεει κατι ? ) Όχι :lol: δεν ειμαι και πολυ σχετικος... Αλλα κατι με την κρυπτογραφηση πρεπει να ειναι. Εν τω μεταξυ εχω ενα απλο της netgear και δοκιμασα ενα αλλο που λεει rangemax κλπ κλπ που γραφει για super duper εμβελειες και ιστοριες αλλα μαπα το καρπουζι. Το απλο ηταν καλυτερο με καλυτερη ληψη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Σημαινει οτι εαν υποστηριζει 256bit κρυπτογραφηση η πομπος τοτε εχεις απωρθητο ασυρματο δικτυο
groove54 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ε ενταξει μεχρι τωρα δεν ειχα τετοια προβληματα με την ασφαλεια και ουτε ειχα ακουσει καποιον να εχει Αλλα αφου το εχει και αυτο ακομα καλυτερα Thanx παντως μαλλον θα την παραγγειλω αφου μου ειπες και εσυ οτι εισαι ευχαριστημενος και κοστιζει και 12 ευρω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εγω ειπα τι ακριβως κανει Απο κει και περα δικια σου επιλογη. Οταν το πηρα πριν 6 μηνες ειχε 18? παντως
therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Σορρυ που θα επεμβω για να ρωτησω κατι ανεξαρτητο,αλλα ποιο το νοημα του να βλαεις wlan μεσω usb stick και να μην ριξεις καρτα ωστε να ποιανεις 1000mbps? Το usb λογω του οτι προφανως τα δεδομενα περνανε απο την usb σε περιοριζει μεχρι και στα 54mbps αποτι βλεπω και απο τα λινκ,κατι το οποιο δεν ειναι και ιδιεταιρα αποδεκτο αν θες να κανεις μεταφορα και διαχειριση μαζικων αρχειων.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Φτανει για να βλεπεις HD ταινιες ανετα παντως. Βεβαιως το να σκαβεις τρυπες στο τοιχο εαν προκειται για αλλον οροφο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο (μιλαω για τη δικια μου περιπτωση)
therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ναι ρε οχι εννοειται,εγω μιλαγα για καρτα ασυρματου δικτυου,οχι ethernet.Και αυτες δενποιανουν gigabps?
therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 E?Οντως τωρα που εριξα μια ματια σε ασυρματες καρτες φαινεται να τερματιζουν στα 54...Ειχα την εντυπωση πως και αυτες επιτυγχαναν 10/100/1000. Αρα οντως γιατι να μπει κανεις στον κοπο να φορεσει pci και pcmcia καρτες απο την στιγμη που υπαρχουν και σε στικακια.Εκτος βεβαια αμα δεν θελει να δεσμευσει μια ακομα θυρα usb. Anyway,εφαγα μια μικρη ηττα τωρα που μου γνωστοποιηθηκε αυτος ο περιορισμος στην ταχυτητα διαμεταγωγης.
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αρα οντως γιατι να μπει κανεις στον κοπο να φορεσει pci και pcmcia καρτες απο την στιγμη που υπαρχουν και σε στικακια.Εκτος βεβαια αμα δεν θελει να δεσμευσει μια ακομα θυρα usb. Γιατί δε θέλει/δε μπορεί να «ρίξει» καλώδια π.χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.